Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Kochane Cioteczki [/B]:loveu::loveu::loveu: Dostałam potwierdzenie wpłat na Toficzka :kiss_2:

1. MARTA0731 DLA SASCHY/TOFIKA - 30,00 PLN

2. Od Kapsla dla Saszy - 100,00 PLN

3. NA SASHĘ OD MYSZA2 - 50,00 PLN

4. JOSTEL5-DLA SASCHY - 25,00 PLN

5. TATANKAS I SZCZYL DLA SASCHY - 30,00 PLN

6 Od Kapsla i Andegawenki + bazarek Szczylkowy - 340,00 PLN

[B]Razem na 8.10.2010r - 545 PLN[/B] :mdrmed::mdrmed::mdrmed:
Bardzo dziękujemy za wpłaty :Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='andegawenka']:buzi::bye: kamień z serca conie?[/QUOTE]

Oj,spadł,spadł...:) Bo sama wiesz,jak straszne jest takie czekanie i często właśnie w takich sytuacjach łapie zwątpienie...

Na szczęście TOFIKOS JEST ZDROWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Kapsel'][B]Kochane Cioteczki [/B]:loveu::loveu::loveu: Dostałam potwierdzenie wpłat na Toficzka :kiss_2:

1. MARTA0731 DLA SASCHY/TOFIKA - 30,00 PLN

2. Od Kapsla dla Saszy - 100,00 PLN

3. NA SASHĘ OD MYSZA2 - 50,00 PLN

4. JOSTEL5-DLA SASCHY - 25,00 PLN

5. TATANKAS I SZCZYL DLA SASCHY - 30,00 PLN

6 Od Kapsla i Andegawenki + bazarek Szczylkowy - 340,00 PLN

[B]Razem na 8.10.2010r - 545 PLN[/B] :mdrmed::mdrmed::mdrmed:
Bardzo dziękujemy za wpłaty :Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]

.....bogaty chłopak...:Cool!::Cool!::Cool!::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Boni-Bobo']Jedno muszę przyznać-pierwszy raz widzę , aby tylu się cieszyło , że pies jest zagłodzony....tylko.Też się cieszę![/QUOTE]
My cieszymy się, że nie ma guzów żadnych, a były podejrzenia nawet bardzo poważne i skoro zostały wyeliminowane to z tego się cieszymy, tylko z tego, a nie z tego, że tylko jest zagłodzony :roll:

Posted

[quote name='Kapsel']Ja nie widzę, gdzie ogon a gdzie noga :PROXY5:[/QUOTE]
No :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, to z lewej co myślałam że noga to jednak ogon. Świetne to zdjęcie.
Boksiowe cioteczki , jak ja lubię do Was wpadać. Zawsze jakaś dobra energia na tych Waszych wątkach :loveu::loveu::loveu::loveu:
Idę jeszcze do Szczylka:multi::multi:

Posted

[quote name='Boni-Bobo']Jedno muszę przyznać-pierwszy raz widzę , aby tylu się cieszyło , że pies jest zagłodzony....tylko.Też się cieszę![/QUOTE]
A bo tu same sadystki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jajuniami handlują (na jajach Szczylka majątek zbiły), cieszą się że zagłodzony, strach się bać :razz::razz:

Posted

[quote name='andegawenka']...alllle smacznie śpią, chrapanie słychać aż w Lublinie:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
A dlaczego Ninuś Ty po nocach się błąkasz, co? :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='andegawenka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ....Szarotce towarzystwa dotrzymywałam ;)[/QUOTE]
taaaaa łażą po nocach, a w dzień potem śpią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Kapsel']taaaaa łażą po nocach, a w dzień potem śpią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: też, no przeca muszę Szarotce towarzystwa dotrzymać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='andegawenka']Co jest!!!???? gości nie ma kto bawić, sami do siebie gadają. Uprasza się DT o wypełanianie swoich obowiązków z należytą staranością:mad:[/QUOTE]

"....nad wszystkim czuwa gospodarz domu...":evil_lol:

Posted

[FONT=Courier New][SIZE=3]Witam Was najpiękniej jak potrafię i najzupełniej trzeźwo !:helo:
Ja sam byłem w domu, no razem z szarym kocim monstrum (nie mówcie nikomu ale razem spaliśmy…:sleeping::sleeping:i niczego nie zmajstrowaliśmy:lilangel:).
Tpańciostwo rano pojechali załatwiać ważne urzędowe sprawy, a ja nie umiem jeszcze biegle obsługiwać kompów (ale obiecuję, że się nauczę). Ja wczoraj już o 18, jadłem jedzonko i byłem w pełni sprawny. Pilnuję w dalszym ciągu wszystkich w domku i zwiedzam sobie wszystkie zakamarki…nawet z tym kocurem!!! Czy Wy wiecie, że jestem tak mądry, że nawet podaję łapkę i jak proszą to idę na miejsce? Nie trzeba mi mówić niczego dwa razy i od razu robię o co proszą (nie dotyczy kwestii związanych z królikiem, bo „gryzoń” cały czas rusza nosem!!! I to mnie na złość!!!:evil:).
[/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=3]Teraz przez okno balkonowe Asta zaprasza mnie do zabawy (coś paszczą mamle i ogoniastym buja i tak się gibie i gibie –prawie jak bokser. O, przepraszam muszę poszczekać bo Asta szczeka przy bramce, a ja nie jestem gorszy, choć mój szczek to raczej bulgotanie…ale jednak. Ja nie mogę się z nią bawić na zewnątrz bo mam suchy "tyłek” i marznę szybciej niż łysy szczur…a ona znowu nie może się bawić w domu bo jej za gorąco …i mamy mały problemik. No zawsze może mnie miziać ogonem, przy tym się nie zmęczy…a zabawę mieć będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Dzisiaj zmieniłem spanko. Całą noc spałem przy tpanci i jechałem jej warkotem zdychającego traktoru, przez całą noc do uszka. Ależ była mnie wdzięczna. Nawet pomiziała bo brzusiu. Melduję, że wszystko co pan vet kazał to dostaję już od wczoraj, tylko te witaminki to nie halo, tpanciostwo muszą mieszać z karmą, oszusty jedne. Buziakuję Wszystkich zwierzolubów:loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/FONT]

Posted

No nie ja się rozleciałam na malusie kawałeczki :D:D:D:D:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
TPańciostwo, jesteście cudowni!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Czyli wszystko wróciło już do normalności :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed: a zatem relacji a relacj dużo chcemy!!!

Jak my się z TPańciostwem i Tofikiem rozstaniemy???? :shake::shake::shake::-(:-(:-( Ja WAS I CAŁY WASZ ZWIERZYNIEC UWIELBIAM!!!!

Posted

:lol::lol::lol::lol: Toficzku, już sobie TPańciostwo okręciłeś wokół małego pazura.
A te witaminy to łykaj, ale poutrudniaj im trochę, jak będziesz marudził to w coraz lepsze żarełko owiną. A co ty taki zmarzlak jesteś. Jak przyjdą mrozy to kożuch ci mają kupić czy jak?