Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 809
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kochani już po zabiegu :loveu:
Irminka cudowna, pięknie jeździ autkiem, oczywiście cały dzień była przytulana i miziana,
a nawet po zabiegu jeszcze trochę ospała - noszona na rączkach:):)

Kochana Dziewczynka, waży niecałe 19 kg, założyliśmy książeczkę zdrowia, ma już wpis o sterylce, resztę się uzupełni:)

Efro Kochana jak zabieraliście Irmę to po drodze do hoteliku była szczepiona - a to była wścieklizna czy wirusówki, wpisze się do książeczki,
za minimum 2 tygodnie może być szczepiona:)

Wspaniała, bezkonfliktowa Sunia, zaufa każdemu, jak mówi Pani Małgosia -
wystarczy chwila na zapoznanie :loveu:

Kochani nie mam zdjęć z Naszej wyprawy,
bo cały czas było mizianie i przytulanie:D

I powtórzę - to wspaniała Sunia:loveu:

Za sterylkę mamy zapłacić 190 zł.-
prześlę do Efry nr konta.

Wieczorem wstawię fakturę.

Kochani pozdrawiam:loveu:

Posted

[quote name='Kenny']super! a jak z ubrankiem? udało się?[/QUOTE]
Kenny :loveu:
pasuje super;)
Irmunia prawie taka sama jak Sarunia:)

Dzieki Kenny za pomoc :loveu:, bo mieliśmy razem jechać, ale w końcu pomyślałem
tyle ma Cioteczka egzaminów, nie można tak jej gonić - damy radę;);)

[quote name='edek']ufffff dzielna dziewczynka, cieszę się, ze już po :p wojtuś dziękuję za pomoc :multi:[/QUOTE]
A to wielka przyjemność, zawsze sobie myślę, jakie te Psiaki są Kochane:)

Irmunia po podaniu leków usypiających i zaraz po zabiegu jak się wybudzała -
[B]machała ogonkiem[/B] -
taka nawet jeszcze "uwalona":loveu:

Posted

[quote name='wojtuś']Kenny :loveu:
pasuje super;)
Irmunia prawie taka sama jak Sarunia:)

Dzieki Kenny za pomoc :loveu:, bo mieliśmy razem jechać, ale w końcu pomyślałem
tyle ma Cioteczka egzaminów, nie można tak jej gonić - damy radę;)[/QUOTE]

nie ma sprawy, zawsze chętnie pomogę :) póki jeszcze tu jestem :)

Posted

[quote name='Kenny']nie ma sprawy, zawsze chętnie pomogę :) póki jeszcze tu jestem :)[/QUOTE]
Nie jedź, nie jedź ....do tej Ameryki :D
Nie będzie na miejscu TAKIEJ Cioteczki:loveu:
Ale cóż.... Powodzenia :):)
Będziesz nam opowiadać jak tam jest:)

Posted

[quote name='dorota1']Wojtuś, tak wspaniale się nią zająłeś:loveu: Jak dobrze, że ta operacja już za sunią.:lol:[/QUOTE]
Dzięki Dorotko :loveu:
Choć przyznam się, że miałem trochę stracha, czy dam sobie radę:D
ale wiem teraz, że niczego bać się nie trzeba:););)

Kochani wklejam fakturę za sterylkę:

[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/User/Pulpit/wojtu%C5%9B/irmag.jpg[/IMG][IMG]http://img51.imageshack.us/img51/2953/irmag.jpg[/IMG]

Posted

znajdziecie, znajdziecie! Irma jest przekochana, typowa przytulanka :loveu:
byłam wczoraj w hoteliku i przy okazji poprosiłam panią Agnieszkę żeby ją na chwilkę wyprowadziła do nas. już doszła do siebie po sterylce. dała mi kilka buziaków i nastawiała się do głaskania. oby znalazła cudowny domek jak nasza Sara i oby nigdy nie musiała już być przykuta do budy. widać że dziewczyna odżywa, cieszy się wolnością i jest wszystkim dookoła wdzięczna. bardzo fajna psinka z niej :loveu:

Posted

tylko to udało mi się wczoraj cyknąć :

[IMG]http://img402.imageshack.us/img402/6723/dsc00218fb.jpg[/IMG]

(ubranko faktycznie pasuje - bardzo się cieszę) :)jak już nie będzie potrzebne to chętnie je odbiorę dla następnej suni, którą teraz będę ciachać.

[IMG]http://img857.imageshack.us/img857/6448/dsc00220b.jpg[/IMG]

[IMG]http://img805.imageshack.us/img805/8308/dsc00221h.jpg[/IMG]

Posted

Ciotki drogie i wujkowie...miałam robić dla naszej laseczki trzeci bazarek z deklaracji ale nie wyrobie czasowo więc za lipiec wpłacę po prostu 50zł....chyba mogę tak??

Posted

[quote name='efra']Wojtuś wielkie dzięki za pomoc!!!!zrobiłam przelew za sterylke. ciągle szukamy domku, może wreszcie znajdziemy[/QUOTE]
Super :loveu:
Dzięki za przelew:)
Myślę że Cioteczka mestudio:loveu:
zrobi takie piękne allegro - po którym Psiaki znajdują domki:):)

Ewunia:loveu::loveu:
prosimy - może już pora na super ogłoszenie:D

Kenny dzięki za zdjęcia:loveu:

Posted

[quote name='danavas']Ciotki drogie i wujkowie...miałam robić dla naszej laseczki trzeci bazarek z deklaracji ale nie wyrobie czasowo więc za lipiec wpłacę po prostu 50zł....chyba mogę tak??[/QUOTE]

Oczywiście :) dziękujemy bardzo :)

Posted

Allegro zrobię wieczorem albo jutro. Proszę o zebranie w jednym poście wszelkich informacji o dziewczynce - wiek, wysokość, charakterek, wszystko co o niej wiecie żebym nie przekłamała niczego. Wybieram się dziś w podróż z Panną Fąfel - moją dłuuuugą tymczasowiczką z podpisu - do nowego domku. Jak wrócę to poszperam w wątku w poszukiwaniu fajnych zdjęć i pokombinuję.

Posted

[quote name='mestudio']Czekam na jakiś zbiór informacji o suni do zrobienia allegro.[/QUOTE]

[B]efra napisała taki tekst, ja dobra w tym nie jestem. Może jakaś Cioteczka przerobi ???: [/B]

3 letnia sunia szuka pilnie kogoś ktoby ją zabrał z hoteliku i dał miseczke i własny kąt dziecinstwo nie miała łatwe była bez budy przywiązana do drzewa z pustą miską i bita.jest barzo przyjacielska mimo takiego doświadczenia z człowiekiem nadal jest ufna i skora do zabaw

[B]Wojtuś[/B] jeszcze pisał, ze waży nie całe 19kg i ciągle macha ogonkiem i chce się tulić, pies ideał.....