Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulinken']No i co z tym domkiem?:mad:[/QUOTE]

pani na moim profilu napisała: czekam na odpowiedź i nie mogę się doczekać....

dziewczyny pewnie zajęte opieka nad Gogusiem, to nie maja czasu do komputera usiąść.... miałam niedawno tak przy Kreciku...

Posted

ja tez pisałam do niej PW, bo pani Małgosia na moim profilu się dopytuje tez, ale myślę, że dziewczyny pewnie nie maja czasu do komputera usiąść...

ale jak się tak zastanowić - jeśli stan pieska jest zły - transport z południa Polski na północ chyba nie jest dla niego dobry...

Posted

Osoby odpowiedzialne za psiaka powinny skontaktowac się z Małgorzatą.
Transport może odbyć się w dobrych dla psa warunkach, nikt nie mówi, żeby jechał pociągiem towarowym w klatce.
Złożymy się na samochód osobowy, torecan i tą melisę w tabletkach dla psów, żeby spokojnie i bez wymiotów piesek dojechał do domu. To jego olbrzymia szansa.
Nie chciałabym, żeby było tak jak z holi, piękną złotą kudłaczką, która w efekcie "starań" mimo DT została uśpiona ... w schronisku bez obecności osób, które znała i kochała :(

Posted

I co z tym piesiem biednym :-(...........,u nas z przechowalni miejskiej niedawno został adoptowany 18- letni staruszek - Oskar - płakaliśmy wszyscy ze szczęśćia ..... kochany psiak .. łzy mi się cisną do oczu , gdy patrzę na tego psiaczka .ale mamy już 4 psy i 2 koty ...trzeba by wątek lepiej rozreklamować - znajdują sie jednak ludzie , którzy chcą ofiarować dom takim starszym , chorym psiakom - a ile on ma lat właściwie ?...............

Posted

wiecie co zenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jakas pozorna proba pomocy psu.................sa chetni na pomoc i adopcje.............ale temat nieaktualny najwidoczniej!!!!!!!!!!!!I tak przepadnie szansa-wielkiiiiiiiiiii minus dla ciotek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Lolalola']wiecie co zenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jakas pozorna proba pomocy psu.................sa chetni na pomoc i adopcje.............ale temat nieaktualny najwidoczniej!!!!!!!!!!!!I tak przepadnie szansa-wielkiiiiiiiiiii minus dla ciotek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

troszkę spokojniej :) nie wiemy co się dzieje z cioteczką więc nie oceniajmy pochopnie !

Posted

bo u Loli wszystko szlo sprawnie:)ciotki nie zawodzily,ja podjelam sie utrzymania psiuni,Wy dopomogliscie w tym wszystkim i sie udalo!!!!!!!!!!!u Lolci nikt nie milczal tak dlugo.............to jest bardzo wazne!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Drzagodha była na dogo 4 dni temu ....

Pomijając przyczyny tego stanu rzeczy propozycje DS, DT czy takie jak poniżej:

[quote name='aanka']Ja u siebie plakaty mogę porozwieszać , pomęczyć ludzi

zdaje się, że są bezcelowe dopóki założycielka wątku tu nie wpadnie.

Posted

już wszystko na dobrej drodze!
Goguś czuje się lepiej, adopcja - jesli pani Małgosia się zdecyduje - jest możliwa i transport też
Goguś już jest w lepszym trochę stanie, dzisiaj będzie miał badania krwi

mam już kontakt z azylem, w którym on jest (nie w schronisku!), do potencjalnego domku pani Małgosi też już napisalam

tak więc już się nie denerwujcie, tylko kciuki zaciskajcie mocno... ;)