Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martach1']ja na cacib nielicze ale mam nadzieje na res i żę caciba zdobędzie jakiś inter:roll: jak nie to musze czekać na Katowice bo do Kielc zapomniałam zgłosić mojego psa:placz:[/quote]

Do Kielc możesz jeszcze zgłosić, termin jest do 10 października.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Santy']Ostatniego CACIB-a dostaliśmy w maju w Łodzi,a papiery składałam pod koniec czerwca.[/QUOTE]

czyli po niecałych 5 miesiacach od ostatniego caciba.. oj to sobie jeszcze poczekam...

dzieki za info

Posted

[quote name='BeataG']Do Kielc możesz jeszcze zgłosić, termin jest do 10 października.[/quote]
dzieki za info:loveu: :multi: teraz musze znaleźć transport ze szczecina i będe mogła zakończyć intera:multi:

Posted

Moja tuba zostala wyslana 4 wrzesnia a dotarla 28, troche jej sie szlo :evil_lol:

Fajnie jest miec juz dyplom, szkoda ze z 3 bykami (dwoma w nazwie psa i jednym w PKR - w reszte juz sie nie wczytywalam ;)

No i co teraz? Mam odsylac do poprawy? :placz:

Posted

[quote name='Noelani']Moja tuba zostala wyslana 4 wrzesnia a dotarla 28, troche jej sie szlo :evil_lol:

[/quote]

twoja sie widocznie na wycieczke krajoznawcza wybrala :eviltong: ale najwazniejsze ze doszla !! :multi:

Posted

dołączam do grona oczekujacych. ostatniego CACIBA zdobyłam w lipcu w Szombately, ale posokowce jako piechy pracujące mają inne wymagania- 2 CACIBY i użytkowość na minimum 75% i właśnie w niedzielę- 01.10.2006 mój pies uzyskał dyplom na 80 punktów:multi: i tym samym znaleźliśmy się w kolejce oczekujących na interchampionat....

Posted

[quote name='annaszustakiewicz']dołączam do grona oczekujacych. ostatniego CACIBA zdobyłam w lipcu w Szombately, ale posokowce jako piechy pracujące mają inne wymagania- 2 CACIBY i użytkowość na minimum 75% i właśnie w niedzielę- 01.10.2006 mój pies uzyskał dyplom na 80 punktów:multi: i tym samym znaleźliśmy się w kolejce oczekujących na interchampionat....[/QUOTE]

Super!!!!!! Gratulacje!!!! :))))))

Posted

Ja dzisiaj dostałam list z FCI potwierdzający zatwierdzenie "International Beauty Champion" dla akity - BIMBO Yamamoto. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Napisali też, że dyplom przyjdzie w oddzielnym liście.

to oznacza, że czekalismy niecałe 2 miesiące od wysłania wniosku przez Panie w ZG

Posted

[quote name='donya']Ja dzisiaj dostałam list z FCI potwierdzający zatwierdzenie "International Beauty Champion" dla akity - BIMBO Yamamoto. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Napisali też, że dyplom przyjdzie w oddzielnym liście.

to oznacza, że czekalismy niecałe 2 miesiące od wysłania wniosku przez Panie w ZG[/quote]

wielkie wielkie gratulacje!
piękny pies!

Posted

[quote name='donya']Dziekujemy :lol: :lol:
:multi: :multi: :multi: Dzisiaj dostalismy dyplom INTERCHAMPIONA :multi: :multi: :multi:[/QUOTE]

a my dziś dostastałysmy list potwierdzający, że ANATA zostala Interchampionem!!!!!!!!!!
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
sam dyplom powinien tez za niedługo dotrzeć!!!

super, że tak szybko!!!!! myslałam, że to będzie o wiele dłużej!!

Posted

[quote name='annaszustakiewicz']a wczoraj my dostaliśmy list z informacją o tym że dyplom już do nas zmierza!:multi: :multi: :multi: :multi:[/quote]

GRATULACJE dla posokowców spotkanych na obczyźnie ;) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='RAKIJA']Aniu , gratulacje !!!! - my nadal czekamy ( 7 miesiąc )[/QUOTE]
7 miesiąc????????????????????????????
nam po ok 2 miesiacach przyszedl od momentu wysłania do Belgii (ponad 3 miesiace od ostatniego CACIBa!!!!!)

Posted

[quote name='Agappe']7 miesiąc????????????????????????????
nam po ok 2 miesiacach przyszedl od momentu wysłania do Belgii (ponad 3 miesiace od ostatniego CACIBa!!!!!)[/quote]

tak 7 , miesiąc - suczka zakończyła intera w Tacie na Węgrzech pod koniec kwietnia , ale podobno Węgrzy jeszcze nie dosłali sprawozdania do Belgii:crazyeye:

Posted

[quote name='Agappe']mamy dyplom interchampiona!!!!! :)))

odebrałam go wczoraj!!!! a w miedzyczasie doszedł nam jeszcze jeden niespodziewany dyplom Zwycięzcy Świata :))))[/quote]

bardzo dziękujemy wszystkim za gartulacje, a dla suni gartulacje za Zwycięzcę świata!:multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='RAKIJA']tak 7 , miesiąc - suczka zakończyła intera w Tacie na Węgrzech pod koniec kwietnia , ale podobno Węgrzy jeszcze nie dosłali sprawozdania do Belgii:crazyeye:[/QUOTE]

wysłali z Szombathely z końca lipca (tam kończyłysmy interchampionat) a z Taty by nie wysłali????

annaszutkiewicz Dziekujemy za gratki!!!! :)))))))

dyplom już przybył??????? :)