Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ladySwallow']Odnowiłam Cinkowi nieco ogłoszeń, a teraz spadam uczyć się na jutrzejszy egzamin...[/QUOTE]

:D Ale już wszystko co się dało pewnie porobiłaś, ja przed egzaminami podłogi i okna nawet myłam ! Koniecznie to musiałam wtedy zrobić i baaardzo dokładnie, taki jakiś przymus w sobie miałam :D
Trzymam kciuki !

Posted

[quote name='E-S']:D Ale już wszystko co się dało pewnie porobiłaś, ja przed egzaminami podłogi i okna nawet myłam ! Koniecznie to musiałam wtedy zrobić i baaardzo dokładnie, taki jakiś przymus w sobie miałam :D
Trzymam kciuki ![/QUOTE]

No przecież, że jest wysprzątane, nawet wszystkie wątki ogarnęłam, żeby tylko odwlec naukę i teraz mam - homoseksualne, literackie fascynacje połączone z aktami seksualnymi i orgiami oraz zjadaniem członków partnerów w ramach nasycenia psychicznego, a także stosunki z nieletnimi i turpistyczne wizje końca świata oraz miłości nekrofilskiej. A do tego alkohol i kokaina, która - niestety - nie pomaga na śmierć. Zaraz zwariuje...

Nie-dziękuję ;)

Posted

[quote name='ladySwallow']teraz mam - homoseksualne, literackie fascynacje połączone z aktami seksualnymi i orgiami oraz zjadaniem członków partnerów w ramach nasycenia psychicznego, a także stosunki z nieletnimi i turpistyczne wizje końca świata oraz miłości nekrofilskiej. A do tego alkohol i kokaina, która - niestety - nie pomaga na śmierć. Zaraz zwariuje...
[/QUOTE]

Na katechetkę się uczysz, żeby dzieciom biednym w głowie przewracać jaka sodomia i gomoria się robi z przyjmowania środków antykoncepcyjnych ? :D
Tak mi się skojarzyło bo miałam taką właśnie religię w szkole w latach 80-tych :D

Posted

[quote name='ladySwallow']Hihi, nie, jedynie egzamin z literatury współczesnej :evil_lol: Na szczęście zdany :lol:[/QUOTE]
No to nasze gratulacje :multi::loveu::multi:

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']pochwal sie ile osob zdało:-)
cinkowy szuka domu! (żeby nie bylo ze off topuje:-P)[/QUOTE]

A co tam będę się chwalić ;) Cinka udostępniam na FB, jeśli ktoś ma, to też bardzo proszę!

Posted

[quote name='ladySwallow']Hihi, nie, jedynie egzamin z literatury współczesnej :evil_lol: Na szczęście zdany :lol:[/QUOTE]

Gratuluję !
Ale smutne, że współczesna literatura sprowadza się do ... współczesnego, wynaturzonego seksu :(
Cinek na szczęście jest prostolinijny, szczery facet i szuka domu ! (też nie off topuję ;))

Posted

Cineczku szukaj domeczku !:Dog_run: Taki wspaniały jamniczek kosmita, wesoły, grzeczny a nikt się na nim nie poznał ! Niech żałują Ci , którzy nie są bardziej zdecydowani.
Cineczek musi mieć kochających ludzików, upartych jak jamniory ale też mądrych i wesołych. Będzie obopólna radość i szczęście. :p
[B]Ludzie, pokochajcie Cineczka a będziecie szczęśliwi i bogaci we wszystko !:multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/B]

Posted

Dawno zdiec nie bylo, a ze pogoda dzisiaj "pod psem" to troche domowego lenistwa :)

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/_QipkfcwJf8k/TX9Y2D8VWqI/AAAAAAAAB5U/pvhUutFHqig/IMG_7500.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/_QipkfcwJf8k/TX9YJJoBKfI/AAAAAAAAB5M/Jfw18WuWwLs/IMG_7528.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/_QipkfcwJf8k/TX9Xd5hyDVI/AAAAAAAAB5I/4NswphjG4Ow/IMG_7520.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/_QipkfcwJf8k/TX9WyV5abjI/AAAAAAAAB5A/ZAJcHttXotA/IMG_7530.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='ladySwallow']Dzięki, dodałam do FB.[/QUOTE]

A ja udostępniłam :)
Super psiak.
Coś jakoś jego dom nie może go wypatrzeć niestety ....

Posted

Koszmar jakiś z tymi adopcjami, czyżby wszystkie domy już były zajęte ??? Nikt nie chce fantastycznego psa - jamnika Cinka ???

Posted

Doszly pieniazki, dziekuje:)

A Cinkowy ma chyba za dobrze ma bo zaczal wybrzydzac jesli chodzi o jedzenie...to dosc dziwne jak na jamnika chyba:lol:
Moja zajamniczona ciotka ( sztuk 5 jamniorow)....wszystkie takie grubasne parowki wiecznie glodne:shake: