Carolcia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 ehhmm.... a gdzie nowe fotki???:mad: Tez masz problemy z aparatem (jak ja:lol: :lol: ) Quote
BBeta Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 A dlaczego nie ma zadnych nowych fotek ?? :-( Quote
Anza&Hacker Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Fotek nie ma bo ja nie mam aparatu :-( Jeszcze mam do wrzucenia troche starych zdjęć... ale i tak nie wiele... dodam coś w przypływie wolnego czasu :roll: Quote
Carolcia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Anza&Hacker napisał(a):Fotek nie ma bo ja nie mam aparatu :-( Jeszcze mam do wrzucenia troche starych zdjęć... ale i tak nie wiele... dodam coś w przypływie wolnego czasu :roll: o zjawila sie :cool3: :cool3: :cool3: Napisz co tam Hackerek porabia ,bo sie stesknilam za nim :p :p :p Quote
Anza&Hacker Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Carolcia napisał(a):o zjawila sie :cool3: :cool3: :cool3: Napisz co tam Hackerek porabia ,bo sie stesknilam za nim :p :p :pZabiegana jestem i ogólnie to jak zawsze życie mi daje tylko w kość i nie moge wyjść zdoła:-( ...a Hacker właśnie je korpus kuraka:diabloti: Quote
Carolcia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Anza&Hacker napisał(a):Zabiegana jestem i ogólnie to jak zawsze życie mi daje tylko w kość i nie moge wyjść zdoła:-( ...a Hacker właśnie je korpus kuraka:diabloti: głowa do góry ,a bedzie wszystko dobrze:D:D:D wyglaskaj pycholek Hackerka :loveu: Trzymaj sie Quote
Anza&Hacker Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Carolcia - pysio wymiziany:razz: ...a ja dodaje kilka fot zrobionych dzisiaj:p ...niestety tylko zajumaną ojcu komórką, ale zawsze to coś:cool3: Taki zarośnięty jest teraz, a ja poluje na jakiegoś właściciela degażówek: ...taką ma mordziuśke z błyszczącym noskiem i oczątkiem:p: Tak sobie siedział udając aniołka:diabloti:: Pyskata bestyja:razz: Gryzoń jeden żesz:mad:... ..ale przeporsił mnie za to:p: ...i wieeeelkie, słodkie zieeeew na dobranoc:loveu:: Quote
BBeta Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Nowe fotki :multi: :multi: Śliczne :loveu: Quote
Carolcia Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 co za śliczności :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Dziś zdobywam aparat od kol. na pare dni:cool1:, to postaram się wreszcie porobić coś fajniego, żeby nie świecić pustkami:p Quote
Anza&Hacker Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Na razie tylko foto zrobione na szybko w parku:roll: Z początku bestia była wstydliwa i nie chciała zdjęć:oops: //CS - odwracanie łba// //CS - wąchanie trawy// ...ale potem było już lepiej i Hacker nieśmiało pokazał pyszczek:razz: //CS - ugięcie łap i spuszczona głowa// ...pomalutku zaczynał sie ośmielać:p //CS - łeb przy ziemi, niepewne spowolnione ruchy// ..obchodził panią po łuku:p //CS - chodzenie po łuku// ...aż w końcu postanowił ją stratować!:diabloti: W sumie wyszła ładna historyjka CS'ów (Calming Signals - sygnały uspokajające):loveu: ...pies najpierw siedział i odwracał łepek, potem 'wąchał trawe', później na przygiętych łapkach podchodził z głową przy ziemi, dalej szedł po łuku, aż dopiero normalnie poddreptał:p Quote
Carolcia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ojej nie wiedzialam ,ze takie zachowanie psa to sygnały uspakajace:oops: :oops: sliczne fotki :loveu: :loveu: .Chcemy wiecej!!!!! :cool3: Quote
nathaniel Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 mi się twoja strona dziwnie wyświetla... osobno : http://hacker.topworld.org/hacker.jpg i osobno tekst(tekst poza ramką , strasznie z boku ) Quote
Anza&Hacker Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 nathaniel & Klaudia - dzięki :cool1: ...gwoli ścisłości strona Hackera jest dopiero w początkowej fazie budowy - dlatego coś może nie chodzić, treść jest jeszcze uboga, nie ma niektórych działów itd. itp. ...a ja niestety nie mam czasu teraz na jej pisanie:shake: ...a jakieś zdjęcia wstawie niebawem - musze zmusić kolege, żeby mi przesłał:razz: Quote
shangri_la Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 a nie mozes przenisc troche info z bloga o Hackerku? tam zdaje sie bylo wiecej rzeczy :cool3: strona bardzo mi sie podoba zwlaszcza czekam na rozwoj galerii, no i tutaj tez nieco fotek by sie przydalo lub chociaz jakis opowiadan :lol: pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 BBeta napisał(a):A po co mu ten kaganiec ?? ...żeby nie pozagryzał innych piesów:diabloti: Quote
BBeta Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Anza&Hacker napisał(a):...żeby nie pozagryzał innych piesów:diabloti: A tak niewinnie wygląda :eviltong: Quote
nomu Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wesołych Świąt!! Hacker życze ci żebyś królował na podwórku, a żaden pies ci nie podskakiwał! :) :santagri: Quote
Anza&Hacker Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 nomu dzięki za życzenia, co prawda my obchodzimy inne święta i nam się skończyły w sobote (Hanuka), ale miło, że o nas pamiętaliście:lol: Quote
Anza&Hacker Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 I have some new photo :cool1: Wczoraj u kolegi (Hacker zeżarł mu całe ciasto ze stołu jak oglądaliśmy pającki:diabloti:) photo by Vivigod Jakieś jeszcze archiwalne foto z września chyba: Quote
Anza&Hacker Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Nareszcie mam aparat! :bigcool::bigcool::bigcool: :cool3: To teraz już będą fotki - tak naprawde często i duuuużo :razz: :cool1: No, a jak kogoś interesuje to mam Fuji FinePix S5600 :cool1: zdjęcie zrobił mój ojciec^^" Quote
Recommended Posts