Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wielkie dzieki. Ja tez zmieniałm województwa; tablica jest teraz na Kielce i Lublin.
Wciaz czekamy na ten jedyny tel.
Muszę jakoś znalezc czas i podjechac zrobic nowe zdjęcia; tylko u mnie teraz rada za radą:razz:

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Ja postaram się zrobić na dniach Sabci nowy pakiet. :)
Tolu przepraszam, że pytam, ale Ty jesteś nauczycielką?:oops:;)

Tak, pracuję w szkole;)

Posted

karolciasz28 napisał(a):

Dziękujemy za pakiet!

Posted

karolciasz28 napisał(a):

Karolcia, wstrzymaj się proszę z tym nowym pakietem. Spróbuję napisać nowy tekst.
Coś sunia nie ma szczęścia... Tolu, brałaś ją na obiecany spacer, na swój ulubiony deptak? Może ktoś zechciałby tą maliznę.

Posted

Havanka napisał(a):
Karolcia, wstrzymaj się proszę z tym nowym pakietem. Spróbuję napisać nowy tekst.
Coś sunia nie ma szczęścia... Tolu, brałaś ją na obiecany spacer, na swój ulubiony deptak? Może ktoś zechciałby tą maliznę.

Tak się wybieram to zrobić, ale mam do dyspozycji tylko sobotę i niedzielę no i ciagle wypadaja inne zajęcia.
Ale moze faktycznie poczekajcie na zdjęcia.
Zaraz zadzwonię do Wojtka, u którego jest sunia.

Posted

Jestem umówiona z Sabcią na wtorek:)
Dzisiaj nic z tego nie bedzie - u nas upał, w tej chwili za goraco na wyjazdy w plener.
Bierzemy się za dziewczynkę, bo wreszcie musi się komus spodobac.
Havanka - może cos zmienic w tekscie sunieczki:cool3:

Posted

[quote name='Tola']Jestem umówiona z Sabcią na wtorek:)
Dzisiaj nic z tego nie bedzie - u nas upał, w tej chwili za goraco na wyjazdy w plener.
Bierzemy się za dziewczynkę, bo wreszcie musi się komus spodobac.
Havanka - może cos zmienic w tekscie sunieczki:cool3:

Tak Tolu, posiedzę trochę nad zmianą tekstu i wtedy z nowymi zdjęciami zaczniemy od nowa ogłaszać Sabcię.

Posted (edited)

Wydaje mi się, ze ten tekst może być:

Wyglądam jak jagdterierka, może mnie pokochasz?

Po wielu miesiącach smutku, samotności i beznadziei w schroniskowej klatce, Saba otrzymała szansę na lepsze życie. Dzięki łańcuszkowi dobrych serc trafiła do domu tymczasowego. Tutaj, w mgnieniu oka stała się pogodną, pełną życia sunią. Szybko okazało się, że jej niezwykła uroda idzie w parze z łagodnym, przyjaznym i radosnym usposobieniem. Jest pokojowo nastawiona do innych psich towarzyszy i dzieci.. Saba jest wysterylizowana, odrobaczona i zaszczepiona. Ma około 4 lat. Jak przystało na młodą damę, potrafi dbać o higienę i spacerować na smyczy. Do szczęścia potrzeba jej jedynie – własnego posłania, ciepła ludzkiej dłoni, poczucia bezpieczeństwa, przyjaźni i dużo ruchu.
Na prezentowanych zdjęciach, wydaje się większa niż w rzeczywistości.
Polecamy ją do domu, gdzie nie ma kotów.

Możliwa pomoc w transporcie.

Edited by Havanka
Posted (edited)

Elu - bardzo dziękuję za tekst; może będzie to wreszcie krok w stronę własnego domu...
Byłyśmy dzisiaj z zadrą u suni - porobiłyśmy zdjęcia, pospacerowałysmy.
Upał jednak uniemożliwił jakieś dłuższe wycieczki.
Ze zdjec nie jestem zadowolona; Sabcia ma sporo energii i dopiero jak się zmęczyła - mozna było cos zrobić.
Nie było etz mowy o zdjeciu smyczy, bo wykonanie zdjęc byłoby niemozliwe:cool3:
Ale może coś wybierzemy.
Jakbyscie słyszały o jakimś bazarku z ogłoszeniami - proszę o link do wątku - bo i Carmen przydałby się pakiecik (beka obiecała):)

Edited by Tola
Posted

[quote name='Havanka']Wydaje mi się, ze ten tekst może być:

Wyglądam jak jagdterierka, może mnie pokochasz?

Po wielu miesiącach smutku, samotności i beznadziei w schroniskowej klatce, Saba otrzymała szansę na lepsze życie. Dzięki łańcuszkowi dobrych serc trafiła do domu tymczasowego. Tutaj, w mgnieniu oka stała się pogodną, pełną życia sunią. Szybko okazało się, że jej niezwykła uroda idzie w parze z łagodnym, przyjaznym i radosnym usposobieniem. Jest pokojowo nastawiona do innych psich towarzyszy i dzieci.. Saba jest wysterylizowana, odrobaczona i zaszczepiona. Ma około 4 lat. Jak przystało na młodą damę, potrafi dbać o higienę i spacerować na smyczy. Do szczęścia potrzeba jej jedynie – własnego posłania, ciepła ludzkiej dłoni, poczucia bezpieczeństwa, przyjaźni i dużo ruchu.
Polecamy ją do domu, gdzie nie ma kotów.

Możliwa pomoc w transporcie.

Super tekst! Dyikujemy!!!

Posted (edited)

[quote name='Havanka']Zaczynam ogłaszać Sabę:
http://tablica.pl/oferta/wygladam-jak-jagdterierka-moze-mnie-pokochasz-ID1egVr.html
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Wygladam-jak-jagdterierka-moze-mnie-pokochasz-W0QQAdIdZ389870628
cdn.

Bardzo dziękujemy:)
Świetny tutuł - zachęcający do zatrzymania się przy suni.
Ja zaraz zrobiłam nową tablicę na Lublin - zmieniłam odrobinkę tytuł, zeby nam nie wykasowano ogłoszenia:cool3:
http://tablica.pl/oferta/mam-na-imie-saba-i-wygladam-jak-jagdterierka-pokochasz-mnie-ID1eihN.html

Edited by Tola
Posted

Dziękuję bardzo:)
Czekam na ogłoszenia CatAngel - w pakiecie 130, z nowym tekstem Havanki i nowymi zdjeciami.
Ogłoszenia zasponsorowała zadra, bardzo dziękujemy:)