Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to dziś Jerzy przeszedł straszliwe męki :evil_lol: zawzięłam się i po spacerku , jako że mialam czas, zatargałam małego gamonia do szczeniakarni, rzuciłam się i powycinałam cześć filcowych zbitych kudłów, mały normalnie mnie opyskował, chciał zagryżć , i uspakajał się jak dostawał buziaki, natomiast w ogóle mu nie przeszkadzało czesanie jak rozsypałam paróweczkę którą namiętnie wykradał z plecaka. Wiem na pewno ze on jest ślepaczek, ale węch ma po Zbóju :) , raz capnął zamiast podawanej paroweczki moj palec :) i nie chcial oddac , uśmialam sie z tej kulki , całus przekochany, jutro tez go pomolestuje odrobine :)

czochramy sie

tam cos pachnie, a Jerzyk pieknie skacze

cholera dawaj te parówę :diabloti:

cześć Jeża :) powycinałam mu cały filc za uszkami

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BROS .. my mieliśmy takiego Dredzia kochanego - nazwa od wisz acych dredów - uciekł z łańcucha komuś :angryy::- malutki psiak na łańcuchu jeszcze - tragedia :shake:- cały sfilcowany , nie miał , jak kupki nawet zrobić biedak .... a gryzoń .. ząbki nie raz poczułam .. ale udało nam się go oswoić :evil_lol:i i ułagodzić - tak się bał biedny :-(... Też go strzygłyśmy .. choinka --- ciężko było .. ..musiał dostać coś na uspokojenie -- ale potem - ślicznota za to ...no , moze nie od razu ... za jakieś 3 tyg. .......Trafił do domku do Zielonej Góry ,ze swoim kolegą z boksu -istny cud .. uratowałyśmy je przed wywozem do schroniska ..... Trafiły psiaki , jak do raju ..mamy zdjęcia i wiadomości cały czas ..........Ucałuj mojego ulubieńca - po pysiu :evil_lol::eviltong:......pozdrawiam........

Posted

dzieki Aniu, jutro to zrobię :) polecą jutro dredziki z brzusia, ale ostrożnie żeby nam nie marzł teraz :) choć dziadzio niecierpliwy da sie przekonać paróweczka :)

Posted

:Rose: Jeszcze raz ogromnie dziękuję bros! Normalnie nie mogę się na Jeżyka napatrzeć , opowiadałam wczoraj mężowi o Jeżyku i ruszyło go strasznie, że on tak w tej klateczce i że tylko czasem jakaś dobra dusza zabierze na spacer i że on tak się szaleńczo cieszy na te spacerki .

Posted

Jez był bardzo zły ze znów wyciągam grzebień wrrrr, ciotka niedobra , zaczęła szarpać wycinać ...... musiałam zająć go jedzonkiem , wtedy moglabym chyba mu głowę urwać , nic mu nie przeszkadza :) została mi jedna łapka i okolice doopki, zastanawiam się jak on się załatwiał bo na doopce miał po prostu mega zbity filc w ilości niewiarygodnej, jutro jak się uda ostatnia partia, teraz Jeż wygląda jak naelektryzowana puchata kula, a pod sierścią mega maleńkie kruche ciałeczko.

Posted

Dziś nie robiłam fotek, zajęłam się całkowicie Jeżem, wygłaskany i ucałowany w nos, dziś już mi się ładnie poddawał, ale chciał buziaki mi dawać łłeee, śmierdziuszka muu z paszczaka :) ale jest fajny staruszek. Wszystkie kołtuny wycięte :multi::multi::multi:, doopa luźna :) spryskany odrobinę odżywką, ogonek rozczesany :)

Posted

porobiłam trochę ogłoszeń dziś, ale linki wstawię jutro.
Dorobię jeszcze szerloki i OLX i będzie git.
Niestety, moja szczęka wymaga troskliwej opieki teraz i właśnie idę poprzykładać sobie mięso z zamrażalnika ;)

Posted

Jeżu moj Jeżu no nie moge o Tobie nie mysleć :( wydrukuje sobie mini plakacik i wywiesze w swojej bramie tu mam sporo staruszkow może im serducho zabije , w razie W jestem do pomocy przeca :)

Posted

bros napisał(a):
Jeżu moj Jeżu no nie moge o Tobie nie mysleć :( wydrukuje sobie mini plakacik i wywiesze w swojej bramie tu mam sporo staruszkow może im serducho zabije , w razie W jestem do pomocy przeca :)

ja tez wlasnie o nim myslalam, chcialam powiedziec dobranoc....nie moge o nim nie myslec....tak mi przypomina moja staruszke sunie.....biedaczek....bros jestes WIELKA...:)

Posted

Basia1244 napisał(a):
oli! dziękuję ci kochanieńka ogromne! Kuruj ten biedny wyrwiząb, nie daj się stanom zapalnym, wspieram cię myślą , mam nadzieje, że to szybko wygoi się!

tylko nie za dlugo z tym miesem :), bo to tez nie dobrze, troche pochlodz i odstaw i tak na okolo....bo mozna przeziebic....a wzedy tez niedobrze.....polepszenia zyczymy

Posted

wieso napisał(a):
ja tez wlasnie o nim myslalam, chcialam powiedziec dobranoc....nie moge o nim nie myslec....tak mi przypomina moja staruszke sunie.....biedaczek....bros jestes WIELKA...:)

Tez tak myślę, oJeżyku cały czas i potwierdzam, że bros jest wielka!