Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Katarzyna Janik napisał(a):
Właśnie otrzymałam wiadomość SMS o przelewie, który został przeuroczo zatytułowany:
"DLA PANA KONEWKI ;)"
Dziękuję! : )))))

Oby już nie długo był panem konewką. ;d

Posted

Secia napisał(a):
Tak Paula i dzisiaj przelałam 35,00 dla Rikusia :-) oj biedny będzie ciachnięty brryyy

Dziękuję. :) Ale to dla jego dobra, zdrowie jest najważniejsze. Poza tym nie będziemy go już nazywać "panem konewką" :)

Posted

Paula95 napisał(a):
A jak się miewa nasz królewicz? Kiedy kastracja?

Księciunio ma się dobrze :)
Nie pisałam ostatnio zbyt dużo, ponieważ miałam/mam teraz trochę na głowie, a do tego zepsułam sobie komputer (już go naprawiłam - wczoraj), więc...
Tak czy inaczej! Księciunio ma się dobrze, bez obaw więc! :)
Ładnie je, pije (nadal jak smok), śpi całymi dniami, wyczynia wygibasy w legowisku, "podlewa", sika czasem - wszystko jest w normie :X :P
Szaleje ostatnio na dworze, bo suka sąsiadów ma cieczkę - można sobie więc tylko wyobrazić, jak ciągnie na smyczy i prze-namiętnie "podlewa" najmniejsze nawet źdźbła traw :P Szatan, normalnie... ]:->
Termin kastracji nie jest jeszcze ustalony. Między innymi również dlatego, że moje auto nadal stoi u mechanika (nikt jeszcze nie wynalazł problemu, który trapi mego Punciaka :/), a wolałabym, po zabiegu, nie musieć "kazać" Rico wracać do domu "na piechotę" (chociaż mamy niedaleko). Mam jednak nadzieję, że w przyszłym tygodniu wszystko się wyjaśni, naprostuje i będzie można zaplanować zabieg.

Posted

To cieszę się, że wszystko jest ok. :) A właśnie wczoraj chciałam napisać, że na pewno będzie szalał, jak na osiedlu znajdzie się sunia z cieczką...

Posted

będzie będzie. Jak dzwoniłam do schroniska i rozmawiałam z Panią Alą to mówił, że Rukiś ma czujnik w nochu, chodzący na najwyższych obrotach.

Posted

[quote name='Secia']będzie będzie. Jak dzwoniłam do schroniska i rozmawiałam z Panią Alą to mówił, że Rukiś ma czujnik w nochu, chodzący na najwyższych obrotach.

Oj, ma ten czujnik diabelnie sprawny, haha! :P Wpadam, za nim, we wszystkie krzaki - tak ciągnie, Łobuz! :P
Właśnie dotarł przelew o tytule: "DLA RIKOSŁAWA WSPANIAŁEGO" : ))) Dziękuję ponownie : )))

Także Księciunio już niedługo nie będzie świecił...wszystkim tym...czym świeci, kiedy tak leży... ;)

Posted

[quote name='Katarzyna Janik']Oj, ma ten czujnik diabelnie sprawny, haha! :P Wpadam, za nim, we wszystkie krzaki - tak ciągnie, Łobuz! :P
Właśnie dotarł przelew o tytule: "DLA RIKOSŁAWA WSPANIAŁEGO" : ))) Dziękuję ponownie : )))

Także Księciunio już niedługo nie będzie świecił...wszystkim tym...czym świeci, kiedy tak leży... ;)

O matko jakie piękne zdjęcie :-) :-) I love it :-)

Posted

Pocieszny jest, kiedy tak leży :) A jak się jeszcze "kotłosi" w tym legowisku i tak śmiesznie, przy tym, "prycha" i kicha, to dopiero jest uciesz u wszystkich! :D Do tego on to jedno ucho ma "klapnięte" i ciągle "się uśmiecha" - jest taaaki rozkoszny! :)

Posted

Katarzyna Janik napisał(a):
Pocieszny jest, kiedy tak leży :) A jak się jeszcze "kotłosi" w tym legowisku i tak śmiesznie, przy tym, "prycha" i kicha, to dopiero jest uciesz u wszystkich! :D Do tego on to jedno ucho ma "klapnięte" i ciągle "się uśmiecha" - jest taaaki rozkoszny! :)

wygląda na bardzo zadowolonego i szczęśliwego psa :D
chętnie bym kiedyś go osobiście poznała i wymiziała ten słodki pysio

Posted

Paula95 napisał(a):
Aaaa, bo ty Fochu też z Wrocka. Dwa "krzywołapki" by się spotkały. ;d

dokładnie :)
choć mój to dominator i różnie z nim bywa ;)

Posted

fochu napisał(a):
chętnie bym kiedyś go osobiście poznała i wymiziała ten słodki pysio

Możemy wybrać się na wspólny spacer :)

Pani weterynarz jest na urlopie, tak więc w przyszłym tygodniu umówimy się na zabieg kastracji. Nawet dobrze się złożyło, bo już prawie (prawie... -_-") naprawili mi auto i myślę, że po weekendzie będzie do odbioru ;)

Posted

Rico "podlewa" kuchnię niemalże po każdym posiłku...co mogłabym z tym zrobić?
Kiedy zje suchą karmę, nie "podlewa", ale kiedy dostaje ryż z warzywami i z mięsem - "podlewa" niemalże za każdym razem. Jak nie lodówkę, to ścianę przy wyjściu z kuchni...eeech... :X