Tola Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Zrobiłam ogłoszenie na Lublin tutaj: http://tablica.pl/oferta/mala-saba-porzucona-i-skrzywdzona-szuka-nowego-domu-IDhJmt.html Quote
rita60 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Rzeczywiscie.....tak ucichło u Sabci:shake: Quote
zadra Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Szkoda,że nie ma nowych zdjęć sunieczki. Quote
Tola Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 zadra napisał(a):co z fotkami???????????????? czekam....... Quote
Tola Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Dostałam zdjęcia suni - wysyłam do ogłoszen i allegro, a jutro wstawię na wątek Quote
zadra Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Tola napisał(a):Dostałam zdjęcia suni - wysyłam do ogłoszen i allegro, a jutro wstawię na wątek Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Tola Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Sabcia w promieniach wrześniowego słońca Quote
Tola Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Tutaj zamówiłam i opłaciłam ogłoszenia dla Sabci, ale jesteśmy daleko w kolejce... http://www.dogomania.pl/threads/213924-Bazarek-ogłoszeniowy!-NIE-PRZYJMUJE-JUZ-ZGLOSZEN-Zapraszam. Quote
rita60 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Fajna ta Sabcia......nie wiem dlaczego nie ma zainteresowania:shake: Quote
zadra Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 [quote name='Tola']Tutaj zamówiłam i opłaciłam ogłoszenia dla Sabci, ale jesteśmy daleko w kolejce... http://www.dogomania.pl/threads/213924-Bazarek-ogłoszeniowy!-NIE-PRZYJMUJE-JUZ-ZGLOSZEN-Zapraszam. Bardzo dziękujemy. Quote
Tola Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Super plakacik Mozna wykorzystac w ogłoszeniach Quote
ratifunkel Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Sabuniu! U Ciebie też w ostatnim czasie zero gości!!! Cisza!!! A pieskowi smutno!!! Quote
zadra Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 ratifunkel napisał(a):Dlaczego nikt mnie nie chce?!? Super plakacik :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
zadra Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Dotarła do mnie chusteczka z napisem "szukam Domu" Poprosze DT o zrobienie zdjęć w noej kreacji. Quote
handzia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Biedna Sabunia, nikt nie interesuje się jej losem...A Dt w którym przebywa, już może tak zakochał się w suni, że nie chce jej oddać? :cool3: Quote
ratifunkel Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='handzia']Biedna Sabunia, nikt nie interesuje się jej losem...A Dt w którym przebywa, już może tak zakochał się w suni, że nie chce jej oddać? :cool3:[/QUOTE] Zakochał się, zakochał!!! Ale niestety, nie możemy Saby zatrzymać na zawsze, ponieważ mamy swoje zwierzęta, których Saba akurat nie toleruje. Z psami jest OK, z kotami bywa różnie (lepiej żeby ich nie było dla niej), a ptaki- totalna katastrofa (killer)!!! P.S. Początki były trudne- rozpaczaliśmy za każdym psem, który u nas przebywał i wyjeżdżał potem do nowych właścicieli, prawie każdego chcieliśmy za zawsze u siebie zostawić. Ale co by z tego było: my zapakowalibyśmy się stadem ukochanych psiaków, a dla innych w potrzebie nie byłoby miejsca ta tymczas- bo gdzie?! Także, szukajcie wszyscy domu dla Saby, bo jest to psinka pełna gorącego serca. Quote
Tola Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Ruszyły adopcje; we wrzesniu 4 zamojskie psy znalazły dom - moze i w Sabci ktos się zakocha. Wciaz czekan na opłacone juz ogłoszenia. Quote
zadra Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Napiszę do Selengi z prośba o allegro dla Sabci. Quote
Tola Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='zadra']Napiszę do Selengi z prośba o allegro dla Sabci.[/QUOTE] Zadra - saba ma wykupione allegro u waderci. Selenga miała zrobic Lizie. Quote
Recommended Posts