BeataG Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='Martach1']ja na cacib nielicze ale mam nadzieje na res i żę caciba zdobędzie jakiś inter:roll: jak nie to musze czekać na Katowice bo do Kielc zapomniałam zgłosić mojego psa:placz:[/quote] Do Kielc możesz jeszcze zgłosić, termin jest do 10 października. Quote
Agappe Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='Santy']Ostatniego CACIB-a dostaliśmy w maju w Łodzi,a papiery składałam pod koniec czerwca.[/QUOTE] czyli po niecałych 5 miesiacach od ostatniego caciba.. oj to sobie jeszcze poczekam... dzieki za info Quote
Martach1 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='BeataG']Do Kielc możesz jeszcze zgłosić, termin jest do 10 października.[/quote] dzieki za info:loveu: :multi: teraz musze znaleźć transport ze szczecina i będe mogła zakończyć intera:multi: Quote
Elitesse Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 cztery dni po powiadomieniu listownym dostalam tube z dyplomikiem :multi: :multi: ale dlugo szla bo na pieczatce data 15.09 Quote
Noelani Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Moja tuba zostala wyslana 4 wrzesnia a dotarla 28, troche jej sie szlo :evil_lol: Fajnie jest miec juz dyplom, szkoda ze z 3 bykami (dwoma w nazwie psa i jednym w PKR - w reszte juz sie nie wczytywalam ;) No i co teraz? Mam odsylac do poprawy? :placz: Quote
Elitesse Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Noelani']Moja tuba zostala wyslana 4 wrzesnia a dotarla 28, troche jej sie szlo :evil_lol: [/quote] twoja sie widocznie na wycieczke krajoznawcza wybrala :eviltong: ale najwazniejsze ze doszla !! :multi: Quote
Cervarius Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 dołączam do grona oczekujacych. ostatniego CACIBA zdobyłam w lipcu w Szombately, ale posokowce jako piechy pracujące mają inne wymagania- 2 CACIBY i użytkowość na minimum 75% i właśnie w niedzielę- 01.10.2006 mój pies uzyskał dyplom na 80 punktów:multi: i tym samym znaleźliśmy się w kolejce oczekujących na interchampionat.... Quote
Cervarius Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 dzięki wielkie, pies jest tego wart! a czemu jego siostra już się nie pokazuje? Quote
Agappe Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 [quote name='annaszustakiewicz']dołączam do grona oczekujacych. ostatniego CACIBA zdobyłam w lipcu w Szombately, ale posokowce jako piechy pracujące mają inne wymagania- 2 CACIBY i użytkowość na minimum 75% i właśnie w niedzielę- 01.10.2006 mój pies uzyskał dyplom na 80 punktów:multi: i tym samym znaleźliśmy się w kolejce oczekujących na interchampionat....[/QUOTE] Super!!!!!! Gratulacje!!!! :)))))) Quote
donya Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Ja dzisiaj dostałam list z FCI potwierdzający zatwierdzenie "International Beauty Champion" dla akity - BIMBO Yamamoto. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Napisali też, że dyplom przyjdzie w oddzielnym liście. to oznacza, że czekalismy niecałe 2 miesiące od wysłania wniosku przez Panie w ZG Quote
Cervarius Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='donya']Ja dzisiaj dostałam list z FCI potwierdzający zatwierdzenie "International Beauty Champion" dla akity - BIMBO Yamamoto. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Napisali też, że dyplom przyjdzie w oddzielnym liście. to oznacza, że czekalismy niecałe 2 miesiące od wysłania wniosku przez Panie w ZG[/quote] wielkie wielkie gratulacje! piękny pies! Quote
donya Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Dziekujemy :lol: :lol: :multi: :multi: :multi: Dzisiaj dostalismy dyplom INTERCHAMPIONA :multi: :multi: :multi: Quote
Agappe Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='donya']Dziekujemy :lol: :lol: :multi: :multi: :multi: Dzisiaj dostalismy dyplom INTERCHAMPIONA :multi: :multi: :multi:[/QUOTE] a my dziś dostastałysmy list potwierdzający, że ANATA zostala Interchampionem!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: sam dyplom powinien tez za niedługo dotrzeć!!! super, że tak szybko!!!!! myslałam, że to będzie o wiele dłużej!! Quote
Cervarius Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 i ponownie WIELKIE GARTULACJE dla kolejnej Akity!!!! Uściski dla suni!:cool2: Quote
Agappe Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 dziękujemy :)))) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Agappe Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 mamy dyplom interchampiona!!!!! :))) odebrałam go wczoraj!!!! a w miedzyczasie doszedł nam jeszcze jeden niespodziewany dyplom Zwycięzcy Świata :)))) Quote
Cervarius Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 a wczoraj my dostaliśmy list z informacją o tym że dyplom już do nas zmierza!:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
donya Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='annaszustakiewicz']a wczoraj my dostaliśmy list z informacją o tym że dyplom już do nas zmierza!:multi: :multi: :multi: :multi:[/quote] GRATULACJE dla posokowców spotkanych na obczyźnie ;) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
bajadera Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Gratulacje ![/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
RAKIJA Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Aniu , gratulacje !!!! - my nadal czekamy ( 7 miesiąc ) Quote
Agappe Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='RAKIJA']Aniu , gratulacje !!!! - my nadal czekamy ( 7 miesiąc )[/QUOTE] 7 miesiąc???????????????????????????? nam po ok 2 miesiacach przyszedl od momentu wysłania do Belgii (ponad 3 miesiace od ostatniego CACIBa!!!!!) Quote
RAKIJA Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Agappe']7 miesiąc???????????????????????????? nam po ok 2 miesiacach przyszedl od momentu wysłania do Belgii (ponad 3 miesiace od ostatniego CACIBa!!!!!)[/quote] tak 7 , miesiąc - suczka zakończyła intera w Tacie na Węgrzech pod koniec kwietnia , ale podobno Węgrzy jeszcze nie dosłali sprawozdania do Belgii:crazyeye: Quote
Cervarius Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Agappe']mamy dyplom interchampiona!!!!! :))) odebrałam go wczoraj!!!! a w miedzyczasie doszedł nam jeszcze jeden niespodziewany dyplom Zwycięzcy Świata :))))[/quote] bardzo dziękujemy wszystkim za gartulacje, a dla suni gartulacje za Zwycięzcę świata!:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Agappe Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='RAKIJA']tak 7 , miesiąc - suczka zakończyła intera w Tacie na Węgrzech pod koniec kwietnia , ale podobno Węgrzy jeszcze nie dosłali sprawozdania do Belgii:crazyeye:[/QUOTE] wysłali z Szombathely z końca lipca (tam kończyłysmy interchampionat) a z Taty by nie wysłali???? annaszutkiewicz Dziekujemy za gratki!!!! :))))))) dyplom już przybył??????? :) Quote
Recommended Posts