Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dwukwiat to psiak którego rozpiera energia :) Kiedy wyjdzie ze schroniskowego boksu wariuje ze szczęścia! Chce się przywitać ze wszystkimi, zarówno ludźmi jak i psami, co często jest traktowane z uśmiechem, bo choć ma troszkę dziki temperament, jest bardzo sympatyczny. Bywa niesforny, lecz któż by usiedział w miejscu i nie chciał korzystać z kilku chwil odrobiny swobody, gdy całe dnie i noce przesiaduje w ciasnym i zimnym boksie? Zwłaszcza, gdy jest się młodym i niezwykle ciekawym świata psem. Dwukwiat ma nieco ponad rok i jest średniej wielkości. Kiedy spali nadmiar energii potrafi być grzeczny, uważny i szybko się uczy! Obecnie potrafi komendy "siad", "waruj", "łapa", "piątka", "nos" (podążanie za dłonią). Rozumie również jak podać drugą łapę czy siąść przy lewej nodze, zostać w miejscu, a nawet umie robić "ósemki" między nogami ;) Uwielbia się bawić, w szczególności sznurkiem, przeciągając się czy łapiąc lub samemu biegając i podrzucając zabawkę w powietrzu. :D Kiedy już musi wrócić do boksu, robi wszystko aby odwlec ten moment uciekając od wejścia i patrząc na mnie błagalnym, smutnym wzrokiem :( Właśnie teraz leży i marznie na twardej i zimnej podłodze. Zasługuje na ciepły dom, w którym rozweselałby domowników swoją obecnością. Może czeka właśnie na Ciebie?

Kontakt w sprawie adopcji
tel: 69 69 44 390
e-mail: [email protected]
gg: 8467237

Dwukwiat jest już w nowym domku! :D

Posted

To imię postaci ze Świata Dysku Terryego Pratchetta, występuje w książkach "Kolor magii" i "Blask fantastyczny", które swoją drogą bardzo polecam ;)
Jakoś pasuje mi on do tej postaci.

Posted

To młody piesek, zapomniałam dodac. Nie wiem dokładnie ile ma, ale myślę że około roku-dwuch.
Jak chodzi o banerek, to byłabym Ci wdzięczna, Istar (btw ładny nick) :)

Posted

dziękuje ;)

w takim razie banerek powstanie jutro ;)

edit: dziś powstał taki

jak są jakieś pomysły na inny/ten się coś nie podoba, pisać, ja się nie urażę ;)

Posted

Dziękuję Istar19 :) Jest fajny. Tylko.. jak się tego używa żeby się tak ładnie wyświetlało i było odnośnikiem? Mogłabyś mi napisac ew na pw?

• 1 month later...
Posted

Poprawiłam trochę opis i dodałam zdjęcia do pierwszego postu, dla ulepszenia forumowego wizerunku mego zwariowanego podopiecznego ;)
a, i porozwieszałam kilka ogłoszeń :)
(przy okazji podnoszę)

• 1 month later...