miron h Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ja też się zastanawiałem i teraz w sumie też piszę Kraków jak wystawiam na Małopolskę :) Natomiast jak robiłem pierwsze ogłoszenia to szukałem na danym portalu ogłoszeń Albinki i ściągałem ustawienia :D W takim razie nie będę też czekał na wygaśnięcie ogłoszeń Szopka, tylko mu powtórzę :D Pozdrawiam :) Quote
Jaaga Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Lori wysłana. Nie wiedziała biedaczka, po co ją skoro świt wsadzam do transporterka. Teraz patrzę na daty i trudno mi uwierzyc, ze tyle u nas była. Jakoś wydaje mi sie, ze dopiero niedawno przyjechały. Quote
savahna Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Jaaga napisał(a):Lori wysłana. Nie wiedziała biedaczka, po co ją skoro świt wsadzam do transporterka. Teraz patrzę na daty i trudno mi uwierzyc, ze tyle u nas była. Jakoś wydaje mi sie, ze dopiero niedawno przyjechały. No bo w miłym towarzystwie czas szybko mija.:evil_lol: Quote
erka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Po Lori przyjechała do Kielc miła pani, więc mam nadzieję,że bedzie dobrze. Chociaz sunieczka zdążyła się do mnie przywiązać przez 3 godz. i wcale nie chciała z nia jechać. Jutro tam zadzwonię dowiedziec sie, jak sie miewa:). A Gloria czeka nadal. Mam nadzieję,że wkrótce i do niej sie los uśmiechnie:). Quote
savahna Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Gloria na pewno znajdzie swój dom. Musi tylko nadejść TEN CZAS :razz: Wiem,że ogólnie u nas jest masakra, ale może zajrzyjcie do Ramba, kochany psiak a tam cisza grozi mu wywózka do Mysłowic do schroniska...:oops: http://www.dogomania.pl/threads/1959...ge7?p=15782522 Quote
erka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Savahna , ja już nie mogę oglądac tych innych psiaków, bo potem nie moge spać przez to wszystko , a i tak pomóc nie moge, bo naszych bid pod dostatkiem:(. Gloria, moja ulubienica wczoraj podobno była z p.Ania głosować:). Ona sie boi , ale z człowiekiem, któremu ufa idzie bez oporów, bardzo ładnie chodzi na smyczy. Jest taka piękna, delikatna, a ani jednego telefonu nie było o nią:(. Quote
savahna Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Oj, no ja wiem...Tobie nie proponuję.:roll: I tak Cie podziwiam,ze dajesz radę. Ja na przykład miewam JUŻ omamy . Dzisiaj, jak przejeżdżaliśmy obok Praktikera to mi sie wydawało,że przy drodze na trawie leży ten psiak co go próbowano kiedyś łapać. Jak za pare minut wracaliśmy to sie okazało,ze to stare wiadro:evil_lol: Quote
miron h Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Podnoszę Glorkę :) Nadal żadnego odzewu na ogłoszenia ? Quote
erka Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Niestety, jak do tej pory żadnego zainteresownia Glorią. Zostały ostatnio wznowione ogłoszenia, zobaczymy. Najgorsze,że Gloria niesamowicie przywiązała się do p.Ani, chodzi za nia krok w krok i nie spuszcza z oczu. Rozstanie będzie ciężkie dla obu stron. Quote
ewelinka_m Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Gloria niesamowicie przypomina mi Taszeńkę zarówno pod względem zachowania jak i wyglądu, wiec mam nadzieję, że uda jej się znaleźć równie wspaniały domek :razz: to taki kanapowy kochany pieseczek o oryginalnej prześlicznej urodzie :loveu: Quote
Linssi Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Gloria piekna jest :) i te zielone oczyska :loveu: i na Roze nie dala sie zlapac :evil_lol: Quote
erka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Gloria zaczyna zachowywać się jak normalny, młody pies, nareszcie:lol:. Pani Ania spuszcza ja ze smyczy, sunai lata, jak szalona po placyku, kręci kółka na śniegu , ale teraz jak zimno, to krócej i zaraz leci do domu. Bardzo mnie to cieszy, bo troche sie odblokowała, do tej pory zachowywała sie, jak starsza, powazna suka. Nawet już cos podgryza u p.Ani:diabloti:. Quote
Linssi Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Erka, nie napisalas na watku Glorii, ze dziewczyna juz w nowym domu???? No wiesz co ;) Quote
divia_gg Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 AAA, Zapomnialam ja tez ze Gloria ma swoj watek. Starsznie dawno to bylo;) Juz zmieniam tytul nawet:) Quote
ewelinka_m Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 to ja nawet zdjęcia wstawię z momentu zawiezienia do domku ;) Quote
savahna Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 To sie psince trafilo. Chyba nadal oki, co? Zreszta najbardziej sie balam,zeby nie prysnela w dluga, ale teraz to chyba sie juz przyzwyczaila...:razz: Quote
erka Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 No widzicie, też zapomniałam ,że Gloria miała wątek:oops:. Na razie wszystko ok, ale jestem umówiona panią Glorii juz po świętach, to będą nowe wieści. Quote
Recommended Posts