Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='handzia']Piękne zdjęcia. Havanko :buzi:
Jutro skończę ogłoszenia.

Wysłałam Sabę do Gazety Wrocławskiej, do rubryki Przygarnij Zwierzaka.

Edited by Havanka
  • Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Havanka']Jutro skończę ogłoszenia.

Wysłałam Sabę do Gazety Wrocławskiej, do rubryki Przygarnij Zwierzaka.
Sliczne fotki,Sabcia przepiękna!!
Dziękujemy Havanko za pomoc!!!!

Posted

W czoraj dzwoniła Pani z Krakowa.Bardzo spodobała jej się Sabcia.Problem w tym,że pracuje od od rana do 16-tej i sunia bardzo długo byłaby sama.Pani ma jeszcze sprawe przemyśleć i zadzwonić.

Posted

[quote name='zadra']W czoraj dzwoniła Pani z Krakowa.Bardzo spodobała jej się Sabcia.Problem w tym,że pracuje od od rana do 16-tej i sunia bardzo długo byłaby sama.Pani ma jeszcze sprawe przemyśleć i zadzwonić.[/QUOTE]
Dobrze, że ktoś czyta te ogłoszenia. Saba jak do tej pory nie miała szczęścia. Oby tym razem było inaczej ! Powodzenia Sabciu ! Trzymam mocno za ciebie kciuki !!!

Posted

[quote name='zadra']Pojechałyśmy sprawdzić domek dla Roksanki,ale pokazałyśmy rodzince Sabcię.Wybór padł na nią.Domek wspaniały w piatek finalizujemy adopcję![/QUOTE]
A to się Sabuni w końcu poszczęściło ! Może trochę info o nowym domku? Czy to mieszkanie w bloku, czy domek z ogrodem? Czy są tam jeszcze inne zwierzaki? Kotów na pewno nie ma:diabloti:. Czy w domu są dzieci?

Posted

[quote name='Havanka']A to się Sabuni w końcu poszczęściło ! Może trochę info o nowym domku? Czy to mieszkanie w bloku, czy domek z ogrodem? Czy są tam jeszcze inne zwierzaki? Kotów na pewno nie ma:diabloti:. Czy w domu są dzieci?[/QUOTE]
Mieszkanko w bloku.Jedynym zwierzaczkiem jest żółw czerwonolicy.Przyszli właściciele Sabuni to przemiła pani z 10-letnim synem.

Posted

[quote name='zadra']Mieszkanko w bloku.Jedynym zwierzaczkiem jest żółw czerwonolicy.Przyszli właściciele Sabuni to przemiła pani z 10-letnim synem.[/QUOTE]
To naprawdę wielka niespodzianka ! A ja właśnie w niedzielę, w nocy, wysłałam Sabunię do Gazety Wrocławskiej;)

Posted

[quote name='zadra']Pojechałyśmy sprawdzić domek dla Roksanki,ale pokazałyśmy rodzince Sabcię.Wybór padł na nią.Domek wspaniały w piatek finalizujemy adopcję![/QUOTE]
Więc to już jutro ten wielki dzień ? :loveu: bardzo się cieszę, że Sabunia się w końcu doczekała :)

Posted

[quote name='funia']Bardzo się cieszę !!!!!!!!bardzo ,bardzo !!!!!oby to juz ostatni raz :loveu:

Czy to w Zamościu ?[/QUOTE]

Tak - Sabcia jutro zamieszka w Zamościu.
[quote name='handzia']Więc to już jutro ten wielki dzień ? :loveu: bardzo się cieszę, że Sabunia się w końcu doczekała :)[/QUOTE]
[quote name='Havanka']Ja też jestem ciekawa, czy Sabcia pokocha nową rodzinę.[/QUOTE]

Cieszymy sę tu wszyscy, mamy nadzieję,ze wszystko będzie ok.
Jutro potrzebne kciuki!

Posted

Rozmawialam dzisiaj z Panią.Sabcia aklimatyzuje się szybciutko.Dzisiajsza noc spędziła trochę w Pani łóżku,a trochę jej syna.Ma wielki apetyt na ludzkie jedzonko w szczególności pyszny baleronik.
Pani ma problem z zalogowaniem się na dogo,Czekajmy cierpliwie.

Posted

[quote name='zadra']Rozmawialam dzisiaj z Panią.Sabcia aklimatyzuje się szybciutko.Dzisiajsza noc spędziła trochę w Pani łóżku,a trochę jej syna.Ma wielki apetyt na ludzkie jedzonko w szczególności pyszny baleronik.
Pani ma problem z zalogowaniem się na dogo,Czekajmy cierpliwie.[/QUOTE]

Saba przypomniała sobie czasy, kiedy była ukochaną suczką swej pani i spała z nią w łóżku. Teraz, po długim czasie, ma ponownie szansę zakosztować tej przyjemności.

Czekamy zatem na bezpośrednie relacje z nowego domku !