Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Drzagodha jestem pod ogromnym wrażeniem Waszej sprawnej działalności - bardzo Was proszę nie zmieniajcie się ... oby więcej takich ludzi jak Wy :Rose::Rose::Rose:

WIELKIE BRAWA !!! :klacz::klacz::klacz:

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='siekowa']Wspaniale, że Goguś jest już w swoim kochającym domku. :)[/QUOTE]

cudownie!!!
pani Małgosia wrzuciła już fotki na naszą-klasę... z kąpieli i po niej .... słodkie i cudne!
ależ się chłopakowi poszczęściło !!!!

Posted

No i się zwyłam .... z nieoczekiwanej radości i miłego zaskoczenia, że limit ludzi empatycznych, o dobrym sercu i mądrych a jednocześnie posiadających fizycznie miejsce dla kolejnego zwierzaka w potrzebie - nie został jeszcze wyczerpany.
Dziewczyny, jesteście WIELKIE i super i zawsze takie bądźcie !

Właścicielce Gogusia gratuluję i pieska i serca i cudownej rodziny.
Psiaku śliczny - szczęście już masz ! Zdrowia więc życzę.

Posted

E-S napisał(a):
No i się zwyłam .... z nieoczekiwanej radości i miłego zaskoczenia, że limit ludzi empatycznych, o dobrym sercu i mądrych a jednocześnie posiadających fizycznie miejsce dla kolejnego zwierzaka w potrzebie - nie został jeszcze wyczerpany.
Dziewczyny, jesteście WIELKIE i super i zawsze takie bądźcie !

Właścicielce Gogusia gratuluję i pieska i serca i cudownej rodziny.
Psiaku śliczny - szczęście już masz ! Zdrowia więc życzę.

podpisuję się !!!!!!!!!!!
jak jest miejsce w sercu, to i w domu się znajdzie.... wiem coś o tym, :cool3:mam....osiem !

Posted

Goguś ma mocznicę :( Ale ma tak cudowny domek, że mu to jakby w ogóle nie przeszkadzało ;) Przeżył już kąpiel, wizyty u weta, jazdę autobusem... Z resztą psiej bandy się dogaduje, ale też dzielnie broni swojej miski ;) Zawładnął sercami domowników, jak również znajomych :) Wszyscy go miziają i miziają... ;)

• 2 months later...