Jump to content
Dogomania

PSY z plebanii - Gloria, Lori i Iskierka juz w DS:) Mission complete:)

Recommended Posts

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewelinka_m']znalazłam na ich stronie foty plebani i kościółka ..można sobie popodziwiać tu:
http://parafiakaczyn.kce.pl/galeria/kosciol/index.html

oo tak biednie sobie księżulek żyje:

bo Wy nie wiecie, że z księciami to jest jak z politykami. Oni muszą życ dostatnio, bo muszą być nieprzekupni....Taki diabeł np. tylko czycha, coby duszyczkę księcia zabrać i w zamian cały świat pod nogi rzucić...A słuchy noszą, ze na tej plebani od czarta aż czarno. No i dlatego jaśnie książe musi być szczególnie nieprzekupny...

Posted

No mozna uznac ze Iskierka ogloszona. Jak nie wypali nic z tych ogloszen dorobie allegro, ale narazie zobaczmy co sie wykluje;) I wtedy pojade kompletem. Teraz ma zrobiony taki "popularny pakiet", nieco okrojony:)

Posted

Dopiero teraz doczytałam wstęp.. bo nie bardzo wiedziałam co z tym księdzem...hmm.. faktycznie - duszpasterz..:angryy: Nie po raz pierwszy sprawdziła się zasada, że pod latarnią najciemniej..:roll: I dziwić się potem parafianom..:roll:

Posted

polubek napisał(a):
jaaga i masz bęcki za to że tu jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Przeca nikt Cię siłą nie ciągnął.:eviltong::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nie molestowałabym, ale bardzo cieszę się, że jesteś tez u nich. Tak po cichu liczyłam na to.
A jak się będziesz kiedyś bardzo, bardzo nudzić, to staruszka Majka z Palucha też nie ma banerka, a jej chyba przydałby się najbardziej. Tylko boję się aż wstawić tu wątek, ale co tam, trudno, najwyżej czekaja mnie podwójne bęcki:

http://www.dogomania.pl/threads/191871-I-zn%C3%B3w-bariera-finansowa-%28%28%28-Czy-Majka-b%C4%99dzie-musia%C5%82a-umrze%C4%87-w-schronisku

Posted

[quote name='polubek']a tak oczywiście a potem byłoby molestowanie na pw co? :diabloti:
:diabloti:Molestowanie wiąże się z czymś miłym więc nie narzekaj.:eviltong::p
Widzę, że na brak pracy nie narzekasz..:evil_lol:(ooo będzie dużo banerów;))

Posted

Ja też tu dotarłam.:bigok:Mam nadzieję,że Iskierka za sprawą divi opuści goscinne Katowice juz lada dzień. Obecnie cos duze zapotrzebowanie na ogłoszenia.Ja na razie pilotuję Sonię:comp26:, ale pod koniec przyszłego tygodnia bardziej czasową będąc, mogę zadeklarować swoja gotowość do wklepywania w klawiaturkę.:user:Myślę,żeby trochę wziąć się za te katowicke zasiedziałe tymczasy, z pełną premedytacją oczywiście, bo zwolniłyby miejsca dla nowych Kielczan:eviltong::eviltong:Pozwolę sobie jeszcze JAAGA dopytać: to w jakim wieku mozna sunię wysterylizować,żeby było zgodnie ze sztuka lek.?

Posted

Dzięki savahna !:) Koniecznie trzeba sie wziąc za tymczasy u Jaagi, bo jakos nie chcą jej opuścić:razz:.

Co do sterylek mozna juz robić przed pierwszą cieczką, po ukończeniu 6 mies.

Posted

A teraz ja z serii pytan oczywistych. Na nk dziewczyna napisala taki komentarz: "5 tygodniowy szczeniak jest zdecydowanie za młody na wydanie, min to 8-10 tygodni!", co o tym myslicie. Kiedy jest idealny czas?

Posted

pasowało by fotki chatki księdza i suni pod paletami wysłać do jakiejś gazety.tak księża żyją w ubóstwie a psiak pod nosem zdycha z głodu.dodam ,że jestem katoliczką,ale nie lubię obłudy.sami nawołują do pomocy ,ale oni nie raczą pomóc.