Jump to content
Dogomania

PSY z plebanii - Gloria, Lori i Iskierka juz w DS:) Mission complete:)

Recommended Posts

Posted

Ja też się zastanawiałem i teraz w sumie też piszę Kraków jak wystawiam na Małopolskę :) Natomiast jak robiłem pierwsze ogłoszenia to szukałem na danym portalu ogłoszeń Albinki i ściągałem ustawienia :D W takim razie nie będę też czekał na wygaśnięcie ogłoszeń Szopka, tylko mu powtórzę :D Pozdrawiam :)

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lori wysłana. Nie wiedziała biedaczka, po co ją skoro świt wsadzam do transporterka.
Teraz patrzę na daty i trudno mi uwierzyc, ze tyle u nas była. Jakoś wydaje mi sie, ze dopiero niedawno przyjechały.

Posted

Jaaga napisał(a):
Lori wysłana. Nie wiedziała biedaczka, po co ją skoro świt wsadzam do transporterka.
Teraz patrzę na daty i trudno mi uwierzyc, ze tyle u nas była. Jakoś wydaje mi sie, ze dopiero niedawno przyjechały.

No bo w miłym towarzystwie czas szybko mija.:evil_lol:

Posted

Po Lori przyjechała do Kielc miła pani, więc mam nadzieję,że bedzie dobrze.
Chociaz sunieczka zdążyła się do mnie przywiązać przez 3 godz. i wcale nie chciała z nia jechać.
Jutro tam zadzwonię dowiedziec sie, jak sie miewa:).

A Gloria czeka nadal. Mam nadzieję,że wkrótce i do niej sie los uśmiechnie:).

Posted

Savahna , ja już nie mogę oglądac tych innych psiaków, bo potem nie moge spać przez to wszystko , a i tak pomóc nie moge, bo naszych bid pod dostatkiem:(.

Gloria, moja ulubienica wczoraj podobno była z p.Ania głosować:). Ona sie boi , ale z człowiekiem, któremu ufa idzie bez oporów, bardzo ładnie chodzi na smyczy.
Jest taka piękna, delikatna, a ani jednego telefonu nie było o nią:(.

Posted

Oj, no ja wiem...Tobie nie proponuję.:roll: I tak Cie podziwiam,ze dajesz radę.
Ja na przykład miewam JUŻ omamy . Dzisiaj, jak przejeżdżaliśmy obok Praktikera to mi sie wydawało,że przy drodze na trawie leży ten psiak co go próbowano kiedyś łapać. Jak za pare minut wracaliśmy to sie okazało,ze to stare wiadro:evil_lol:

Posted

Niestety, jak do tej pory żadnego zainteresownia Glorią.
Zostały ostatnio wznowione ogłoszenia, zobaczymy.
Najgorsze,że Gloria niesamowicie przywiązała się do p.Ani, chodzi za nia krok w krok i nie spuszcza z oczu. Rozstanie będzie ciężkie dla obu stron.

Posted

Gloria niesamowicie przypomina mi Taszeńkę zarówno pod względem zachowania jak i wyglądu, wiec mam nadzieję, że uda jej się znaleźć równie wspaniały domek :razz:

to taki kanapowy kochany pieseczek o oryginalnej prześlicznej urodzie :loveu:

Posted

Gloria zaczyna zachowywać się jak normalny, młody pies, nareszcie:lol:.
Pani Ania spuszcza ja ze smyczy, sunai lata, jak szalona po placyku, kręci kółka na śniegu , ale teraz jak zimno, to krócej i zaraz leci do domu.
Bardzo mnie to cieszy, bo troche sie odblokowała, do tej pory zachowywała sie, jak starsza, powazna suka. Nawet już cos podgryza u p.Ani:diabloti:.

• 4 months later...
Posted

No widzicie, też zapomniałam ,że Gloria miała wątek:oops:.

Na razie wszystko ok, ale jestem umówiona panią Glorii juz po świętach, to będą nowe wieści.