bros Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Osko i szanujemy to bardzo , dziękuje za zaglądniecie na wątek :) ściskam serdecznie - od 21 lutego - kocham juz nie tylko owczarki ale tez plaskate :) Quote
Osa Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='bros']Osko i szanujemy to bardzo , dziękuje za zaglądniecie na wątek :) ściskam serdecznie - od 21 lutego - kocham juz nie tylko owczarki ale tez plaskate :) Cieszę się bo szczególnie shih- tzu jest tą moją rasą od serca. Jak już pisałam są bardzo specyficzne - to takie psiokoty- niezależne, niesłużalcze ale jedyne w swoim rodzaju - moje serce należny do plaskatych i zawsze bardzo się cieszę kiedy przybywa nowy miłośnik tej rasy. Wracając do Jeżyka Może warto chłopaka umieścić na tym wątku? Nowa strona o adopcjach starszych psów - proszę dodawać psy i reklamować! Quote
Uru Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Osa,dziekuje ze wpadłas. bardzo dobrze, Cie rozumiem Quote
NikaEla Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Jeżyku, Jeżyku coś za długo jesteś w tym schroni. A skąd się tu w ogóle wziąłeś? Quote
bros Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 kochane pytajcie sąsiadów czy za 100-200 miesięcznie nie wzieliby Jeża na dt ??? moze jakiś emerty dorobi na leki i Jeża pokocha !!!! wydrukujcie plakaciki i pozawieszajcie u siebie w klatkach, znacei swoich sasiadów mniemam . Quote
Basia1244 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Tę misję mam już za sobą :( - NIKT nie chce wziąć staruszka, nawet za 200 miesięcznie - nawet ci, co kochają psy, nawet ci, którzy daliby sobie radę z ślepaczkiem - NIKT nie chce Jeża :( Quote
wieso Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
olivetshka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Basia1244 napisał(a):Tę misję mam już za sobą :( - NIKT nie chce wziąć staruszka, nawet za 200 miesięcznie - nawet ci, co kochają psy, nawet ci, którzy daliby sobie radę z ślepaczkiem - NIKT nie chce Jeża :( Ale dlaczego, Basiu?... :( Quote
Basia1244 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 A dlatego właśnie , że jest stary i na dożyciu, ślepy, głuchy, śmierdzący i długo nie pożyje. Nie ma chętnych na starca. Quote
olivetshka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Strasznie to przygnębiające :( Jeżyku, co z tobą zrobić?... :( Quote
NikaEla Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Tylko siąść i płakać :( :( :( Chociaż takie postępowanie do cioteczek niepodobne, oj niepodobne ;) Quote
aanka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Jeżyczku:calus::roll:.. ale Ci ludzie są ślepi i głusi czasem :shake::-(:-(............. Quote
olivetshka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 A może poogłaszać Jeżyka lokalnie na Wrocław właśnie z taką propozycją, jak brosia zasugerowała? Może jednak jakiś emeryt o dobrym sercu, samotny, by się ulitował? I troszkę więcej kasy na leki by miał... Czy to byłoby już żebractwo swoiste? Quote
terierfanka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 olivetshka napisał(a):A może poogłaszać Jeżyka lokalnie na Wrocław właśnie z taką propozycją, jak brosia zasugerowała? Może jednak jakiś emeryt o dobrym sercu, samotny, by się ulitował? I troszkę więcej kasy na leki by miał... Czy to byłoby już żebractwo swoiste? można popróbować... opracować plakacik, wydrukować i każda w swojej okolicy kilka powiesi? napisać kilka słów, że na nic poważnego nie choruje, piesek jest starszy, więc zobowiązanie nie jest długoterminowe, zapewniamy karmę (?), ewentualnie pomoc przy wyprowadzaniu, dowożeniu do weta...kto potrafi ładnie to zebrać i ubrać w słowa, żeby skusić emerytów? Quote
NikaEla Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 terierfanka napisał(a):można popróbować...kto potrafi ładnie to zebrać i ubrać w słowa, żeby skusić emerytów? Basiu1244 prosimy o śliczny tekst ;) Quote
olivetshka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 terierfanka napisał(a):można popróbować... opracować plakacik, wydrukować i każda w swojej okolicy kilka powiesi? napisać kilka słów, że na nic poważnego nie choruje, piesek jest starszy, więc zobowiązanie nie jest długoterminowe, zapewniamy karmę (?), ewentualnie pomoc przy wyprowadzaniu, dowożeniu do weta...kto potrafi ładnie to zebrać i ubrać w słowa, żeby skusić emerytów? Mogłabym spróbować, ale i Basia niech sypnie pomysłem ;) Quote
olivetshka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 A w internecie? Myslałam tez o ogłoszeniach w necie - nawet jak emeryci nie czytaja, to czytają ich dzieci i wnuki :evil_lol: Quote
bros Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 pewnie olivetshko - dziewczyny licze na Was z tym tekstem, ja chyba nie podołam, marnie mi to wychodzi Quote
bros Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 bazarek częściowo na Jeża :) ZAPRASZAM i proszę rozreklamować :) http://www.dogomania.pl/threads/204364-KARTON-CIUSZKÓW-na-Wroclawskie-biedy-do-29-marca-OTWARTE?p=16518950#post16518950 Quote
NikaEla Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 oczywiście, że będę reklamować. w górę Jeżu! Quote
bros Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 cioteczki czy któraś z Was może podlinkować powyższe zdjęcie z tekstem - na BANEREK ?????? - PLIIIZZZ Quote
Recommended Posts