idusiek Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 dzisiaj, przed 18.00 bo o tej porze ma się zjawić fryzjer ;) Quote
rita60 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 idusiek napisał(a):a ja się zaczynam bać, że zobaczymy potwora i padniemy trupem :D Spoko,my nie takie bojace:razz: Quote
kora78 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 powodzenia w strzyzeniu :) przyjemnym Quote
ludwa Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 jak to będzie pers psich rozmiarów, to może szybciej się dom zjawi, taka ciekawostka przyrodnicza jest w cenie;) Quote
idusiek Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 ooo taki pers to by poszedł szybciej nizby przyjechał ;) Obawiam sie jednak ,ze to tygrys co komuś będzie mógł tyłek wygryźć :D Quote
ludwa Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Grzywa również na lwa może wskazywać;) Oba przypadki powinny szybko znaleźć dom:) Byle zęby mniejsze były niż u lwa i ryk nie tak donośny;) Quote
LadyBell Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 ludwa napisał(a):Grzywa również na lwa może wskazywać;) Oba przypadki powinny szybko znaleźć dom:) Byle zęby mniejsze były niż u lwa i ryk nie tak donośny;) i masa! bo karmić lwa karmą nie da rady ;) Quote
ludwa Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Toś mnie Ciotka nastraszyła. Z czego my takiego żarłoka utrzymamy? Ida, mniej żrących i równie potrzebujących nie było;)??? Quote
idusiek Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 było było....i jest nadal :( w kolejce stoją i mam nadzieję,doczekają :( Quote
idusiek Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 a bizu cioteczki widziały?:) http://www.dogomania.pl/threads/193179-****NIESPOTYKANE-NIGDZIE-BIŻU*****-DLA-kudłacza-do-30.09?p=15416009#post15416009 Quote
koosiek Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 No to jeszcze godzinka i się okaże, co tam Fafik skrywa pod kudłami :) Quote
DorkaWD Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 No dobra... ja też ciekawa co tam się chowa pod tym zlepkiem dredów :razz: Quote
ludwa Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Właśnie Ida do mnie dzwoni:) Z psa nie wiadomo co, bo wystrzyżony na maxa;) Za to charakterologicznie super, przylepny, daje łapę. Łagodny i spokojny. Dzisiaj. A co będzie jutro, to zobaczymy;) Quote
Jagoda1 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 No to czekamy, co wyszło spod dredów;). Quote
idusiek Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 cioteczki ja tak na szybko, bo przed chwilą dopiero weszłam do domu i padam na ryjek Kudłacz jest, przyjechał, od schroniska dostał nową smycz, obrożę oraz fiprex na nowe życie ;) Przyjechała zaraz po nim pani wetka, która zaszczepiła do na wsciekliznę i wirusówki (za 65zł) a wraz z nią pan fyzjer, który się przeraził - ale nie uciekł ;) Ponieważ kudłacz tak naprawdę nie miał imienia- a dzisiaj po wpisach o lwie i przy okazji strzyżenia tak mi się fajnie skojarzyło - NAZYWAM GO LEON, LEO :) Leo jest uroczy, na dzien dobry podał nam co chwila łapę, przytulał się i chciał się bawić :) Zaknięty w kojcu poszczekał jakies 10 minut i zajął sie sobą.;) Przy strzyżeniu, które trwało 2 godziny- merdał ogonem i chciał sie bawić, aczkolwiek też panikarz z niego i nie do końca ma powycinane łapki, bo nie dawał sie do nich dotykać.nie gryzł, nie warczał- tylko popiskiwał i się żalił na swój biedny psi los. Strasznie się opierał przy łapkach- boje się, że ma w nich bagno. :/ Skóra jak widać zaczerwieniona, ale mam nadzieję, ze jak się wywietrzy, to mu to minie. Na pupie i ogonie- odparzenie jak ta lala,:/ Miejscami ma takie jakby plamy z mniejsząc ilością sierści- myślę, ze to też odparzenia. Z Maltą dogadał się bez problemu- chciał się z nią bawić ;), ma około 1,5-2 max.Zachowuje się jak szczenię, chodzi z podniesionym jak antenka ogonkiem- jak już w koncu może :) Generalnie jest boooskim psem :D a jakim ? - Oceńcie teraz same.... przed: w trakcie... i po 2 godzinach: Quote
lilk_a Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 nie do poznania :) a jaki duży .... bez porównania z człowiekiem wydawał się średni :) Quote
malawaszka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 lilk_a napisał(a):nie do poznania :) a jaki duży .... bez porównania z człowiekiem wydawał się średni :) dokładnie - też nie sądziłam, ze aż taki duzy jest - fajniuchny :loveu: Quote
rita60 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Cudny bialas i ten wielki nochal:loveu: Quote
mamanabank Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Powtarzam swoje :-) To pies w typie jużaka :-) Widziałam już trochę tych psów w potrzebie, no i mam swoją jużaczkę po metamorfozie. Jużakowy nochal, oczy w czarnych obwódkach, uszy, wzrost min.65cm w kłębie bez górnej granicy), no i okazał się biały po strzyżeniu. Ale oczywiście nie upieram się :-) Quote
Recommended Posts