gogunia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 super:evil_lol: :loveu: Fajnie mu uszko staneło:evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Witajta! Wczoraj na auli w mojej szkole została (za moją sprawką) zorganizowana wystawa zwierząt klatkowych... wstęp był za symboliczną złotówkę na schronisko dla bezdomnych zwierząt we Wrocławiu - no i udało się zebrać 250zł :lol: Podniesie to kwote, którą już mieliśmy zebraną wcześniej, co zawieziemy razem z innymi gadżetami do Schro (koce, żarcie etc.) No i ja nie mogłam sobie odpuścić nie pofocenia tych słodkich zwierzaków. Więc tym razem nie Hacker, a nasi nieco mniejsi bracia :cool3: Niestety część zdjęć jest lekko rozmazana, bo zwierzaki bardzo dużo się ruszają, a ja nie chciałam ich dodatkowo stresować fleshem :roll: Najpierw gadziny i płaźiska :cool3: No to zaczynamy... pierwszy model, żółw grecki (Testudo hermanni): Żółwik stepowy (Agrionemys horsfieldi): ...'na stepie' :razz:: [SIZE=-1]Kumaki dalekowschodnie (Bombina orientalis) :loveu:: [SIZE=-1] [SIZE=-1]Gekon lamparci (Eublepharis macularius): [SIZE=-1] [SIZE=-1] właściciel kupował mu soczek marchewkowy :razz: [SIZE=-1] Quote
Anza&Hacker Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Teraz futrzaki :cool3: [SIZE=-1] Świniak morski ([SIZE=-1]Cavia porcellus): (mojej pierwszej przeze mnie spotkanej imienniczki:crazyeye:) [SIZE=-1] Szynszyla (mała? - Chinchilla lanigera): [SIZE=-1]Koszatniczka (Octodon Degus): Quote
Anza&Hacker Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Klaudia :-) napisał(a):fajne zwierzaki:-) Dzięki :loveu: ...a teraz Zajęczaki - czyli "miniaturki" :cool3:... [SIZE=-1]Króliki domowe (Oryctolagus cuniculus): Quote
BBeta Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Anza&Hacker napisał(a):[SIZE=-1] [SIZE=-1] To zwierzatko mi sie najbardziej podoba :cool3: Właśnie mam zamiar sobie kupic gekona ;) Tyle tylko, ze nie lamparciego ;) Quote
DiDDlina85 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 hurra..nowe zdjecia!! ale on ma łapki chudziutkie:) Słodki jest:) Quote
nathaniel Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Kurczę... jak Ty się wogóle nazywasz? Quote
Anza&Hacker Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 BBeta no w końcu gekony rządzą :cool3: Rauni ja też jakoś tak do nich miłością zapałałam :loveu: DiDDlina85 napisał(a):hurra..nowe zdjecia!! ale on ma łapki chudziutkie:) Słodki jest:)No ma takie chudziutkie - w sumie to chudsze niż jak był malutki :evil_lol: nathaniel napisał(a):Kurczę... jak Ty się wogóle nazywasz? hehe... a masz jakieś wątpliwości? :lol: Zwiem się Anza - tak już wszyscy na mnie mówią, włącznie z rodzicami :diabloti: Za to swojego imienia nie lubie i nie użytkuje (tylko tak sie musze w sql podpisywać) - Rachel :shake: Quote
nathaniel Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 A Rachel czyta sie normalnie- po polsku, czy jakoś inaczej? :oops: Do mnie mama mówi Beton, albo Betalolo :diabloti: Quote
gogunia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Anza&Hacker napisał(a): Dzięki :loveu: ...a teraz Zajęczaki - czyli "miniaturki" :cool3:... [SIZE=-1]Króliki domowe (Oryctolagus cuniculus): Super króliczki:cool3: :loveu: A to też jest super:p Fajne ma plamki;) Quote
Samturia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 ale fajne futrzaki i gekoniaki i żółwiaki itp... :) Quote
Anza&Hacker Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='nathaniel']A Rachel czyta sie normalnie- po polsku, czy jakoś inaczej? :oops:Po polsku czyta się Rachela i tak też się pisze (bleh :shake:), a w ang. jest już całkiem całkiem i pisze się Rachel, a czyta 'Rejczel', we Francji pisze się tyż Rachel, ale czyta 'Raszel', jeszcze gdzieś czyta się 'Rakel' - satysfakcjonuje Cie odp.? :cool3: gogunia - a dzięki, dzięki ... kumak ma świetne plamki, z drugiej strony jest zieloniutki też w czarne plamy :loveu: Samturia - fajne, fajne, szkoda, że nie moje^^" :roll: Ja mam już tylko dwa ptaszniki, straszyka australijskiego, króliczke domową, dwa szczurki i jedno bydle (czyt. Hacker :diabloti:) Quote
nathaniel Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Pewnie, że satysfakcjonuje :diabloti: Quote
shangri_la Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 fajny pomysł z ta wystawa :loveu: my prawdopodobnie tez bedziemy na uczelni robic zbiorke, w ramach koła kynologów, w zeszlym roku uzbbieralismy 500 zl i troche karmy, kocykow itp, :cool3: nowy aparat ma a dawno nie bylo fotek :mad: pozdrawiam Quote
Paulina_mickey Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Jupi'] piękny:lol: świetne filmiki Pozdrawiam popieram:D Quote
Guest Reyes Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Hej Anza - melduje się :) Hacker jak zwylke piękny Quote
BooBC Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Jestem stałym bywalcem galeri, ale jeszcze nie zostawiłam tu śladu ;) Więc zostawiam, gdyż najwyższy już czas :lol: :eviltong: :lol: Nie będę pisać że masz sweet psiaka, bo to chyba już wiesz ;) Ale tak przeciętnie zapytam, masz jeszcze jakieś fotki :lol: :diabloti: :lol: No i pozdrawiam :cool1: Karolina & Boogie Quote
Anza&Hacker Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 shangri_la fotek nie było, bo ja miałam teraz format kompa i zajmowałam się zgrywnaiem danych, a nie wgrywaniem fotek :roll: Jupi - dziękujemy :oops: Paulina_mickey ...czy wam wszystkim mój pies podoba sie właśnie od d**y strony? :evil_lol: Reyes No miło Cie w końcu widzieć znowu u nas :cool3: palma - no to fajnie, że dałaś jakiś znak obecności u nas :loveu: ...a żeby nie było, że o swoim własnym psie zapominam - to prosze bardzo - macie dowód, że go chociaż karmie :evil_lol:: Quote
Jupi Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Anza&Hacker'] mniam:lol: czekam na nowe fotki i zapraszam do galerii moich rozrabiaków:lol: Quote
Mi. Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Anza&Hacker'] ...a żeby nie było, że o swoim własnym psie zapominam - to prosze bardzo - macie dowód, że go chociaż karmie :evil_lol:: wygląda jak by jadł koralowca:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts