Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[B]Wojtek[/B] - a na Twoich fotach wygląda jak topinambur :roll:. Już pomyślałam,że masz swoje prywatne rewiry :razz:...Ale i tak jest gdzie nos wsadzić i po czym pobiegać :loveu:...
Fajny wybieg ma Fu :lol:.

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Flaire[/B], bardzo smutne :-(
Czemu ludzie są takimi bezmózgami.

[quote name='Gosia_i_Luka'] [B]zach[/B] - nieustannie trzymam za Was kciuki - za ząbki, za Twoje wszystkie sprawy i za Manharta. [/quote]
[B]Gosia[/B], dlaczego trzymasz kciuki za Manharta? Taki z niego nieudacznik?;)
Miałam Cie właśnie zapytac, czy się spotkamy, ale jak widze będziesz spijać wiedzę za pośrednictwem Zach.

[B]Zach, [/B]trzymam kciuki za całą Waszą trójkę (a Manhart niech sam sobie radzi, bo jak nie to :mad:).

[B]Wojtek[/B], rozważ, czy nie zastapić te badyle tym topicośtam ([B]Kardusia, [/B]skąd ty znasz takie słowa ;)), bo
[URL="http://www.seo.org.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=83&Itemid=2"]Jeden hektar upraw roślin energetycznych (malwa pensylwańska, topinambur, wierzba energetyczna...) wystarcza do ogrzania domu i zabudowań przez cały rok (koszt uprawy 1 ha wierzby energetycznej wynosi około 4-5 tysięcy złotych). [/URL]

Posted

[quote name='Minio']

[IMG]http://www.airedale-terrier.webpark.pl/aluzja2.jpg[/IMG]
Aluzja ale nie pamiętam , który to piesek :oops: :oops: :oops:

[IMG]http://www.airedale-terrier.webpark.pl/lotka.jpg[/IMG]
LotKA - Flaire się rozmazała....:evil_lol:

[IMG]http://www.airedale-terrier.webpark.pl/lotka2.jpg[/IMG]
Znowu Lotka ;)

[IMG]http://www.airedale-terrier.webpark.pl/lotka3.jpg[/IMG]
I jeszcze raz Lotka ;)

[IMG]http://www.airedale-terrier.webpark.pl/vani.jpg[/IMG]

Klasa domowa ;) ;)[/quote]
Tych nie widać oraz tego z następnego Twojego postu :roll:. Miałem kiedyś ten sam problem :razz:. Umieściłem foty na swoim serwerze i tylko ja je widziałem :shake:. Wrzuć je lepiej na ImageShack lub TinyPic :cool3: :p

Posted

[quote name='Flaire']Właśnie się dowiedziałam, że narzeczoną mojego kuzyna (tego, co się opiekuje Misią gdy mnie nie ma w Warszawie) wczoraj na przejściu dla pieszych potrącił samochód prowadzony przez pijanego kierowcę. Zginęła na miejscu. Miała 20 lat.[/quote]

Słyszałam o tym z Wiadomości. Podobno na dodatek uciekł drań z miejsca wypadku :shake: :-( , ale urwała się mu tablica rejestracyjna i bardzo szybko go namierzono. Brak słów [']

[B]Minio[/B] - nadal nie widać fotek

Posted

[quote name='zadziorny']Nie :shake:. Umieściła foty w "Webparku", do którego dostęp ma zabezpieczony hasłem :roll: :placz:[/quote]

[B]Wind -[/B] Ty sie lepiej przyznaj jak złamałaś to hasło :evil_lol:

Posted

[B]swallow,[/B]

Sama nie wiem :evil_lol: Ale zdjecia fajne, w szczegolnosci jedno Inter Chamiponem w pozycji brzusznej wystawowej :evil_lol: Klasa domowa oczywiscie :cool3:

Posted

[quote name='swallow']Słyszałam o tym z Wiadomości. Podobno na dodatek uciekł drań z miejsca wypadku :shake: :-( , ale urwała się mu tablica rejestracyjna i bardzo szybko go namierzono. Brak słów ['][/quote]Tak, to ten wypadek. Natalka i Paweł ostatnio mieszkali u mnie w mieszkaniu i opiekowali się Misią kilka tygodni temu, gdy ja byłam w Stanach.

Posted

[quote name='Flaire']Tak, to ten wypadek. Natalka i Paweł ostatnio mieszkali u mnie w mieszkaniu i opiekowali się Misią kilka tygodni temu, gdy ja byłam w Stanach.[/quote]

[B]Flaire[/B] - my ten wypadek wczoraj bardzo długo komentowaliśmy w domu. Przykro mi tym bardziej, że to Twoja znajoma, a szczególnie żal mi Twojego kuzyna. :-(

Parę lat temu (co najmniej 5) w podobny sposób zginęła moja prawie 80 letnia sąsiadka. Już schodziła z pasów prowadząc rower, kiedy uderzył w nią samochodem młody mężczyzna (był trzeźwy), który pędził po zakreskowanym już pasie (takie miejsce gdzie kończy się 3 pasmówka i przechodzi w 2 pasmówkę) czyli znajdował się w miejscu na które nie mozna już wjezdżać samochodem, omijając samochody które stały na dwóch pozostałych pasach aby przepuscic pieszych. Sąsiadka zginęła na miejscu. Do dziś dnia nie zapadł prawomocny wyrok :shake:

Posted

Wypadki, w ktorych cala wine ponosi totalna glupota i razaca nieodpowiedzialnosc, najbardziej mnie bulwersuja ... Jesli jeszcze final jest tak tragiczny to ... :-( :-( :-(

Flaire, wyrazy glebokiego wspolczucia ... dla Ciebie, kuzyna, Rodziny tej jakze mlodej dziewczyny ... :shake:

Moze Polacy w koncu nauczyliby sie prowadzic TYLKO na trzezwo, gdyby po kazdym udowodnionym incydencie tego typu "kierowca" stracil auto, wolnosc na pare lat i do konca zycia mozliwosc prowadzenia czegokolwiek szybszego niz dzieciecy wozek :diabloti:

Ehhhh ....

W.

Posted

[quote name='Jura'][B]Gosia[/B], dlaczego trzymasz kciuki za Manharta? Taki z niego nieudacznik?;)[/QUOTE]

Biedny Manhart będzie musiał się zmierzyć ze mną i z moim durnym psem. Cały czas się zastanawiam czy dobrze zrobiłam zgłaszając psa na seminarium.. No a z drugiej strony posłuszeństwo suczki Manharta od dawna naprawdę bardzo mi się podoba, szkoda mi nie skorzystać z treningu pod jego okiem.. Najwyżej się ośmieszę, ale trudno..

[quote name='Swallow']Parę lat temu (co najmniej 5) w podobny sposób zginęła moja prawie 80 letnia sąsiadka. Już schodziła z pasów prowadząc rower, kiedy uderzył w nią samochodem młody mężczyzna (był trzeźwy), który pędził po zakreskowanym już pasie (takie miejsce gdzie kończy się 3 pasmówka i przechodzi w 2 pasmówkę) czyli znajdował się w miejscu na które nie mozna już wjezdżać samochodem, omijając samochody które stały na dwóch pozostałych pasach aby przepuscic pieszych. Sąsiadka zginęła na miejscu.[/QUOTE]

W zeszłym roku na mojej ulicy też był przykry wypadek. Starszy pan jak co dzień rano stał na skrzyżowaniu roznosząc darmowe gazety. Jeden z samochodów zatrzymał się na dwu-pasmówce na dalszym pasie czekając na gazetę od niego. Kiedy pan podchodził do samochodu, zgarnął go z dużą prędkością inny samochód, który w ostatnim momencie przejechał na skrzyżowaniu. Pan gazeciarz zginął na miejscu, tak pusto się bez niego zrobiło..

Posted

Dzięki za wyrazy współczucia. Ja jeszcze nie do końca rozumiem, jak sobie z tym dać radę. Niewyobrażalne jest dla mnie, co czuje Paweł. :-(

[quote name='Minio']

[IMG]http://www.airedale-terrier.webpark.pl/lotka2.jpg[/IMG]
Znowu Lotka ;)

[IMG]http://www.airedale-terrier.webpark.pl/lotka3.jpg[/IMG]
I jeszcze raz Lotka ;) [/quote]
Na tych dwóch zdjęciach wyraźnie widać, że Lotka najlepiej wystawia się sama, a ja jej tylko przeszkadzam! :oops:

Minio, jeśli masz to drugie zdjęcie w większej rozdzielczości, to przyślij mi na maila - chciałabym posłać je hodowczyni.

Posted

witajcie
Znowu tylko na chwile - jestem w pracy ale zaraz pędze do lekarza - mimo że przelerzałam cały weekend w domu nie jest lepiej.. nie wiem co jest:shake: to już dawno powinno wyjśc ze mnie..

[B]Flaire[/B] -gratulacje :multi: u mnie też tak jest - jak się nie nastawiam na coś - niespodziewanie dobrze wychodzi i odwrotnie:razz: ...
i wyrazy ....głębokiego współczucia dla Ciebie, kuzyna - taka tragedia- nie jestem wstanie wyobrazić sobie co czuje Twój kuzyn:shake:

[B]Minio[/B] - super - jakże się Cieszę- napisz coś wiecej - o występach i ocenie- sisotrzyczki - no wiesz coś w tym stylu jak Flaire i na fotkach też was "prawie" nie ma..

[B]Terriermania[/B] - twój piechol jest super:loveu: - gratulacje

Posted

[quote]
Na tych dwóch zdjęciach wyraźnie widać, że Lotka najlepiej wystawia się sama, a ja jej tylko przeszkadzam! :oops:

Minio, jeśli masz to drugie zdjęcie w większej rozdzielczości, to przyślij mi na maila - chciałabym posłać je hodowczyni.[/quote]
Oczywiście mam, mogę przesłać albo podrzucic . W wolnej chwili jak chcesz , bo jest ich trochę więcej ale nie wszystkie wklejone.

Posted

[quote name='Wind']
Moze Polacy w koncu nauczyliby sie prowadzic TYLKO na trzezwo, gdyby po kazdym udowodnionym incydencie tego typu "kierowca" stracil auto, wolnosc na pare lat i do konca zycia mozliwosc prowadzenia czegokolwiek szybszego niz dzieciecy wozek :diabloti:
[/quote]
Chyba bardziej skuteczny byłby brak społecznego przyzwolenia na prowadzenie pojazdów po pijaku :mad:, a z tym jest niestety u nas nie najlepiej :shake:

Posted

[quote name='zachraniarka']Biedny Manhart będzie musiał się zmierzyć ze mną i z moim durnym psem. (...) szkoda mi nie skorzystać z treningu pod jego okiem.. Najwyżej się ośmieszę, ale trudno..
[/quote]

[B]Zach[/B], o czym Ty piszesz? Ośmieszy się może w tym wypadku jedynie Manhart. Przecież Wy nie jedziecie pokazywać się tylko trenować. Chyba, że to ja nie wiem, o co chodzi. BTW Jeżeli Ludwiś został wybrany jako "przykładowy" pies początkujący w dziedzinie posłuszeństwa to :flaming:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...