Tola Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Wielkie dzieki. Ja tez zmieniałm województwa; tablica jest teraz na Kielce i Lublin. Wciaz czekamy na ten jedyny tel. Muszę jakoś znalezc czas i podjechac zrobic nowe zdjęcia; tylko u mnie teraz rada za radą:razz: Quote
karolciasz28 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Ja postaram się zrobić na dniach Sabci nowy pakiet. :) Tolu przepraszam, że pytam, ale Ty jesteś nauczycielką?:oops:;) Quote
Tola Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 karolciasz28 napisał(a):Ja postaram się zrobić na dniach Sabci nowy pakiet. :) Tolu przepraszam, że pytam, ale Ty jesteś nauczycielką?:oops:;) Tak, pracuję w szkole;) Quote
karolciasz28 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 O widzisz, ja też w szkole pracuję jako uczeń:cool3: :D. Quote
Tola Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 karolciasz28 napisał(a):O widzisz, ja też w szkole pracuję jako uczeń:cool3: :D. To prawie jak w rodzinie:cool3: Quote
karolciasz28 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Tola napisał(a):To prawie jak w rodzinie:cool3: U mnie w gimnazjum nauczyciele cały czas powtarzają, że jesteśmy jedną wielką rodziną :D ;). Quote
zadra Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 karolciasz28 napisał(a):Ja postaram się zrobić na dniach Sabci nowy pakiet. :) Tolu przepraszam, że pytam, ale Ty jesteś nauczycielką?:oops:;) Dziękujemy za pakiet! Quote
Havanka Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 karolciasz28 napisał(a):Ja postaram się zrobić na dniach Sabci nowy pakiet. :) Tolu przepraszam, że pytam, ale Ty jesteś nauczycielką?:oops:;) Karolcia, wstrzymaj się proszę z tym nowym pakietem. Spróbuję napisać nowy tekst. Coś sunia nie ma szczęścia... Tolu, brałaś ją na obiecany spacer, na swój ulubiony deptak? Może ktoś zechciałby tą maliznę. Quote
Tola Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Havanka napisał(a):Karolcia, wstrzymaj się proszę z tym nowym pakietem. Spróbuję napisać nowy tekst. Coś sunia nie ma szczęścia... Tolu, brałaś ją na obiecany spacer, na swój ulubiony deptak? Może ktoś zechciałby tą maliznę. Tak się wybieram to zrobić, ale mam do dyspozycji tylko sobotę i niedzielę no i ciagle wypadaja inne zajęcia. Ale moze faktycznie poczekajcie na zdjęcia. Zaraz zadzwonię do Wojtka, u którego jest sunia. Quote
Tola Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Jestem umówiona z Sabcią na wtorek:) Dzisiaj nic z tego nie bedzie - u nas upał, w tej chwili za goraco na wyjazdy w plener. Bierzemy się za dziewczynkę, bo wreszcie musi się komus spodobac. Havanka - może cos zmienic w tekscie sunieczki:cool3: Quote
Havanka Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [quote name='Tola']Jestem umówiona z Sabcią na wtorek:) Dzisiaj nic z tego nie bedzie - u nas upał, w tej chwili za goraco na wyjazdy w plener. Bierzemy się za dziewczynkę, bo wreszcie musi się komus spodobac. Havanka - może cos zmienic w tekscie sunieczki:cool3: Tak Tolu, posiedzę trochę nad zmianą tekstu i wtedy z nowymi zdjęciami zaczniemy od nowa ogłaszać Sabcię. Quote
Havanka Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 (edited) Wydaje mi się, ze ten tekst może być: Wyglądam jak jagdterierka, może mnie pokochasz? Po wielu miesiącach smutku, samotności i beznadziei w schroniskowej klatce, Saba otrzymała szansę na lepsze życie. Dzięki łańcuszkowi dobrych serc trafiła do domu tymczasowego. Tutaj, w mgnieniu oka stała się pogodną, pełną życia sunią. Szybko okazało się, że jej niezwykła uroda idzie w parze z łagodnym, przyjaznym i radosnym usposobieniem. Jest pokojowo nastawiona do innych psich towarzyszy i dzieci.. Saba jest wysterylizowana, odrobaczona i zaszczepiona. Ma około 4 lat. Jak przystało na młodą damę, potrafi dbać o higienę i spacerować na smyczy. Do szczęścia potrzeba jej jedynie – własnego posłania, ciepła ludzkiej dłoni, poczucia bezpieczeństwa, przyjaźni i dużo ruchu. Na prezentowanych zdjęciach, wydaje się większa niż w rzeczywistości. Polecamy ją do domu, gdzie nie ma kotów. Możliwa pomoc w transporcie. Edited June 20, 2012 by Havanka Quote
Tola Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 (edited) Elu - bardzo dziękuję za tekst; może będzie to wreszcie krok w stronę własnego domu... Byłyśmy dzisiaj z zadrą u suni - porobiłyśmy zdjęcia, pospacerowałysmy. Upał jednak uniemożliwił jakieś dłuższe wycieczki. Ze zdjec nie jestem zadowolona; Sabcia ma sporo energii i dopiero jak się zmęczyła - mozna było cos zrobić. Nie było etz mowy o zdjeciu smyczy, bo wykonanie zdjęc byłoby niemozliwe:cool3: Ale może coś wybierzemy. Jakbyscie słyszały o jakimś bazarku z ogłoszeniami - proszę o link do wątku - bo i Carmen przydałby się pakiecik (beka obiecała):) Edited June 19, 2012 by Tola Quote
Tola Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Można jeszcze dodac w ogłoszeniach, ze Saba na zdjęciach wydaje się wieksza, niz w rzeczywistosci Quote
zadra Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
zadra Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 [quote name='Havanka']Wydaje mi się, ze ten tekst może być: Wyglądam jak jagdterierka, może mnie pokochasz? Po wielu miesiącach smutku, samotności i beznadziei w schroniskowej klatce, Saba otrzymała szansę na lepsze życie. Dzięki łańcuszkowi dobrych serc trafiła do domu tymczasowego. Tutaj, w mgnieniu oka stała się pogodną, pełną życia sunią. Szybko okazało się, że jej niezwykła uroda idzie w parze z łagodnym, przyjaznym i radosnym usposobieniem. Jest pokojowo nastawiona do innych psich towarzyszy i dzieci.. Saba jest wysterylizowana, odrobaczona i zaszczepiona. Ma około 4 lat. Jak przystało na młodą damę, potrafi dbać o higienę i spacerować na smyczy. Do szczęścia potrzeba jej jedynie – własnego posłania, ciepła ludzkiej dłoni, poczucia bezpieczeństwa, przyjaźni i dużo ruchu. Polecamy ją do domu, gdzie nie ma kotów. Możliwa pomoc w transporcie. Super tekst! Dyikujemy!!! Quote
Havanka Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Dzięki Zadra. Dodałam jeszcze info: Na prezentowanych zdjęciach, wydaje się większa niż w rzeczywistości. Quote
Havanka Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 (edited) Zaczynam ogłaszać Sabę: http://tablica.pl/oferta/wygladam-jak-jagdterierka-moze-mnie-pokochasz-ID1egVr.html http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Wygladam-jak-jagdterierka-moze-mnie-pokochasz-W0QQAdIdZ389870628 http://www.morusek.pl/ogloszenie/111155/-Wygladam-jak-jagdterierka-czy-mnie-zechcesz/ http://lublin.cwirek.pl/oddam-przyjme-zamienie/wygladam-jak-jagdterierka-czy-mnie-zechcesz,id278625fl2785a.html cdn. Edited June 23, 2012 by Havanka Quote
Tola Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 (edited) [quote name='Havanka']Zaczynam ogłaszać Sabę: http://tablica.pl/oferta/wygladam-jak-jagdterierka-moze-mnie-pokochasz-ID1egVr.html http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Wygladam-jak-jagdterierka-moze-mnie-pokochasz-W0QQAdIdZ389870628 cdn. Bardzo dziękujemy:) Świetny tutuł - zachęcający do zatrzymania się przy suni. Ja zaraz zrobiłam nową tablicę na Lublin - zmieniłam odrobinkę tytuł, zeby nam nie wykasowano ogłoszenia:cool3: http://tablica.pl/oferta/mam-na-imie-saba-i-wygladam-jak-jagdterierka-pokochasz-mnie-ID1eihN.html Edited June 20, 2012 by Tola Quote
Havanka Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Szansa na domek ! Zaproponowałam Sabę: http://www.dogomania.pl/forum/threads/110290-Trzy-łapy-trzy-łapy-a-na-łapach-pies-trójłapy-z-Palucha?p=19289866#post19289866 Quote
Tola Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Dziękuję bardzo:) Czekam na ogłoszenia CatAngel - w pakiecie 130, z nowym tekstem Havanki i nowymi zdjeciami. Ogłoszenia zasponsorowała zadra, bardzo dziękujemy:) Quote
handzia Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Tyle psiaków idzie do swoich domów, a Saba siedzi nadal, to niepojęte :shake: Quote
rita60 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 handzia napisał(a):Tyle psiaków idzie do swoich domów, a Saba siedzi nadal, to niepojęte :shake: Niepojęte...też tego nie rozumiem. Quote
Recommended Posts