GoniaP Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee długi jęzor! Cud nie pies. Domek pilnie potrzebny! Quote
PaulinaT Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Długi a co :p Szarik w krawacie :p Tez taki miałam tak na marginesie... :oops: Quote
basiaap Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 [quote name='jnk']Supergoga, niepoprawna optymistko! Teraz, w środku sezonu urlopowego ktoś miałby sobie brać na głowę psa, i to niemałego? :shake:[/quote] Taaa... z takim podejsciem to ja już powinnam sobie w łeb walnąć w takim razie... Quote
basiaap Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 A Szarik rzeczywiscie wypiękniał:loveu: :loveu: :loveu: I odmłodniał:loveu: I tyle radości w oczach:loveu: I to wszytsko za parę spacerków i troche zainteresowania.... Jest spokojny, grzeczny, zupełnie nie agresywny. Zza ołotu obszczeiwał nas zajadle chyba malamut? - a Szarik tylko spojrzał - i nic. Poszedł dalej:lol: Lalunię Pauliny przywitał przyjaźnie machając ogonem. Dał sie wyczesać. No anioł, nie pies:loveu: Quote
PaulinaT Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Szarik szuka domu - najlepszego z domów! To wspaniały pies! Dokładnie tak jak basiaap napisała! Quote
PaulinaT Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Och rany... nikt ale to nikt nie interesuje sie starszym panem psem.... :placz::placz::placz: Quote
PaulinaT Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Piękny i dostojny Starszy Pan Szarik potrzebuje domku.... pilnie! Quote
GoniaP Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [quote name='PaulinaT']Och rany... nikt ale to nikt nie interesuje sie starszym panem psem.... :placz::placz::placz:[/quote] Nieprawda! Interesuje się, a nawet zakulisowo szuka domku, o! Quote
PaulinaT Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Bardzo Ci dziękuje GoniaP za wszelkie próby pomocy w szukaniu domku Szarikowi :Rose: To tamto to był chwilowy spadek formy :oops: mojej of kors. Quote
GoniaP Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Tak żeś mi zapadł w serduczho, że cię muszę na dzień dobry podnieść. Szukasz domku prawda? No to hop. Quote
supergoga Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Szarik jest super onkiem - super psem. Szkoda że domek nie może trafić na niego, nie może go znaleźć. Nie wiem czy te upały w mieście spędzane i brak perspektyw wakacyjnych sprawia, że ja nie tryskam optymizmem - i widzę świat dość czarno. Domki też - albo raczej widzę nieźle ich brak. Ale może to się kiedys skończy! Domek powróci, zajrzy, zakocha się w Szariku - i znajdzie się przystań dla dystyngowanego psa. Quote
PaulinaT Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Dokładnie tak jak piszesz supergoga! Trzeba byc dobrej myśli mimo upału który ogłupia... Quote
PaulinaT Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Szariku kochany ty nie spadaj tak daleko bo cie twój pan / twoja pani nie znajdzie! Quote
PaulinaT Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Szarik szybciutko wraca na pierwszą stronę i się wszystkim ciotkom przypomina! Quote
GoniaP Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Piękny Szarik szuka swojego przyjaciela na ostatnie lata. Quote
PaulinaT Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Szarik ma 10 lat ale bardzo chciałby być jeszcze szczęśliwy u boku swojego pana... Quote
PaulinaT Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Szarik prosze się nie chowac po kątach :mad: tylko na pierwszej stronie domku szukać :mad: MIGUSIEM! Quote
basiaap Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Byliśmy wczoraj u Szariczka. Jest coraz piękniejszy:loveu: :loveu: :loveu: Wyszczuplał trochę i już nie kuleje - bo kulał, z braku ruchu przez długie miesiące:-( Jest kochany i bardzo zrównoważony - naprawdę. Na spacerku zza płotu obszczekiwały go zajadle dwa malamuty - a Szarik tylko spojrzał.... i nic:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Poszedł dalej, dostojny psi dżentelman.... Bardzo go cieszą spacery - mimo upałów. Wącha i wącha, i wącha... Nareszcie, znowu.... Może już nie liczył, że mu się to przydarzy.... I już nie ciągnie na smyczy:loveu: . Zrozumiał widac, że spacerki BĘDĄ. Teraz chodzi ładnie, spokojnie. Serce musi mieć chłop jak dzwon, przy takich upalach i braku kondycji jezyczek różowiutki. Z całą pewnoscią natomiast jest przygłuchy - nie w ogóle głuchy, ale problem ze słuchem niewatpliwie jest. Może to dlatego nie było już dla niego miejsca w "domu"? Polubił wyraźnie pewną 8-letnią dziewczynkę i mojego TZ-a. Quote
GoniaP Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='basiaap'] Polubił wyraźnie pewną 8-letnią dziewczynkę i mojeg TZ-a.[/quote] Mało który pies nie lubi Twojego TZ'ta. W końcu ma chłop doświadczenie. ;) Plakaty Szarika krążą w necie. Może ktoś się zlituje... Quote
basiaap Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 [quote name='GoniaP']Mało który pies nie lubi Twojego TZ'ta. W końcu ma chłop doświadczenie. ;) Plakaty Szarika krążą w necie. Może ktoś się zlituje...[/quote] Noooo, z tym lubieniem TZ-a przez psy to nie końca tak różowo:evil_lol: Co do Szarika - mam nadzieję, że ktos sie nie tyle zlituje, co PO PROSTU GO ZECHCE, dlatego ze jest Szarikiem... No i oczywiście będzie musiał jeszcze przejść przez sito moje - a twierdzisz, że jestem gorsza niż Ty:diabloti: - i PaulinyT:diabloti: Quote
GoniaP Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='basiaap'] Co do Szarika - mam nadzieję, że ktos sie nie tyle zlituje, co PO PROSTU GO ZECHCE, dlatego ze jest Szarikiem... No i oczywiście będzie musiał jeszcze przejść przez sito moje - a twierdzisz, że jestem gorsza niż Ty:diabloti: - i PaulinyT:diabloti:[/quote] No teraz to już nie wiem - nabrałam wprawy:diabloti: Quote
bumerang Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Wysłałam dziś zdjecia Szarika pani do ktorej napisalam o nim, mam jej namiary tzn. nr. telefonu,jeżeli sie zdecyduje do kogo konkretnie mam sie zglosić? czy wrazie decyzji,jeżeli bylby potrzebny transport,pomożecie? Trzymajcie mocno kciuki!!!! Quote
Recommended Posts