Ali26762 Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 A owszem, i to nawet bardzo, bardzo nader :roll: P.S. Ciotka pozdrowiona i serdecznie odpozdrawia - w tej chwili już przez sen :D
czapla Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 A ja bylam na goscinnych wystepach w stolicy i odwiedzilam Flaire i mizialam sie z Lotka :loveu: - sliczny, uroczy szczenior i gryzie jak diabli:lol:
INA Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [B]niedzwiedzica[/B] nie narzekaj piękna fota Elmiatego - no tak ale z drugiej strony idealny model to jajko( żółtko) z olejkiem rycynowym może? Ja robiłam sobie takie kompresy na włosy:razz: - jak trochę przesuszyłam zabiegami fryzjerskimi - działało :lol: ale żeby psu:crazyeye:;) Vigo wybrzydzacz:angryy: :placz: - też nienawidzi zabiegów pielęgnacyjnych - a wczoraj czyściliśmy zęby:cool3: - jak tylko widzi że coś dzierże w dłoni- typu pudeło z kremem , szczoteczkę, szczotkę , trymer to zmyka w trymigi do klatki i nawet łba ni chce wystawić ...
bos Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']... [SIZE=1](mam nadzieje, ze mlodsi btacia tego nie zobacza :oops:)[/SIZE][/quote] [B]Aga_o[/B] - nic się przed nami nie ukryje......:evil_lol: :lol: ;) [quote name='"Ali2762"']........ale nadal kochaja...? :roll: [/quote] właśnie .......nieustannie...:loveu: :loveu: :loveu: :lol:
aga_ostaszewska Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='bos'][B]Aga_o[/B] - nic się przed nami nie ukryje......:evil_lol: :lol: ;) właśnie .......nieustannie...:loveu: :loveu: :loveu: :lol:[/quote] Uffff... :lol: bo juz sie balam... [B]czapla: [/B]A focilyscie choc troszke? [B]Ina: [/B]A czy Vigo to pieszczoch? Moze zastsuj preparacik i przez 20 min "miziaj" go za uszkiem. ;)
Mokka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='INA']Vigo wybrzydzacz:angryy: :placz: - też nienawidzi zabiegów pielęgnacyjnych - a wczoraj czyściliśmy zęby:cool3: - jak tylko widzi że coś dzierże w dłoni- typu pudeło z kremem , szczoteczkę, szczotkę , trymer to zmyka w trymigi do klatki i nawet łba ni chce wystawić ...[/quote] A moje psy, jak widza, że biorę do ręki szczoteczki , to siadają przede mną i ślinią się. Uwielbijają swoją pastę do zębów :lol:
czapla Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Aga_o - focilysmy, a jakze!:lol: Takie ladne, eksterierowe zostaly w aparacie u Flaire, a ja u siebie mam jak sciskam malucha az oczy jej wylaza:cool3:
aga_ostaszewska Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 No to dlaczego jeszcze ich nie ma na Dogo... :placz:
czapla Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Bo Flaire, to musi sie pewnie zastanowic czy cos sie nadaje - wiecie, czasami pies fajny, a fotografowi reka drzy;) . A ja to nie wiem czy Dogo zniesie moj wizerunek chocby z najpiekniejszym psem:cool3: , a tak powaznie to ciemna jestem i musialabym podeslac komus milemu fotki, zeby zamiescil:roll:
zachraniarka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [B]Czapla[/B] ale fajsko miałaś, też bym Locie pościskała! :loveu: A ja uprzejmie donoszę, że dzisiejszy egzamin pchnięty i w indeksie już widnieje ocena cała 3 :D Także dziś stawiam :drinking: :drinking: :drinking:
zadziorny Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='niedzwiedzica'] [B]wind[/B]-gdybym to ja wiedziała,że mój komp domaga sie RAM-u, to bym bydlaka dopasła.On jakiejś wirtualnej pamieci woła i jeszcze sam ja sobie chce zwiększać. Boję się,ze mu RAMu dokupie a on dalej będzie o ten wirtualny szmelc wołał. :evil_lol: [/quote] [FONT=Verdana]Właśnie dlatego goopie bydlę pamięci wirtualnej woła, że ma za mało RAM-u :roll:. Jak go odpowiednio dopasiesz, to rozmiar pamięci wirtualnej sam sobie ustawi :lol: :cool3: :cool1:[/FONT]
zadziorny Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']No to dlaczego jeszcze ich nie ma na Dogo... :placz:[/quote] Właśnie :mad: :mad: :mad: :cool3:
Wojtek Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [B]niedźwiedzico[/B], jakie ładne foty i irlandki :loveu: [B]borsaf[/B], śliczna wnuczka*, łądne imię :-) * tak na prawdę to za cholerę nie wiem co baby widzą ładnego w niemowlakach... :-?
Jonquil Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Rozszerzenie pamięci wirtualnej: Mój komputer (prawy klawisz)- właściwości zakładka "zaawansowane" na górze wydajność - przycisk "ustawienia" zakładka "zaawansowane" na dole jest pamięć wirtualna przycisk "zmień" pamięć wirtualna uzależniona jest od wielkości wolnego miejsca na twardym dysku a nie pamięci RAM ja przy miejscu na dysku c: 3 GB mam ustawione na pamięć wirtualną rozmiar początkowy 768, a maksymalny 1536 Problemy raczej wynikają z tego, że jest za mało wolnego miejsca na dysku c:, niestety windows jest wymagający, szczególnie winxp i potrzebuje dużo wolnego miejca. Moje rady: katalog "moje dokumenty" umieszczać na innej partycji wszystkie gry oraz programy, które nie muszą być na c:, wgrywać na innych partycjach
niedzwiedzica Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Jesteście strasznie kochani :Cool!: Coztego przysłała mi "wyczyścia", który pracowicie przeleciał cały system, wymiatając tysiace śmieci. zgodnie z radami jonquil sprawdziłam pamięc wirtualną ( juz w pracy ja zlokalizowałam ), ustawiłam na pocz. 700 a max 2000 ( moze sie bydle tym nasyci :diabloti: )a nad RAMem pomysle, bo mamy 512, ale to jakis trudny do dołożenia jest. Teraz wyłaczam komp, żeby się te zmiany uruchomiły. jak juz tu nie wroce,znaczy, namotałam na całego :evil_lol:
coztego Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [B]niedzwiedzica[/B]? Jesteś? ;) [quote name='niedzwiedzica'] Coztego przysłała mi "wyczyścia", który pracowicie przeleciał cały system, wymiatając tysiace śmieci. [/QUOTE] Mnie skasował pracę magisterską :bigcool:
Fuka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 a ja jestem trwałą blondynka - znowu dopuściłam outlooka do mojej poczty i mi wyczyścił czyszciciela:placz:
coztego Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Fuka']a ja jestem trwałą blondynka - znowu dopuściłam outlooka do mojej poczty i mi wyczyścił czyszciciela:placz:[/QUOTE] Fuka, zmień sobie ustawienia w Outlooku tak, żeby Ci nie ruszał załączników :cool1:
niedzwiedzica Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 coztego : :buzi: komp chodzi jak burza :lol: tylko mnie dzieci od niego odpedziły,ale teraz potwory powoli spać ida,więc sie dorwałam. Fuka-a dlaczego twój outlook ci załaczniki zjada ? wredne zwierze jakies ;) mój "wyczyścia" przepuścił i komp jak nowy :lol:
niedzwiedzica Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Wojtek'] * tak na prawdę to za cholerę nie wiem co baby widzą ładnego w niemowlakach... :-?[/quote] To samo widzą w niemowlakach, co we wszystkich maluchach, tych psich i kocich także ;) małe, bezbronne, śliczne,nawet ,jak tylko spi, je i wydala :diabloti:
asher Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='niedzwiedzica']To samo widzą w niemowlakach, co we wszystkich maluchach, tych psich i kocich także ;) małe, bezbronne, śliczne,nawet ,jak tylko spi, je i wydala :diabloti:[/quote]ja się tak po cichutku (żeby mnie borsaf nie pogoniła) przyznam, że szczeniaki psie podobają mi się o wiele bardziej, niż ludzkie :oops: [B]coztego[/B], jak to ci wywaliło pacę magisterską? :shock:
zadziorny Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='asher']ja się tak po cichutku (żeby mnie borsaf nie pogoniła) przyznam, że szczeniaki psie podobają mi się o wiele bardziej, niż ludzkie :oops: [/quote] Ja mam to samo :oops: :roll: :evil_lol: [quote name='asher'][B]coztego[/B], jak to ci wywaliło pacę magisterską? :shock:[/quote] Właśnie :mad:. Nie możesz jej odzyskać :???: :hmmmm: :niewiem:
asher Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='zadziorny']Ja mam to samo :oops: :roll: :evil_lol:[/quote]Ale wiesz, ja jestem baba :evil_lol:
zadziorny Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Jonquil'] pamięć wirtualna uzależniona jest od wielkości wolnego miejsca na twardym dysku a nie pamięci RAM [/quote] To prawda :roll:. Jednak zapotrzebowanie na pamięć wirtualną jest tym większe, im mniej posiadasz pamięci fizycznej ;)
Fuka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='coztego']Fuka, zmień sobie ustawienia w Outlooku tak, żeby Ci nie ruszał załączników :cool1:[/quote] zmieniłam... [SIZE=1]a miałam tak:[/SIZE] [LIST] [*][SIZE=1]nie zezwalaj na zapisywanie lub otwieranie załączników, które moge potencjalnie zawierać wirusy[/SIZE] [/LIST] [SIZE=1]i tak się rozpędziłąm, że zlikwidowałam jeszcze to: [/SIZE] [LIST] [*][SIZE=1]zablokuj obrazy i inna zewnętrzną zawartość w wiadomości e-mail HTML[/SIZE] [/LIST] Tylko:hmmmm: zastanawiam się czy nie pozwoliłam mu na za wiele.... mam nadzieję, że avast:mad:
Recommended Posts