Havanka Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='Tola']Faktycznie nie ma:( Jak zmienic jej los? Dzisiaj odeszła zamojska Korcia:( http://www.dogomania.pl/forum/thread...aszej-pamięci Ze łzami w oczach pożegnałam tą cudowną, małą istotkę, z którą tak okrutnie obeszli sie ludzie. jedynie co pociesza, to to, ze odeszła w cudownym domu u Funi ! Żegnaj Korusiu... Quote
handzia Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Zrobiłam Sabuni wydarzenie na fb, mam nadzieję, że nic nie pokręciłam, bo dopiero uczę się tam poruszać. Zobaczymy czy coś z tego wyniknie... http://www.facebook.com/events/299510003457076/?context=create Quote
handzia Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Dzięki rita :) Przydałoby się zrobić filmik Sabie, taki łapiący za serce, poproszę mojego TZ-ta :) Tylko tekst by się przydał... Quote
Tola Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Handzia - wielkie dzięki:loveu: Gratuluję opanowania FB! Rozmawiałam dzisiaj z funią, ale nie wiedziałam, ze zrobisz to tak szybko Ale to dobrze - Sabcia nie moze na wszystko czekac... Wklejam tutaj tekst ze swoich ogłoszeń - moze się przyda... [FONT=Times New Roman]Mała SABA skrzywdzona przez ludziszuka domu[/FONT] [FONT=Times New Roman]Saba - mała 4 letnia suczka; była kiedyś najukochańszą suczką swojej Pani; mieszkała w bloku, była zadbana, w zimne dni noszona na rękach, żeby nie marzła w łapki. Niestety - kiedy właścicielka ciężko zachorowała i została zabrana do szpitala jej rodzice oddali suczkę do schroniska, gdzie zupełnie nie dawała sobie rady. Tam została zauważona i zabrana do domu tymczasowego. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Saba jest energiczna, wesoła, potrzebuje dużo ruchu. Do ludzi jest przyjazna, karna, umie podstawowe komendy.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Suczka potrafi chodzić na smyczy, zachowuje czystość.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Polecana do domu,gdzie nie ma kotów. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Suczka jest odrobaczona,zaszczepiona i wysterylizowana.[/FONT] [FONT=Times New Roman] Możliwa pomoc w transporcie.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wielkość: 36 cm[/FONT] Quote
zadra Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Saba najwyrazniej nie ma szczęścia do adopcji. Quote
Havanka Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 (edited) Dziś wieczorem porobię Sabuni nowe ogłoszenia z nowym tekstem. Tym razem chciałabym podać mail Zadry do aktywacji. Pomyślałam sobie, że moze ludzie rezygnują, bo proszę ich o kontakt z osobą odpowiedzialną za psa? A może ja po prostu nie mam szczęścia? Tablica Gumtree Morusek Cwirek Kokosy Lento Wszystkotujest Neeon OLX Edited April 24, 2012 by Havanka Quote
Tola Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Havanka napisał(a):Dziś wieczorem porobię Sabuni nowe ogłoszenia z nowym tekstem. Tym razem chciałabym podać mail Zadry do aktywacji. Pomyślałam sobie, że moze ludzie rezygnują, bo proszę ich o kontakt z osobą odpowiedzialną za psa? A może ja po prostu nie mam szczęścia? Tablica Gumtree Morusek Cwirek Kokosy Lento Wszystkotujest Neeon OLX Havanka - jestesmy bardzo wdzięczne za kazde dodatkowe ogłoszenie, bo to kolejna szansa na dom dla Saby. To Sabcia nie ma raczej szczęścia, ale dopóki my wierzymy, ze mozna odmienic jej los - jest nadzieja ... Quote
karolciasz28 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Na razie mam próbne testy, ale jutro też postaram się zrobić jakieś nowe ogłoszenia. Quote
Tola Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 karolciasz28 napisał(a):Na razie mam próbne testy, ale jutro też postaram się zrobić jakieś nowe ogłoszenia. Bardzo dziekuję. Ja tez sprobuje cos zrobić, ale moze w te majowe wolne dni.. Dziewczyny - jak macie znajomych na FB - rozsyłajcie Sabusię, moze z tamtej strony uda sie znalezc dom... Quote
karolciasz28 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Dobrze, że mówisz o FB, bo ja przecież nie udostępniłam wydarzenia... Już się poprawiam ;) Quote
handzia Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Tolu, ja też myślałam, że ten fb to czarna magia, ale tak naprawdę to nie jest takie trudne ;) Choć powiem, że gdyby nie moje dziecko to byłabym daleko w lesie :evil_lol:... Żeby to choć pomogło Sabie...Tak mi jej żal...Ale przecież tak jest, że w końcu wszystkie psy znajdują domy, prędzej czy później. Saba czeka już 3 lata, najwyższa pora :) Quote
zadra Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 handzia napisał(a):Tolu, ja też myślałam, że ten fb to czarna magia, ale tak naprawdę to nie jest takie trudne ;) Choć powiem, że gdyby nie moje dziecko to byłabym daleko w lesie :evil_lol:... Żeby to choć pomogło Sabie...Tak mi jej żal...Ale przecież tak jest, że w końcu wszystkie psy znajdują domy, prędzej czy później. Saba czeka już 3 lata, najwyższa pora :) Oj,najwyższa!!!!!!!!! Quote
Havanka Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Wczoraj znowu zmieniłam Sabie ogłoszenia. Tym razem na woj. podkarpackie. Moze tym razem.... Quote
Tola Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Havanka napisał(a):Wczoraj znowu zmieniłam Sabie ogłoszenia. Tym razem na woj. podkarpackie. Moze tym razem.... Ja tez zmieniam te województwa, ale na razie cisza:( Quote
zadra Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Saba została odrobaczona,zaszczepiona i zabezpieczonam przeciw "wszelkiej zarazie" Quote
Havanka Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 zadra napisał(a):Saba została odrobaczona,zaszczepiona i zabezpieczonam przeciw "wszelkiej zarazie" Do pełni szczęścia, przydałby sie jeszcze własny dom. Gdzie on jest? Tak długo już szukamy... Quote
Tola Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Przydałby sie banerek dla Sabci - moze kogos wzruszy ten jej smutek... Macie kogos, kto mógłby pomóc? Quote
Havanka Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Tola napisał(a):Przydałby sie banerek dla Sabci - moze kogos wzruszy ten jej smutek... Macie kogos, kto mógłby pomóc? Zaraz napiszę do Fochu. Myśle, ze nie odmówi. Quote
Tola Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Havanka napisał(a):Zaraz napiszę do Fochu. Myśle, ze nie odmówi. Byłoby swietnie. Bardzo Ci dziękuję:) Quote
Havanka Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 (edited) Tola napisał(a):Byłoby swietnie. Bardzo Ci dziękuję:) Wiedziałam, że na Fochu mogę liczyć o każdej porze dnia i nocy. Jeszcze wczoraj przed północą, zrobiła śliczny banerek, tylko miała kłopoty z jego podlinkowaniem. Po południu moze mi sie uda. http://imageshack.us/photo/my-images/31/sabal.jpg/ Edited May 3, 2012 by Havanka Quote
handzia Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Fajny banerek, wstawię sobie jak będzie gotowy :) Quote
Havanka Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 (edited) Mnie również nie udaje się podlinkować zdjęcia. Będę jeszcze próbować. Edited May 3, 2012 by Havanka Quote
Recommended Posts