Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ten psiunio akceptuje inne pieski?I czy jeśli znajdzie się dom to czy będzie dla niego transport?

powyższe pytanie skopiowałam z mojego profilu - pani zamieszkała Gdynia/Sopot pyta - pod zdjęciem Gogusia

Posted

[quote name='mari23']Czy ten psiunio akceptuje inne pieski?I czy jeśli znajdzie się dom to czy będzie dla niego transport?

powyższe pytanie skopiowałam z mojego profilu - pani zamieszkała Gdynia/Sopot pyta - pod zdjęciem Gogusia[/QUOTE]

Cioteczki, odpowiedzcie :)

Posted

[quote name='mari23']to jest to samo pytanie i ta sama osoba, co na moim profilu - pytanie skopiowałam kilka postów wcześniej...

Niestety nikt do teraz Pani Malgosi, ktora jest zainteresowana pieskiem nie odpowiedzial, a ja wiem, ze jest to osoba, ktora kocha psy bardzo!!!!!

Tak wlasnie dziala czesto Dogo!!:-(

Posted

[quote name='Yv1958']Niestety nikt do teraz Pani Malgosi, ktora jest zainteresowana pieskiem nie odpowiedzial, a ja wiem, ze jest to osoba, ktora kocha psy bardzo!!!!!

Tak wlasnie dziala czesto Dogo!!:-(

co się dzieje cioteczki? dlaczego nie ma odzewu !!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

wiem,ze roznie to bywa i czasem czlowiek nie ma czasu,ale !!!!!!!!!!!!!!!!.............jesli ktos faktycznie zamierza pomoc Gogusiowi to powinien zabrac sie za to w calosci a nie tak na pol gwizdka,moze wlasnie jego czlowiek czeka na Nego a tu nic.........................jestem rozczarowana!!!!!!!!!!!!