LadyS Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Odnowiłam Cinkowi nieco ogłoszeń, a teraz spadam uczyć się na jutrzejszy egzamin... Quote
E-S Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='ladySwallow']Odnowiłam Cinkowi nieco ogłoszeń, a teraz spadam uczyć się na jutrzejszy egzamin...[/QUOTE] :D Ale już wszystko co się dało pewnie porobiłaś, ja przed egzaminami podłogi i okna nawet myłam ! Koniecznie to musiałam wtedy zrobić i baaardzo dokładnie, taki jakiś przymus w sobie miałam :D Trzymam kciuki ! Quote
LadyS Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='E-S']:D Ale już wszystko co się dało pewnie porobiłaś, ja przed egzaminami podłogi i okna nawet myłam ! Koniecznie to musiałam wtedy zrobić i baaardzo dokładnie, taki jakiś przymus w sobie miałam :D Trzymam kciuki ![/QUOTE] No przecież, że jest wysprzątane, nawet wszystkie wątki ogarnęłam, żeby tylko odwlec naukę i teraz mam - homoseksualne, literackie fascynacje połączone z aktami seksualnymi i orgiami oraz zjadaniem członków partnerów w ramach nasycenia psychicznego, a także stosunki z nieletnimi i turpistyczne wizje końca świata oraz miłości nekrofilskiej. A do tego alkohol i kokaina, która - niestety - nie pomaga na śmierć. Zaraz zwariuje... Nie-dziękuję ;) Quote
E-S Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 He, he, he, ale przez przedegzeminacyjny raize fiber Cinek ma ogłoszenia ! Quote
E-S Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='ladySwallow']teraz mam - homoseksualne, literackie fascynacje połączone z aktami seksualnymi i orgiami oraz zjadaniem członków partnerów w ramach nasycenia psychicznego, a także stosunki z nieletnimi i turpistyczne wizje końca świata oraz miłości nekrofilskiej. A do tego alkohol i kokaina, która - niestety - nie pomaga na śmierć. Zaraz zwariuje... [/QUOTE] Na katechetkę się uczysz, żeby dzieciom biednym w głowie przewracać jaka sodomia i gomoria się robi z przyjmowania środków antykoncepcyjnych ? :D Tak mi się skojarzyło bo miałam taką właśnie religię w szkole w latach 80-tych :D Quote
LadyS Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Hihi, nie, jedynie egzamin z literatury współczesnej :evil_lol: Na szczęście zdany :lol: Quote
Livka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='ladySwallow']Hihi, nie, jedynie egzamin z literatury współczesnej :evil_lol: Na szczęście zdany :lol:[/QUOTE] No to nasze gratulacje :multi::loveu::multi: Quote
sacred PIRANHA Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 pochwal sie ile osob zdało:-) cinkowy szuka domu! (żeby nie bylo ze off topuje:-P) Quote
LadyS Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']pochwal sie ile osob zdało:-) cinkowy szuka domu! (żeby nie bylo ze off topuje:-P)[/QUOTE] A co tam będę się chwalić ;) Cinka udostępniam na FB, jeśli ktoś ma, to też bardzo proszę! Quote
E-S Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='ladySwallow']Hihi, nie, jedynie egzamin z literatury współczesnej :evil_lol: Na szczęście zdany :lol:[/QUOTE] Gratuluję ! Ale smutne, że współczesna literatura sprowadza się do ... współczesnego, wynaturzonego seksu :( Cinek na szczęście jest prostolinijny, szczery facet i szuka domu ! (też nie off topuję ;)) Quote
LadyS Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Kurczę, nie wiem, jak tego Cinka ogłaszać - zero odzewu... Quote
LadyS Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Zapraszam do wydarzenia: [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=188759704499077[/url] Quote
Isadora7 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='ladySwallow']Zapraszam do wydarzenia: [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=188759704499077[/url][/QUOTE] Ja już podbiłam Quote
yunona Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Cineczku szukaj domeczku !:Dog_run: Taki wspaniały jamniczek kosmita, wesoły, grzeczny a nikt się na nim nie poznał ! Niech żałują Ci , którzy nie są bardziej zdecydowani. Cineczek musi mieć kochających ludzików, upartych jak jamniory ale też mądrych i wesołych. Będzie obopólna radość i szczęście. :p [B]Ludzie, pokochajcie Cineczka a będziecie szczęśliwi i bogaci we wszystko !:multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/B] Quote
furciaczek Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Dawno zdiec nie bylo, a ze pogoda dzisiaj "pod psem" to troche domowego lenistwa :) [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/_QipkfcwJf8k/TX9Y2D8VWqI/AAAAAAAAB5U/pvhUutFHqig/IMG_7500.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/_QipkfcwJf8k/TX9YJJoBKfI/AAAAAAAAB5M/Jfw18WuWwLs/IMG_7528.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/_QipkfcwJf8k/TX9Xd5hyDVI/AAAAAAAAB5I/4NswphjG4Ow/IMG_7520.JPG[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/_QipkfcwJf8k/TX9WyV5abjI/AAAAAAAAB5A/ZAJcHttXotA/IMG_7530.JPG[/IMG] Quote
E-S Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='ladySwallow']Dzięki, dodałam do FB.[/QUOTE] A ja udostępniłam :) Super psiak. Coś jakoś jego dom nie może go wypatrzeć niestety .... Quote
zebrazebra Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Jaką Cinek ma wypasioną sofę! ;) Poszła deklaracja za marzec. Quote
furciaczek Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Tu tez cisza? Nie wiem co z tymi adopcjami...jakis koszmar, nikt nie dzwoni o zadnego psiaka... Quote
E-S Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Koszmar jakiś z tymi adopcjami, czyżby wszystkie domy już były zajęte ??? Nikt nie chce fantastycznego psa - jamnika Cinka ??? Quote
Isadora7 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Może kwiecień będzie lepszy to mu jakieś all zasponsoruję fullem, żeby był bardziej widoczny Quote
LadyS Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Czas zmienić sposób prezentacji Cinka chyba... pomyślę nad tym w weekend... Quote
Isadora7 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='ladySwallow']Czas zmienić sposób prezentacji Cinka chyba... pomyślę nad tym w weekend...[/QUOTE] ja tez mam nawet zaczątek tylko czasu brakowało Quote
furciaczek Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Doszly pieniazki, dziekuje:) A Cinkowy ma chyba za dobrze ma bo zaczal wybrzydzac jesli chodzi o jedzenie...to dosc dziwne jak na jamnika chyba:lol: Moja zajamniczona ciotka ( sztuk 5 jamniorow)....wszystkie takie grubasne parowki wiecznie glodne:shake: Quote
Recommended Posts