Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
Allegro u mnie tez lata na bieżaco, ale nowa wersja prawie skończona.

Dostałam instrukcje od fur, że jak nie będzie zainteresowania jamnikiem kosmitą,to mamy go ogłaszać jako dziwnego kota :evil_lol: Bo uwielbia spać na wysokościach i tam spędzać czas.

Posted

Cinkowy dzisiaj dostal porzadne lanie od Terrora (kota mojego)...jak wrocilismy ze spacerku to kot sobie spal na podlodze, Ciek po nim przebiegl bo lecial zapewne do miski z woda...kot delikatnie mowiac sie wsciekl....Cinek nie dobiegl do miski, musialam bidaka ratowac bo kot by mu chyba oczy wydrapal...kota zrzucilam z bidaka, Cinka za kark trzymalam a kot dalej sie rzuca...Cinek chce zwiewac, kot coraz bardziej wrzeszczy...udalo mi sie Cinka zamknac w lazience, kot polecial atakowac Czoko, bidna nie wiedziala co robic...wkoncu zlapalam wscieklego kociatego i wywalilam na dwor bo nie szlo go uspokoic:lol:
Cinek ma pechowy dzien bo wczesniej dostal maly OPR od Czekoladki:lol:
I tak dobrze ze reszta kociatych byla poza domem...jakby sie wszystkie na niego rzucily to pewnie weta trzebaby zaliczyc, bo moje durne kociate lubia stadem atakowac...skutecznijsze od psow obronnych:lol:

Posted

Livka napisał(a):
Witaj Cineczku - ten domek to faktycznie już ci się należy ;)
Lady jak finanse ?

Finanse na razie bezpieczne, bo z okazji na to, że z Cinkiem mieszka Czekoladka, kwota za hotelowanie zmieniła się z 300 zł na 200 zł. Będę alarmować, gdy będziemy niebezpiecznie zbliżać się ku zeru.
Ogłaszam go, a i tak nikt nie dzwoni... Muszę jakoś zmienić tekst ogłoszeniowy.