Livka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Drzagodha jestem pod ogromnym wrażeniem Waszej sprawnej działalności - bardzo Was proszę nie zmieniajcie się ... oby więcej takich ludzi jak Wy :Rose::Rose::Rose: WIELKIE BRAWA !!! :klacz::klacz::klacz: Quote
siekowa Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Wspaniale, że Goguś jest już w swoim kochającym domku. :) Quote
aanka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Wspaniałe wieści :Cool!:...pozdrowienia dla byłych i przyszłych opiekunek i całusy dla psiunia kochanego .:Rose::calus:............. Quote
mari23 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='siekowa']Wspaniale, że Goguś jest już w swoim kochającym domku. :)[/QUOTE] cudownie!!! pani Małgosia wrzuciła już fotki na naszą-klasę... z kąpieli i po niej .... słodkie i cudne! ależ się chłopakowi poszczęściło !!!! Quote
E-S Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 No i się zwyłam .... z nieoczekiwanej radości i miłego zaskoczenia, że limit ludzi empatycznych, o dobrym sercu i mądrych a jednocześnie posiadających fizycznie miejsce dla kolejnego zwierzaka w potrzebie - nie został jeszcze wyczerpany. Dziewczyny, jesteście WIELKIE i super i zawsze takie bądźcie ! Właścicielce Gogusia gratuluję i pieska i serca i cudownej rodziny. Psiaku śliczny - szczęście już masz ! Zdrowia więc życzę. Quote
Lolalola Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 i mozna tylko plakac po takiej historii!!!!!!!!!!!!!!wspaniale sie to ulozylo!!!!!!!!!!!!!panie cudowne-daly szanse Gogusiowi:) Quote
mari23 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 E-S napisał(a):No i się zwyłam .... z nieoczekiwanej radości i miłego zaskoczenia, że limit ludzi empatycznych, o dobrym sercu i mądrych a jednocześnie posiadających fizycznie miejsce dla kolejnego zwierzaka w potrzebie - nie został jeszcze wyczerpany. Dziewczyny, jesteście WIELKIE i super i zawsze takie bądźcie ! Właścicielce Gogusia gratuluję i pieska i serca i cudownej rodziny. Psiaku śliczny - szczęście już masz ! Zdrowia więc życzę. podpisuję się !!!!!!!!!!! jak jest miejsce w sercu, to i w domu się znajdzie.... wiem coś o tym, :cool3:mam....osiem ! Quote
aanka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Piesiuniu śliczny :p, jak tam , co słychać u Ciebie............................. Quote
Drzagodha Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Goguś ma mocznicę :( Ale ma tak cudowny domek, że mu to jakby w ogóle nie przeszkadzało ;) Przeżył już kąpiel, wizyty u weta, jazdę autobusem... Z resztą psiej bandy się dogaduje, ale też dzielnie broni swojej miski ;) Zawładnął sercami domowników, jak również znajomych :) Wszyscy go miziają i miziają... ;) Quote
Drzagodha Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Wiecie, Goguś ma aktualnie bardzo ciężkie życie... ;) Quote
siekowa Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ojej :) Życzyłabym takiego życia wszystkim staruszkom. Quote
mari23 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='Drzagodha']Wiecie, Goguś ma aktualnie bardzo ciężkie życie... ;) oj, tak, tak! więcej takich "ciężkich przypadków" wszystkim życzę!!!! Quote
Drzagodha Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Goguś zaprasza do Daisy, może i jej się poszczęści... http://www.dogomania.pl/threads/199156-Niewidoma-Daisy-wo%C5%82a-o-pomoc... Quote
Recommended Posts