Havanka Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 (edited) [quote name='handzia']Piękne zdjęcia. Havanko :buzi: Jutro skończę ogłoszenia. Wysłałam Sabę do Gazety Wrocławskiej, do rubryki Przygarnij Zwierzaka. Edited September 16, 2012 by Havanka Quote
zadra Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 [quote name='Havanka']Jutro skończę ogłoszenia. Wysłałam Sabę do Gazety Wrocławskiej, do rubryki Przygarnij Zwierzaka. Sliczne fotki,Sabcia przepiękna!! Dziękujemy Havanko za pomoc!!!! Quote
rita60 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 http://imageshack.us/a/img853/483/saba013.jpg Piękna fota...dziewczynka stoi jak na wystawie... Quote
Havanka Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='rita60']http://imageshack.us/a/img853/483/saba013.jpg Piękna fota...dziewczynka stoi jak na wystawie... Tak, naprawdę stoi jak rasowiec, na wystawie psów. Dlatego ogłoszenia, zaczynają się tą właśnie fotką. dziś skończę pakiecik ogłoszeniowy. Quote
zadra Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 W czoraj dzwoniła Pani z Krakowa.Bardzo spodobała jej się Sabcia.Problem w tym,że pracuje od od rana do 16-tej i sunia bardzo długo byłaby sama.Pani ma jeszcze sprawe przemyśleć i zadzwonić. Quote
Havanka Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='zadra']W czoraj dzwoniła Pani z Krakowa.Bardzo spodobała jej się Sabcia.Problem w tym,że pracuje od od rana do 16-tej i sunia bardzo długo byłaby sama.Pani ma jeszcze sprawe przemyśleć i zadzwonić.[/QUOTE] Dobrze, że ktoś czyta te ogłoszenia. Saba jak do tej pory nie miała szczęścia. Oby tym razem było inaczej ! Powodzenia Sabciu ! Trzymam mocno za ciebie kciuki !!! Quote
zadra Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Pojechałyśmy sprawdzić domek dla Roksanki,ale pokazałyśmy rodzince Sabcię.Wybór padł na nią.Domek wspaniały w piatek finalizujemy adopcję! Quote
Havanka Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='zadra']Pojechałyśmy sprawdzić domek dla Roksanki,ale pokazałyśmy rodzince Sabcię.Wybór padł na nią.Domek wspaniały w piatek finalizujemy adopcję![/QUOTE] A to się Sabuni w końcu poszczęściło ! Może trochę info o nowym domku? Czy to mieszkanie w bloku, czy domek z ogrodem? Czy są tam jeszcze inne zwierzaki? Kotów na pewno nie ma:diabloti:. Czy w domu są dzieci? Quote
zadra Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 [quote name='Havanka']A to się Sabuni w końcu poszczęściło ! Może trochę info o nowym domku? Czy to mieszkanie w bloku, czy domek z ogrodem? Czy są tam jeszcze inne zwierzaki? Kotów na pewno nie ma:diabloti:. Czy w domu są dzieci?[/QUOTE] Mieszkanko w bloku.Jedynym zwierzaczkiem jest żółw czerwonolicy.Przyszli właściciele Sabuni to przemiła pani z 10-letnim synem. Quote
Havanka Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='zadra']Mieszkanko w bloku.Jedynym zwierzaczkiem jest żółw czerwonolicy.Przyszli właściciele Sabuni to przemiła pani z 10-letnim synem.[/QUOTE] To naprawdę wielka niespodzianka ! A ja właśnie w niedzielę, w nocy, wysłałam Sabunię do Gazety Wrocławskiej;) Quote
funia Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Bardzo się cieszę !!!!!!!!bardzo ,bardzo !!!!!oby to juz ostatni raz :loveu: Czy to w Zamościu ? Quote
handzia Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='zadra']Pojechałyśmy sprawdzić domek dla Roksanki,ale pokazałyśmy rodzince Sabcię.Wybór padł na nią.Domek wspaniały w piatek finalizujemy adopcję![/QUOTE] Więc to już jutro ten wielki dzień ? :loveu: bardzo się cieszę, że Sabunia się w końcu doczekała :) Quote
Havanka Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Ja też jestem ciekawa, czy Sabcia pokocha nową rodzinę. Quote
Tola Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='funia']Bardzo się cieszę !!!!!!!!bardzo ,bardzo !!!!!oby to juz ostatni raz :loveu: Czy to w Zamościu ?[/QUOTE] Tak - Sabcia jutro zamieszka w Zamościu. [quote name='handzia']Więc to już jutro ten wielki dzień ? :loveu: bardzo się cieszę, że Sabunia się w końcu doczekała :)[/QUOTE] [quote name='Havanka']Ja też jestem ciekawa, czy Sabcia pokocha nową rodzinę.[/QUOTE] Cieszymy sę tu wszyscy, mamy nadzieję,ze wszystko będzie ok. Jutro potrzebne kciuki! Quote
rita60 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Ale wiadomość:multi:powodzenia mała... Quote
zadra Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 Saba od rana w swoim nowym DS!!!! Wysyłam link do wątku nowym właścicielom z prośbą o informacje z "pierwszej ręki" Quote
handzia Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Super :loveu: nie mogę się doczekać wieści jak Saba się tam czuje, czy przestraszona nową sytuacją, czy zadowolona? Quote
Havanka Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Najbliższe dni pewnie będą decydujące. Tak długo czekała ! Moze wreszcie się poszczęści i będzie miała swój dom, tym razem na zawsze ! Powodzenia Sabuniu ! Quote
karolciasz28 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Super wieści! Bardzo się cieszę i trzymam mocno za aklimatyzację Saby w nowym domu.:lol::lol::lol: Quote
zadra Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Rozmawialam dzisiaj z Panią.Sabcia aklimatyzuje się szybciutko.Dzisiajsza noc spędziła trochę w Pani łóżku,a trochę jej syna.Ma wielki apetyt na ludzkie jedzonko w szczególności pyszny baleronik. Pani ma problem z zalogowaniem się na dogo,Czekajmy cierpliwie. Quote
Havanka Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='zadra']Rozmawialam dzisiaj z Panią.Sabcia aklimatyzuje się szybciutko.Dzisiajsza noc spędziła trochę w Pani łóżku,a trochę jej syna.Ma wielki apetyt na ludzkie jedzonko w szczególności pyszny baleronik. Pani ma problem z zalogowaniem się na dogo,Czekajmy cierpliwie.[/QUOTE] Saba przypomniała sobie czasy, kiedy była ukochaną suczką swej pani i spała z nią w łóżku. Teraz, po długim czasie, ma ponownie szansę zakosztować tej przyjemności. Czekamy zatem na bezpośrednie relacje z nowego domku ! Quote
Havanka Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 (edited) Drugie zdjęcie znowu nie chce mi wejść:shake: i jest pod poniższym linkiem. Jakaś smutna ta nasza Saba... http://iv.pl/images/59374947441078713128.jpg Edited September 24, 2012 by Havanka Quote
funia Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 E ...chyba nie .Mnie sie nie wydaje smutna. Quote
Recommended Posts