divia_gg Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 W sumie jakies by moglo byc. Ja wrzucam narazie dziewczyne na gumtree, szerloka, moruska i cafe animal narazie. Kontakt podalam na erke - tylko nie bij;) Quote
Charly Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='ewelinka_m']znalazłam na ich stronie foty plebani i kościółka ..można sobie popodziwiać tu: http://parafiakaczyn.kce.pl/galeria/kosciol/index.html oo tak biednie sobie księżulek żyje: bo Wy nie wiecie, że z księciami to jest jak z politykami. Oni muszą życ dostatnio, bo muszą być nieprzekupni....Taki diabeł np. tylko czycha, coby duszyczkę księcia zabrać i w zamian cały świat pod nogi rzucić...A słuchy noszą, ze na tej plebani od czarta aż czarno. No i dlatego jaśnie książe musi być szczególnie nieprzekupny... Quote
divia_gg Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Przykladowe ogloszenie. Czy taki tekst moze byc? http://www.morusek.pl/ogloszenie/31929/podglad/ Quote
Jaaga Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 No i biedaczek musiałby walczyć z tymi demonami. Gosiu, fajne ogłoszenie. Quote
divia_gg Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 No mozna uznac ze Iskierka ogloszona. Jak nie wypali nic z tych ogloszen dorobie allegro, ale narazie zobaczmy co sie wykluje;) I wtedy pojade kompletem. Teraz ma zrobiony taki "popularny pakiet", nieco okrojony:) Quote
RenW Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Księdza się czepiły...:mad::diabloti::diabloti: a ksiundz do ochrony hawiry psa ma..?:evil_lol: Quote
Jaaga Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 No niestety, jeszcze jednego ma. Tego nie dało i pewnie już nie da sie złapać. Quote
erka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Linssi, gdzie obiecane fotki Lori? Chciałam wysłać pani z Kielc, która szuka małej suczki. Quote
RenW Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Dopiero teraz doczytałam wstęp.. bo nie bardzo wiedziałam co z tym księdzem...hmm.. faktycznie - duszpasterz..:angryy: Nie po raz pierwszy sprawdziła się zasada, że pod latarnią najciemniej..:roll: I dziwić się potem parafianom..:roll: Quote
polubek Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 jaaga i masz bęcki za to że tu jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
RenW Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 polubek napisał(a):jaaga i masz bęcki za to że tu jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przeca nikt Cię siłą nie ciągnął.:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
polubek Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 a tak oczywiście a potem byłoby molestowanie na pw co? :diabloti: Quote
Jaaga Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Nie molestowałabym, ale bardzo cieszę się, że jesteś tez u nich. Tak po cichu liczyłam na to. A jak się będziesz kiedyś bardzo, bardzo nudzić, to staruszka Majka z Palucha też nie ma banerka, a jej chyba przydałby się najbardziej. Tylko boję się aż wstawić tu wątek, ale co tam, trudno, najwyżej czekaja mnie podwójne bęcki: http://www.dogomania.pl/threads/191871-I-zn%C3%B3w-bariera-finansowa-%28%28%28-Czy-Majka-b%C4%99dzie-musia%C5%82a-umrze%C4%87-w-schronisku Quote
Linssi Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 I jeszcze Iskierka I zdjecie Rudego. Fota zrobiona z duuuuuuzej odleglosci :( Quote
RenW Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='polubek']a tak oczywiście a potem byłoby molestowanie na pw co? :diabloti: :diabloti:Molestowanie wiąże się z czymś miłym więc nie narzekaj.:eviltong::p Widzę, że na brak pracy nie narzekasz..:evil_lol:(ooo będzie dużo banerów;)) Quote
Jaaga Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Rudy śliczny. Dałoby się go pod jakiegoś ogara podciągnąć z jego uszami. Tylko chyba bez szans na złapanie, co? Quote
savahna Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ja też tu dotarłam.:bigok:Mam nadzieję,że Iskierka za sprawą divi opuści goscinne Katowice juz lada dzień. Obecnie cos duze zapotrzebowanie na ogłoszenia.Ja na razie pilotuję Sonię:comp26:, ale pod koniec przyszłego tygodnia bardziej czasową będąc, mogę zadeklarować swoja gotowość do wklepywania w klawiaturkę.:user:Myślę,żeby trochę wziąć się za te katowicke zasiedziałe tymczasy, z pełną premedytacją oczywiście, bo zwolniłyby miejsca dla nowych Kielczan:eviltong::eviltong:Pozwolę sobie jeszcze JAAGA dopytać: to w jakim wieku mozna sunię wysterylizować,żeby było zgodnie ze sztuka lek.? Quote
erka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Dzięki savahna !:) Koniecznie trzeba sie wziąc za tymczasy u Jaagi, bo jakos nie chcą jej opuścić:razz:. Co do sterylek mozna juz robić przed pierwszą cieczką, po ukończeniu 6 mies. Quote
divia_gg Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 A teraz ja z serii pytan oczywistych. Na nk dziewczyna napisala taki komentarz: "5 tygodniowy szczeniak jest zdecydowanie za młody na wydanie, min to 8-10 tygodni!", co o tym myslicie. Kiedy jest idealny czas? Quote
Linssi Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Domoroslych znawcow nie brakuje ;) Moj pies mial 6 tygodni, kiedy go wzielismy z hodowli. Quote
baster i lusi Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 pasowało by fotki chatki księdza i suni pod paletami wysłać do jakiejś gazety.tak księża żyją w ubóstwie a psiak pod nosem zdycha z głodu.dodam ,że jestem katoliczką,ale nie lubię obłudy.sami nawołują do pomocy ,ale oni nie raczą pomóc. Quote
Recommended Posts