rita60 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='Tola']Dzisiaj odezwała się Pani z Łęcznej, z ogłoszenia z Tablica.pl - na razie wypytuje o sunię. Moze cos z tego będzie... Oby.....trzymam mocno kciuki. Mam nadzieje,że to nie ta Pani z Czarnych Kwiatków:angryy: [email protected] to jej adres mailowy. Quote
Tola Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='rita60']Oby.....trzymam mocno kciuki. Mam nadzieje,że to nie ta Pani z Czarnych Kwiatków:angryy: [email protected] to jej adres mailowy. Adres mailowy inny, ale niestety Pani więcej nie odezwała się. Poprosiłam o nr tel, podałam swój - i cisza. Nie rozumiem ludzi... Quote
zadra Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Tola napisał(a):Adres mailowy inny, ale niestety Pani więcej nie odezwała się. Poprosiłam o nr tel, podałam swój - i cisza. Nie rozumiem ludzi... Wczoraj dzwoniła do nie Pani z Łęznej,wczesniej pisala na maila.Udzieliłam jej wszelkich inforacji na temat Sabci.Ma oddzwonić. Quote
Tola Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 zadra napisał(a):Wczoraj dzwoniła do nie Pani z Łęznej,wczesniej pisala na maila.Udzieliłam jej wszelkich inforacji na temat Sabci.Ma oddzwonić. To ta sama kobieta, która pisała do mnie... Quote
zadra Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Niestety nie zadzwoniła ponownie. Quote
handzia Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Ależ Sabunia nie ma szczęścia...Ale ja wierzę, że domek się odezwie. Po tym jak Jowita znalazła swój dom, jestem pełna optymizmu :) Quote
Tola Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 handzia napisał(a):Ależ Sabunia nie ma szczęścia...Ale ja wierzę, że domek się odezwie. Po tym jak Jowita znalazła swój dom, jestem pełna optymizmu :) W takich chwilach tez mam nadzieję, tylko czemu to tyle trwa? Sabcia juz ponad rok czeka na dom, a tyle psów w potrzebie... Quote
zadra Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Pani niestety się nie odezwała ponownie. Quote
rita60 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 zadra napisał(a):Pani niestety się nie odezwała ponownie. Ech ci ludzie.....szkoda gadać. Quote
Tola Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Poniewaz Filipek nie ma swojego wątku - tutaj wrzucam ogłoszenie http://tablica.pl/oferta/malenki-filipek-o-marmurkowym-umaszczeniu-szuka-domu-IDx4ql.html http://ale.gratka.pl/ogloszenie/19257743_malenki_filipek_o_marmurkowym.html Quote
Tola Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 (edited) Mam nowe zdjecia Sabusi, szykujemy się do nowych ogłoszen. Kto pomoze znalezc suczce dom, to juz tyle czasu:( Zimowa Saba Edited January 25, 2012 by Tola Quote
karolciasz28 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Teraz mam natłok ogłoszeń,ale w najbliższych dniach postaram się coś wyskrobać. Quote
zadra Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 karolciasz28 napisał(a):Teraz mam natłok ogłoszeń,ale w najbliższych dniach postaram się coś wyskrobać. Bardzo dziękujemy i w takim razie cierpliwie czekamy.Szkoda suni .Powaznie się zasiedziała. Quote
rita60 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Taka ładna sunia aż dziw,ze nadal bez domku..... Quote
Tola Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Ja tez zrobię jej Tablicę - tylko poradzcie na jakie miasto? Była na Lublin - cisza, na Kraków podobnie - ani jednego zapytania:( Moze na Warszawę lub na Śląsk? Quote
Recommended Posts