Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jnk']Supergoga, niepoprawna optymistko! Teraz, w środku sezonu urlopowego ktoś miałby sobie brać na głowę psa, i to niemałego? :shake:[/quote]

Taaa... z takim podejsciem to ja już powinnam sobie w łeb walnąć w takim razie...

Posted

A Szarik rzeczywiscie wypiękniał:loveu: :loveu: :loveu:
I odmłodniał:loveu: I tyle radości w oczach:loveu:
I to wszytsko za parę spacerków i troche zainteresowania....

Jest spokojny, grzeczny, zupełnie nie agresywny. Zza ołotu obszczeiwał nas zajadle chyba malamut? - a Szarik tylko spojrzał - i nic. Poszedł dalej:lol: Lalunię Pauliny przywitał przyjaźnie machając ogonem. Dał sie wyczesać. No anioł, nie pies:loveu:

Posted

[quote name='PaulinaT']Och rany... nikt ale to nikt nie interesuje sie starszym panem psem.... :placz::placz::placz:[/quote] Nieprawda! Interesuje się, a nawet zakulisowo szuka domku, o!

Posted

Szarik jest super onkiem - super psem. Szkoda że domek nie może trafić na niego, nie może go znaleźć.
Nie wiem czy te upały w mieście spędzane i brak perspektyw wakacyjnych sprawia, że ja nie tryskam optymizmem - i widzę świat dość czarno.
Domki też - albo raczej widzę nieźle ich brak.
Ale może to się kiedys skończy! Domek powróci, zajrzy, zakocha się w Szariku - i znajdzie się przystań dla dystyngowanego psa.

Posted

Byliśmy wczoraj u Szariczka.
Jest coraz piękniejszy:loveu: :loveu: :loveu:
Wyszczuplał trochę i już nie kuleje - bo kulał, z braku ruchu przez długie miesiące:-(

Jest kochany i bardzo zrównoważony - naprawdę. Na spacerku zza płotu obszczekiwały go zajadle dwa malamuty - a Szarik tylko spojrzał.... i nic:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Poszedł dalej, dostojny psi dżentelman....

Bardzo go cieszą spacery - mimo upałów. Wącha i wącha, i wącha... Nareszcie, znowu.... Może już nie liczył, że mu się to przydarzy....

I już nie ciągnie na smyczy:loveu: . Zrozumiał widac, że spacerki BĘDĄ. Teraz chodzi ładnie, spokojnie.

Serce musi mieć chłop jak dzwon, przy takich upalach i braku kondycji jezyczek różowiutki.
Z całą pewnoscią natomiast jest przygłuchy - nie w ogóle głuchy, ale problem ze słuchem niewatpliwie jest.
Może to dlatego nie było już dla niego miejsca w "domu"?

Polubił wyraźnie pewną 8-letnią dziewczynkę i mojego TZ-a.

Posted

[quote name='basiaap']
Polubił wyraźnie pewną 8-letnią dziewczynkę i mojeg TZ-a.[/quote] Mało który pies nie lubi Twojego TZ'ta. W końcu ma chłop doświadczenie. ;) Plakaty Szarika krążą w necie. Może ktoś się zlituje...

Posted

[quote name='GoniaP']Mało który pies nie lubi Twojego TZ'ta. W końcu ma chłop doświadczenie. ;) Plakaty Szarika krążą w necie. Może ktoś się zlituje...[/quote]

Noooo, z tym lubieniem TZ-a przez psy to nie końca tak różowo:evil_lol:

Co do Szarika - mam nadzieję, że ktos sie nie tyle zlituje, co PO PROSTU GO ZECHCE, dlatego ze jest Szarikiem...
No i oczywiście będzie musiał jeszcze przejść przez sito moje - a twierdzisz, że jestem gorsza niż Ty:diabloti: - i PaulinyT:diabloti:

Posted

[quote name='basiaap']
Co do Szarika - mam nadzieję, że ktos sie nie tyle zlituje, co PO PROSTU GO ZECHCE, dlatego ze jest Szarikiem...
No i oczywiście będzie musiał jeszcze przejść przez sito moje - a twierdzisz, że jestem gorsza niż Ty:diabloti: - i PaulinyT:diabloti:[/quote] No teraz to już nie wiem - nabrałam wprawy:diabloti:

Posted

Wysłałam dziś zdjecia Szarika pani do ktorej napisalam o nim,
mam jej namiary tzn. nr. telefonu,jeżeli sie zdecyduje do kogo konkretnie mam
sie zglosić? czy wrazie decyzji,jeżeli bylby potrzebny transport,pomożecie?
Trzymajcie mocno kciuki!!!!