Paula95 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 To teraz czekamy już tylko na termin kastracji:) Quote
KatarzynaJanik Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Właśnie otrzymałam wiadomość SMS o przelewie, który został przeuroczo zatytułowany: "DLA PANA KONEWKI ;)" Dziękuję! : ))))) Quote
Paula95 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Katarzyna Janik napisał(a):Właśnie otrzymałam wiadomość SMS o przelewie, który został przeuroczo zatytułowany: "DLA PANA KONEWKI ;)" Dziękuję! : ))))) Oby już nie długo był panem konewką. ;d Quote
Secia Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Tak Paula i dzisiaj przelałam 35,00 dla Rikusia :-) oj biedny będzie ciachnięty brryyy Quote
Paula95 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Secia napisał(a):Tak Paula i dzisiaj przelałam 35,00 dla Rikusia :-) oj biedny będzie ciachnięty brryyy Dziękuję. :) Ale to dla jego dobra, zdrowie jest najważniejsze. Poza tym nie będziemy go już nazywać "panem konewką" :) Quote
Paula95 Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 A jak się miewa nasz królewicz? Kiedy kastracja? Quote
KatarzynaJanik Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Paula95 napisał(a):A jak się miewa nasz królewicz? Kiedy kastracja? Księciunio ma się dobrze :) Nie pisałam ostatnio zbyt dużo, ponieważ miałam/mam teraz trochę na głowie, a do tego zepsułam sobie komputer (już go naprawiłam - wczoraj), więc... Tak czy inaczej! Księciunio ma się dobrze, bez obaw więc! :) Ładnie je, pije (nadal jak smok), śpi całymi dniami, wyczynia wygibasy w legowisku, "podlewa", sika czasem - wszystko jest w normie :X :P Szaleje ostatnio na dworze, bo suka sąsiadów ma cieczkę - można sobie więc tylko wyobrazić, jak ciągnie na smyczy i prze-namiętnie "podlewa" najmniejsze nawet źdźbła traw :P Szatan, normalnie... ]:-> Termin kastracji nie jest jeszcze ustalony. Między innymi również dlatego, że moje auto nadal stoi u mechanika (nikt jeszcze nie wynalazł problemu, który trapi mego Punciaka :/), a wolałabym, po zabiegu, nie musieć "kazać" Rico wracać do domu "na piechotę" (chociaż mamy niedaleko). Mam jednak nadzieję, że w przyszłym tygodniu wszystko się wyjaśni, naprostuje i będzie można zaplanować zabieg. Quote
Paula95 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 To cieszę się, że wszystko jest ok. :) A właśnie wczoraj chciałam napisać, że na pewno będzie szalał, jak na osiedlu znajdzie się sunia z cieczką... Quote
fochu Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 heheh czyli jednak jeszcze pan konewka :P mizianki dla Was Quote
Secia Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 będzie będzie. Jak dzwoniłam do schroniska i rozmawiałam z Panią Alą to mówił, że Rukiś ma czujnik w nochu, chodzący na najwyższych obrotach. Quote
KatarzynaJanik Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='Secia']będzie będzie. Jak dzwoniłam do schroniska i rozmawiałam z Panią Alą to mówił, że Rukiś ma czujnik w nochu, chodzący na najwyższych obrotach. Oj, ma ten czujnik diabelnie sprawny, haha! :P Wpadam, za nim, we wszystkie krzaki - tak ciągnie, Łobuz! :P Właśnie dotarł przelew o tytule: "DLA RIKOSŁAWA WSPANIAŁEGO" : ))) Dziękuję ponownie : ))) Także Księciunio już niedługo nie będzie świecił...wszystkim tym...czym świeci, kiedy tak leży... ;) Quote
_Goldenek2 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Oj trafił się psinie domek marzeń..... :):):). Quote
Secia Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='Katarzyna Janik']Oj, ma ten czujnik diabelnie sprawny, haha! :P Wpadam, za nim, we wszystkie krzaki - tak ciągnie, Łobuz! :P Właśnie dotarł przelew o tytule: "DLA RIKOSŁAWA WSPANIAŁEGO" : ))) Dziękuję ponownie : ))) Także Księciunio już niedługo nie będzie świecił...wszystkim tym...czym świeci, kiedy tak leży... ;) O matko jakie piękne zdjęcie :-) :-) I love it :-) Quote
Paula95 Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Tak, zdjęcie jest rewelacyjne! Widać, jak Rico ma się dobrze u Kasi. ;) Quote
KatarzynaJanik Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Pocieszny jest, kiedy tak leży :) A jak się jeszcze "kotłosi" w tym legowisku i tak śmiesznie, przy tym, "prycha" i kicha, to dopiero jest uciesz u wszystkich! :D Do tego on to jedno ucho ma "klapnięte" i ciągle "się uśmiecha" - jest taaaki rozkoszny! :) Quote
fochu Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Katarzyna Janik napisał(a):Pocieszny jest, kiedy tak leży :) A jak się jeszcze "kotłosi" w tym legowisku i tak śmiesznie, przy tym, "prycha" i kicha, to dopiero jest uciesz u wszystkich! :D Do tego on to jedno ucho ma "klapnięte" i ciągle "się uśmiecha" - jest taaaki rozkoszny! :) wygląda na bardzo zadowolonego i szczęśliwego psa :D chętnie bym kiedyś go osobiście poznała i wymiziała ten słodki pysio Quote
Paula95 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Aaaa, bo ty Fochu też z Wrocka. Dwa "krzywołapki" by się spotkały. ;d Quote
fochu Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Paula95 napisał(a):Aaaa, bo ty Fochu też z Wrocka. Dwa "krzywołapki" by się spotkały. ;d dokładnie :) choć mój to dominator i różnie z nim bywa ;) Quote
Ingrid44 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Super fotka Rikoslawa Wspanialego . Widac jak mu tam dobrze :) Quote
Iljova Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Teraz to on już jest spokojny o swoją przyszłość, nie musi się już martwić o nic, bo ma ten swój wymarzony wspaniały domek :-) Quote
KatarzynaJanik Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 fochu napisał(a):chętnie bym kiedyś go osobiście poznała i wymiziała ten słodki pysio Możemy wybrać się na wspólny spacer :) Pani weterynarz jest na urlopie, tak więc w przyszłym tygodniu umówimy się na zabieg kastracji. Nawet dobrze się złożyło, bo już prawie (prawie... -_-") naprawili mi auto i myślę, że po weekendzie będzie do odbioru ;) Quote
fochu Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Katarzyna Janik napisał(a):Możemy wybrać się na wspólny spacer :) bardzo chętnie :) Quote
KatarzynaJanik Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Rico "podlewa" kuchnię niemalże po każdym posiłku...co mogłabym z tym zrobić? Kiedy zje suchą karmę, nie "podlewa", ale kiedy dostaje ryż z warzywami i z mięsem - "podlewa" niemalże za każdym razem. Jak nie lodówkę, to ścianę przy wyjściu z kuchni...eeech... :X Quote
Recommended Posts