Lionees Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Jasza']Zapiszę... Majqa - zazdroszczę męża okrutnie. Tobie i Renacie.[/QUOTE] Że mi zazdrościsz męża?No nie gadaj:evil_lol: I nie zazdrość...miałam juz kilkadziesiat myszy przyniesionych z pola,łąki-wszystkie pokaleczone(ale normalnie sie zregenerowały:)),nawet z podwórka-wyrwane z paszczy kota;).Przynosił gołębie i inne ptaki,co wypadły z gniazda,no i kilka psiaków i biedne kotki...:) No cóż...taka karma:)Dobrze,że go mam-znaczy się mojego męża:loveu: Quote
Isadora7 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 a tak sobie zerkam mocno wieczorową porą Quote
Jasza Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Renata5']Że mi zazdrościsz męża?No nie gadaj:evil_lol: I nie zazdrość...miałam juz kilkadziesiat myszy przyniesionych z pola,łąki-wszystkie pokaleczone(ale normalnie sie zregenerowały:)),nawet z podwórka-wyrwane z paszczy kota;).Przynosił gołębie i inne ptaki,co wypadły z gniazda,no i kilka psiaków i biedne kotki...:) No cóż...taka karma:)Dobrze,że go mam-znaczy się mojego męża:loveu:[/QUOTE] Taka karma mówisz... Chyba tak. Ja i tak się cieszę, że mój się zgodził na drugiego psa w domu, że śpi przyciśnięty do ściany jak się dwa ogony na poduchach rozłożą.. Ale co narzeka to narzeka... Quote
Dorothy Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 chyba ozłoce mojego, co znosi w domu 6 psow i 5 kotow. o 20 koniach w stajni nie wspominam :grins: czyli Niunią-Kawą wszyscy zachwyceni? Quote
majqa Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 W rzeczy samej Dorotko. :-) Niunia się prowadza wszędzie za Sylwią, a Sylwia..., no to już inna bajka. ;-) Quote
sylwiaso Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='majqa']W rzeczy samej Dorotko. :-) Niunia się prowadza wszędzie za Sylwią, a Sylwia..., no to już inna bajka. ;-)[/QUOTE]A z cioci Sylwi to już FLAK!!!mam fotki błagam Was jutro prześle jestem padnięta wczoraj poszłam spać o24.30 bo mnie Majqa zagadywała:eviltong:a dziś wstałam o 6 rano:-o bo miałam dziś 100 spraw i już nie wiem jak się nazywam Quote
Borówka16 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='sylwiaso']A z cioci Sylwi to już FLAK!!!mam fotki błagam Was jutro prześle jestem padnięta wczoraj poszłam spać o24.30 bo mnie Majqa zagadywała:eviltong:a dziś wstałam o 6 rano:-o bo miałam dziś 100 spraw i już nie wiem jak się nazywam[/QUOTE] Ooo..i jest ciocia Sylwia ;) Oj ,Majquś ,Majquś , nie zagaduj mi tu Sylwii ,bo wykończysz dziewczynę i co wtedy ? :eviltong: Quote
sylwiaso Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 I Niunia SERDECZNIE DZIĘKUJE cioci Majce za pieniążki na obróżke wedle życzenia jest czerwona!!! Quote
majqa Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Ja Ci dam zagadywanie Zaczepo! ;-) Jest obróżka? Super!!! :-) Quote
majqa Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Smoczku, dziękuję za pomoc!!! :loveu: Post z wpłatami uaktualniony. Quote
sylwiaso Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ninunia już u weta.wystraszona bidulka nowe miejsce!ale bedzie wszystko dobrze koszt 250zł i 80 zł szpitalik też p.doktor opuściła czekajcie na info.po 18 dam znać Quote
majqa Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Dzięki, już wrzucam info w post rozliczeniowy, a i serdecznie dziękuję raz wtóry pani doktor! :-) Quote
majqa Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Sylwio, pamiętaj o fakturze przelewowej na FNiZ, proszę. Quote
sylwiaso Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Niunia pozdrawia cioteczki :) [IMG]http://img225.imageshack.us/img225/7105/dscn2930.jpg[/IMG] [IMG]http://img408.imageshack.us/img408/6787/dscn2928i.jpg[/IMG] Quote
Borówka16 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [url]http://img408.imageshack.us/img408/6787/dscn2928i.jpg[/url] Jaka śliczna Niunieczka :loveu: Widać ,że to pokorna myszka ;) Quote
sylwiaso Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Cioteczki z Niunia i Bingusiem wszystko dobrze!!!jutro jadę ich zobaczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
majqa Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Sterylka okazała się pożądana. Niunia była we wczesnej ciąży. Quote
sylwiaso Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Tak i były trzy małe psinki!!!!!!!!!!Niunia dochodzi do siebie jak mnie dziś zobaczyła jak ogonek merdał jakie to jest kochane stworzenie asystentka która była u nich w szpitaliku powiedziała,że ona mnie poznała po głosie jak weszłam do p.doktor Myszka cioci kochana!!!! Quote
Recommended Posts