Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Osko i szanujemy to bardzo , dziękuje za zaglądniecie na wątek :) ściskam serdecznie - od 21 lutego - kocham juz nie tylko owczarki ale tez plaskate :)

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bros']Osko i szanujemy to bardzo , dziękuje za zaglądniecie na wątek :) ściskam serdecznie - od 21 lutego - kocham juz nie tylko owczarki ale tez plaskate :)

Cieszę się bo szczególnie shih- tzu jest tą moją rasą od serca.
Jak już pisałam są bardzo specyficzne - to takie psiokoty-
niezależne, niesłużalcze ale jedyne w swoim rodzaju - moje serce należny do plaskatych i zawsze bardzo się cieszę kiedy przybywa nowy miłośnik tej rasy.

Wracając do Jeżyka
Może warto chłopaka umieścić na tym wątku?

Nowa strona o adopcjach starszych psów - proszę dodawać psy i reklamować!

Posted

kochane pytajcie sąsiadów czy za 100-200 miesięcznie nie wzieliby Jeża na dt ??? moze jakiś emerty dorobi na leki i Jeża pokocha !!!! wydrukujcie plakaciki i pozawieszajcie u siebie w klatkach, znacei swoich sasiadów mniemam .

Posted

Tę misję mam już za sobą :( - NIKT nie chce wziąć staruszka, nawet za 200 miesięcznie - nawet ci, co kochają psy, nawet ci, którzy daliby sobie radę z ślepaczkiem - NIKT nie chce Jeża :(

Posted

Basia1244 napisał(a):
Tę misję mam już za sobą :( - NIKT nie chce wziąć staruszka, nawet za 200 miesięcznie - nawet ci, co kochają psy, nawet ci, którzy daliby sobie radę z ślepaczkiem - NIKT nie chce Jeża :(

Ale dlaczego, Basiu?... :(

Posted

A może poogłaszać Jeżyka lokalnie na Wrocław właśnie z taką propozycją, jak brosia zasugerowała? Może jednak jakiś emeryt o dobrym sercu, samotny, by się ulitował? I troszkę więcej kasy na leki by miał...
Czy to byłoby już żebractwo swoiste?

Posted

olivetshka napisał(a):
A może poogłaszać Jeżyka lokalnie na Wrocław właśnie z taką propozycją, jak brosia zasugerowała? Może jednak jakiś emeryt o dobrym sercu, samotny, by się ulitował? I troszkę więcej kasy na leki by miał...
Czy to byłoby już żebractwo swoiste?

można popróbować... opracować plakacik, wydrukować i każda w swojej okolicy kilka powiesi? napisać kilka słów, że na nic poważnego nie choruje, piesek jest starszy, więc zobowiązanie nie jest długoterminowe, zapewniamy karmę (?), ewentualnie pomoc przy wyprowadzaniu, dowożeniu do weta...kto potrafi ładnie to zebrać i ubrać w słowa, żeby skusić emerytów?

Posted

terierfanka napisał(a):
można popróbować... opracować plakacik, wydrukować i każda w swojej okolicy kilka powiesi? napisać kilka słów, że na nic poważnego nie choruje, piesek jest starszy, więc zobowiązanie nie jest długoterminowe, zapewniamy karmę (?), ewentualnie pomoc przy wyprowadzaniu, dowożeniu do weta...kto potrafi ładnie to zebrać i ubrać w słowa, żeby skusić emerytów?

Mogłabym spróbować, ale i Basia niech sypnie pomysłem ;)