Havanka Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 fochu napisał(a): proszę bardzo podlinkowany banerek Jeszcze raz dziękuję Gosiu !!! Quote
fochu Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Havanka napisał(a):Jeszcze raz dziękuję Gosiu !!! nie ma sprawy Elu :) do usług Quote
handzia Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Na fb żadnego odzewu...Tam już się tak zapsiło jak u nas na dogo, albo jeszcze bardziej, ciężko przebić się przez ten gąszcz ogłoszeń psów w potrzebie...:shake: Quote
Tola Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 (edited) handzia napisał(a):Na fb żadnego odzewu...Tam już się tak zapsiło jak u nas na dogo, albo jeszcze bardziej, ciężko przebić się przez ten gąszcz ogłoszeń psów w potrzebie...:shake: Szkoda:( Banerek bardzo mi się podoba - oddaje cały smutek i tęsknotę suni... Bardzo dziękujemy. Liczę, ze to fatum przestanie wreszcie przesladowac Sabę i znajdzie swoje miejsce wsród ludzi, którzy ją pokochają. Edited May 4, 2012 by Tola Quote
zadra Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 Wczoraj dzwoniła do mnie Pnia zainteresowana adopcją Saby.Ma się zastanowić i ewentualnie oddzwonić na 2-3 dni. Quote
rita60 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='zadra']Wczoraj dzwoniła do mnie Pnia zainteresowana adopcją Saby.Ma się zastanowić i ewentualnie oddzwonić na 2-3 dni.[/QUOTE] Miejmy nadzieję,że oddzwoni,mała nie ma szczęścia,czas najwyższy na zmianę. Quote
Tola Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Sabcia wciąz bezdomna:( Spróbuję postarać się o nowe zdjęcia suni - nie tracę nadziei, chociaz pomysłów mam coraz mniej... Quote
Tola Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Wczoraj zadzwonił fajny pan z podkarpackiego zainteresowany adopcją Sabci. Juz myslałam, ze to ten dom, a tu okazało sie, ze rodzina ma 3 koty. I znowu nic:( Quote
rita60 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 No właśnie,jeśli chodzi o teriery,to jest odwieczny problem...kotki. Quote
Havanka Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Witam wszystkich po długiej przerwie. Weszłam szybko na wątek Saby, zeby dowiedzieć sie co u niej słychać, ponieważ 22 maja dostałam odpowiedź na ogłoszenie; cyt."Witam, piszę jeszcze raz w sprawie psa (Saby). Chciałam się dowiedzieć czy pies jest dalej do oddania. Jeżeli tak to gdzie go można znaleźć ? Ile ma już lat? Można wysłać jej aktualne zdjęcia? Dziękuję, liczę na szybką odpowiedź. Pozdrawiam." Na wszelki wypadek odpiszę, choć myślę, ze ta osoba mogła być jedną z tych wcześniej zainteresowanych. Quote
Tola Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Przed chwilą miałam mail z Bielska w sprawie Saby. Odpowiedziałam i czekam... Quote
Havanka Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Tola napisał(a):Przed chwilą miałam mail z Bielska w sprawie Saby. Odpowiedziałam i czekam... Ech, Sabuniu... Gdyby kciuki mogły pomagać, już dawno byłabyś w cudownym domu ! Quote
zadra Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Tola napisał(a):Przed chwilą miałam mail z Bielska w sprawie Saby. Odpowiedziałam i czekam... MOże w końcu los sie odwróci i Sabcia znajdzie cudowny DS. Quote
rita60 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 zadra napisał(a):MOże w końcu los sie odwróci i Sabcia znajdzie cudowny DS. Bardzo bym też tego chciała... Quote
Havanka Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Tola napisał(a):Przed chwilą miałam mail z Bielska w sprawie Saby. Odpowiedziałam i czekam... Czy wciąż nic w sprawie Saby? Quote
Tola Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Havanka napisał(a):Czy wciąż nic w sprawie Saby? Niesty pani nie odezwała się więcej:( Saba potrzebuje nowych zdjęć - jakoś muszę to zorganizowac - moze nowe ogószenia z nowymi zdjęciami przyniesą efekty... Quote
zadra Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 Wczoraj zadzwoniła Paniz Bialegostoku.Jak powiedziałam,że sunia jest w Zamościu zrezygnowała. Quote
rita60 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 zadra napisał(a):Wczoraj zadzwoniła Paniz Bialegostoku.Jak powiedziałam,że sunia jest w Zamościu zrezygnowała. Ech ci ludzie:shake: Quote
Havanka Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Najważniejsze, że jest jakiś odzew z ogłoszeń. Może wkrótce zadzwoni ktoś, na kogo czekamy... Quote
Tola Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Będę starała się o ogłoszenei Saby w PP zadra napisał(a):Wczoraj zadzwoniła Paniz Bialegostoku.Jak powiedziałam,że sunia jest w Zamościu zrezygnowała. A mówiłaś, ze pomagamy w transporcie? Quote
zadra Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Tola napisał(a):Będę starała się o ogłoszenei Saby w PP A mówiłaś, ze pomagamy w transporcie? Oczywiście! Quote
Havanka Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Zmieniłam Sabie Tablicę i Gumtree na województwo lubelskie. http://tablica.pl/oferta/brakuje-tylko-odrobiny-szczescia-ID1bY2z.html#d6dbfb41;r:8;s: http://lubelskie.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Brakuje-tylko-troche-szczescia-W0QQAdIdZ387083300 Quote
Recommended Posts