Jump to content
Dogomania

Hacker - sportowy golden! Nowy sprzęt!!! x] Fuji FinePix S5600

Recommended Posts

Posted

Nikt nas nie odwiedza, ale co tam - jak będą zdjęcia to znajdą się i widzowie :diabloti:

To wrzucam jeszcze jakieś nowe foty z wczoraj :cool3:

Moje ulubione z poniższej sesji Black&White :loveu:

Co ta pańcia znowu chce? :diabloti:

Dalej zdjęcia? - nie chce mi się - to ja ide w kime :razz:

No nie dadzą pospać :mad:

Kiedy kończysz to pstrykanie? :roll:

Jestem sobie małym flusiem :p

Chyba piesek ma dość :diabloti:

No to już ostatnie :cool1:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anza&Hacker napisał(a):
Nareszcie mam aparat!
:bigcool::bigcool::bigcool:

:cool3: To teraz już będą fotki - tak naprawde często i duuuużo :razz:
:cool1: No, a jak kogoś interesuje to mam Fuji FinePix S5600 :cool1:

Mam dokładnie taki sam aparat! I bardzo jestem zadowolona.

Posted

Pierwsze foty jakie robiłam Hackerowi moim aparacikiem :roll: - czyli sesja psa grizzly z moim bratem :diabloti:

Tak się chłopcy bawili :p

Hacker troszke straszył :diabloti:

Robił dziwne pozy :cool3:

...i wpsaniałe miny :loveu:

Posted

No to ciąg dalszy sesyjki :cool1:

Bywało groźnie :razz:

To ja sama już nie wiem co to ma być :stupid:

...głęboki wdech ;)

...i do ataku! :diabloti:

...no i ostatnie, ale moje ulubione :loveu:

Posted

No i są "śniegowe" fotki... co prawda większość stopniała, ale jeszcze troszke się ostało:p

To na razie portretowate:bigcool:

Mój ukochany portrecik:loveu:

Zapatrzony:roll:

Wdzięczne spojrzenie psia:p

Słodziak - nawet mi czasem się podoba:diabloti:

Jestem grzeczny :lilangel:

Posted

Carolcia no bo przecież mój pies to jest wyjątkowo myśląca istota - w końcu zawsze ma własne zdanie na każdy temat:cool3:

Paskuda_Bandzior Witaj w naszej galeri... może będziesz stałym gościem:p

DiDDlina85 No co Ty?! - taki bzidal Ci się podoba:roll: - mi tylko czasami, zwłaszcza na niektórych zdjęciach - ale ogólnie taki ze mnie krytykant co do niego, że aż szkoda gadać... ale jak na goldena to jest fufny, choć anty wzorcowy:diabloti:

BBeta sama robisz śliczne zdjęcia:loveu: - ja dopiero mam pierwsze dni z aparatem - mam nadzieje, że się naucze robić dobre foty - bo tu tylko dwa mi tak naprawde dobrze wyszły:cool1:

Posted

Teraz coś z domowego zacisza: :loveu:
"Uchwycić chwile..." - czyli oryginalne miny mego bydlęcia:diabloti:

Nie lubie takich cieńkich głów :angryy:

Dżenzor:bigcool:

My favorite photo :loveu:

Pyskaty :diabloti:

Zew krwi :cool1:

Posted

Anza ja Ci dam taką radę, którą dostałam od wyższych wiedzą fotograficzna ;).
Lepiej zrobic zdjęcie w kolorze, a potem je na B&W w jakimś programie przerobić.
Podobno wychodza znacznie lepsze.

:loveu::loveu:

Posted

[quote name='nathaniel']Anza ja Ci dam taką radę, którą dostałam od wyższych wiedzą fotograficzna ;)Dzięki za rade - ja wcześniej zawsze robiłam kolor i robiłam potem w programach na B&W - wtedy też mam wybór jakie mi się bardziej spodoba:diabloti:

...ale puki co chce zobaczyć jakie możliwości ma mój aparacik:loveu:

...a tak teraz Hacker sobie dream'a :p

Mój pającek - który nie lubi wyłazić z nory - murinusek:loveu:

No i mój Szajbus (Brachypelma vagans):diabloti:

Na koniec moje najnowsze zwierze, czyli Straszyk australijski (Extatosoma tiaratum):lol:

Posted

śliczny Hackerek :loveu: :loveu: i..........o mamusiu:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:- pająki!!!!!!!!!!hehe słodkie....ale ja bym już nie weszła do Twojego domu-cierpie na arachnofobie :shake:

Posted

[quote name='Anza&Hacker']

OMG... Pająki :-o :-o Ja się chyba nigdy do tych zwierząt nie przekonam. Chociaż ten pierwszy całkiem ładny :razz: Ten drugi jest bardziej paskudny :eviltong: Zazdroszcze Ci troche, że się pająków nie boisz ;)

Posted

Carolcia - no co Ty, przecież one są zamknięte w terra i nigdy mi rzaden nie uciekł :p ...a tak poza tym - nie ma czegoś takiego jak arachnofobia - udowodnione naukowo:cool3:

BBeta nie ma czego zazdrościć - do pającków możesz mieć wstręt - ale można się zawsze przyzwyczaić:p Znam ludzi, któży piszczeli na samą myśl o tych zwierzach, a teraz je kochają (np. moja młodsza dwa lata siostra):loveu:

Paskuda_Bandzior no co Ty?! - jak możesz je nazywać paskudnymi:obrazic:

gogunia Witaj u nas!!!:bigcool::Cool!::bigcool: - miło ciebie tu gościć:loveu:

Sesja z Hackerka obiadku :eating:
...ja jestem wege, a pies na BARFie^^"

Dostał pyyyyszną szyje indora :diabloti:

Piesek wcinał sobie pomalutku od koniuszka :p

Przygryzał mięcho:sabber:...

...i miażdżył gnaty :diabloti:

...i dalej sobie memlał :facelick:

...przeżuwał dokładnie ostatni kęs :roll:

...jak zawsze umył po sobie "podłoge" :cool1:

...co to już koniec?!:sadCyber:

Posted

O, pajączki śliczne futrzate :loveu:
Chciałabym zobaczyć, jakie to wrażenie, jak taki chodzi po ręku :)
Kiedyś nie przepadałam za pająkami, ale stwierdziłam, że muszę się przemóc - efekt widziałaś (tu ;)) a duże futrzaki zawsze mi się podobały :)
A jak już jesteśmy przy radach fotograficznych - dobrze jest robić zwierzętom zdjęcia z wysokości ich oczu - ukucnąć.

Posted

[quote name='Anza&Hacker']Carolcia - no co Ty, przecież one są zamknięte w terra i nigdy mi rzaden nie uciekł :p ...a tak poza tym - nie ma czegoś takiego jak arachnofobia - udowodnione naukowo:cool3:
ale ja i tak pająków sie boje.Przed pająkiem jestem w stanie uciec z domu i nie wracać do niego przez pół dnia:evil_lol: (jesli jest to oczywiscie duzy pająk:lol: ).

Posted

[quote name='APSA']A jak już jesteśmy przy radach fotograficznych - dobrze jest robić zwierzętom zdjęcia z wysokości ich oczu - ukucnąć. Dzięki za rade... Ja jak robie fotki to sie już nie tak poświęcałam, więc dla mnie no problemo - jak jadł to prawie leżałam na podłodze :evil_lol: Z resztą już nieraz czołgałam sie w brudzie, albo ledwo co stałam na jednej nodze na krawędzi czegoś itd :diabloti:

Niestety nie wiem czy jest takie naukowe określenie na patologiczną arachno-histerie, ale pojęcie mi sie podoba:lol: i coś w tym stylu spotykamy, jednak nie jest to fobią z naukowego punktu widzenia, co jacyś nudzący się widać panowie profesorowie udowodnili w ostatnich latach (niestety nie mam teraz do tego dostępu):shake:

...a teraz dwie nowe foty & suprise za chwile!:cool1:

Taki był mój piesek, zanim zrobiłam mu suprise:diabloti: