Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']Powstań Klocusiowa.........no chyba nie tak starsznie tu jest.....oć oć manuel zapoda ci kawkę:diabloti: Ale tylko kawkę! Resztę zapodaje MNIE!!!! [quote name='jonQuilla']o jaaa !!! przyprowadź faceta z kawą a wszystkie baby zwariują :crazyeye::crazyeye: ja chcę HOT CHOCOLATE !!! :eviltong: bo Ci go zabiorę :diabloti::diabloti: lepiej Ty mi nie podskakuj :) a Żonkilowej nic takiego nie chodzi po głowie :oops::oops::oops: coś se myślała! Że się na Manulea nie rzucimy? Jak wygłodniałe baby? Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='clockwork']DAĆ!!! sztuk 1 poprosze :loveu::loveu: zobaczymy czy manuel dobry w te klocki :razz: Najlepszy! :evil_lol: Quote
jbk Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Matko święta, spuścić Was na chwilę z oka i już się będziecie bić o faceta! Ja nie wiem! Klapsy zacznę wydzielać, niedobre Wy! Quote
jonQuilla Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']SIEM OBSŁUŻ INO MI GO NIE ZABIERAJ:placz: nie po to przytargałam tu Manuela żebym teraz się sama obsługiwała :) <klaszcze na Manuela> a przepraszam te klapsy to Manuel będzie nam dawał? :diabloti::razz::grin::grin: Quote
apple Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='clockwork']DAĆ!!! sztuk 1 poprosze :loveu::loveu: zobaczymy czy manuel dobry w te klocki :razz:Ale on klocków nie układa:roll: [quote name='Iza i Avanti']Najlepszy! :evil_lol:A ty skąd wiesz:mad:Pomacałaś:cool1: [quote name='jbk']Matko święta, spuścić Was na chwilę z oka i już się będziecie bić o faceta! Ja nie wiem! Klapsy zacznę wydzielać, niedobre Wy!Mnie nie......ja pilnuję tylko cnoty Manuela:roll: Quote
apple Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='jonQuilla'] nie po to przytargałam tu Manuela żebym teraz się sama obsługiwała :) <klaszcze na Manuela> a przepraszam te klapsy to Manuel będzie nam dawał? :diabloti::razz::grin::grin: Bosszzzzzz:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Idem odetchnąć przy myciu garów:roll: Paaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
jonQuilla Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple'] Mnie nie......ja pilnuję tylko cnoty Manuela:roll: chyba nie ma czego pilnować :evil_lol::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='jonQuilla'] nie po to przytargałam tu Manuela żebym teraz się sama obsługiwała :) <klaszcze na Manuela> a przepraszam te klapsy to Manuel będzie nam dawał? :diabloti::razz::grin::grin: Jak Manuel to ja jestem pierwsza! :evil_lol: Quote
clockwork Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ale tylko kawkę! Resztę zapodaje MNIE!!!! coś se myślała! Że się na Manulea nie rzucimy? Jak wygłodniałe baby? TYLKO KAWE.... ja tam wygłodniała nie jestem :grins: INO KAWY MI CZA!!!!! :diabloti: metrosexualnego manuela zostawiam Wam :cool1: Quote
jbk Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='clockwork']TYLKO KAWE.... ja tam wygłodniała nie jestem :grins: INO KAWY MI CZA!!!!! :diabloti: metrosexualnego manuela zostawiam Wam :cool1: Ja też tylko kawy, a Wy se tam drzyjcie włosy z głowy wzajemnie ;) Pewnie Manuel i tak jest gejem :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='clockwork']TYLKO KAWE.... ja tam wygłodniała nie jestem :grins: INO KAWY MI CZA!!!!! :diabloti: metrosexualnego manuela zostawiam Wam :cool1: ufffffffffffffffffffff... [quote name='jbk']Ja też tylko kawy, a Wy se tam drzyjcie włosy z głowy wzajemnie ;) Pewnie Manuel i tak jest gejem :diabloti: eeeeeeeeeeeeeeeeee tam.... :evil_lol: :loveu: Quote
jbk Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 I co tam? Manuel uciekł widząc tyle bab bijących się o niego?? Quote
Rinuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Ja poproszę jakiegoś super modela :diabloti: Quote
apple Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jak Manuel to ja jestem pierwsza! :evil_lol:No przecież ja wiedziałam o tym:diabloti: [quote name='clockwork']TYLKO KAWE.... ja tam wygłodniała nie jestem :grins: INO KAWY MI CZA!!!!! :diabloti: metrosexualnego manuela zostawiam Wam :cool1:Ty sie nie znasz Klockowa:eviltong: [quote name='Rinuś']Ja poproszę jakiegoś super modela :diabloti:No chyba żartujesz.....i myślisz że jakbym takiego miała to bym ci dala?:razz: Quote
Helga&Ares Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple'] No chyba żartujesz.....i myślisz że jakbym takiego miała to bym ci dala?:razz: no właha:niewiem: przecież ona by mi go dała:loveu: Quote
e.v.a Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Manuela raz poprosze ..... tfuuu to znaczy kaffe :razz: Quote
apple Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='evaxon']Manuela raz poprosze ..... tfuuu to znaczy kaffe :razz: Uznam że to było przejęzyczenie:roll: :kaffee_2::loveu: Quote
e.v.a Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']Uznam że to było przejęzyczenie:roll: :kaffee_2::loveu: no takk takkk przejezyczenie:razz::razz::razz: Quote
jonQuilla Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 hmmm... zaczynam się zastanawiać czy dobrze zrobiłam przyprowadzając tutaj Manuela... troche mi chopa szkoda :evil_lol::evil_lol: Quote
Fuga*** Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 kajam się, witam i o zdrówko pytam całuję Was, moje Aniołki Quote
jonQuilla Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 dzisiaj jestem sama na chwileczkę :eviltong::eviltong: witam :multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 [quote name='apple']No przecież ja wiedziałam o tym:diabloti: No soooooooooooooooooooo :roll: Ty sie nie znasz Klockowa:eviltong: Właśnie! Nie znasz się! No chyba żartujesz.....i myślisz że jakbym takiego miała to bym ci dala?:razz: Mnie by go dała! [quote name='Helga&Ares']no właha:niewiem: przecież ona by mi go dała:loveu: buhaahahahahahaaaaaaaa :evil_lol: Quote
basia2202 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 czeee wariatki :multi: :evil_lol: normalnie się uhahałam przez tego manuela :evil_lol: :diabloti: a herbatę to on tyż umi robić? :razz: zaparzać jakoś po japońsku czy cuś...;) jak nie umi, to jakiś małofunkcyjny :cool3: i trza na lepszy model wymienić :diabloti: buzia, Japkowa, gadzinko Ty moja :loveu: Quote
apple Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 [quote name='evaxon']no takk takkk przejezyczenie:razz::razz::razz:wiedziałam:diabloti: [quote name='jonQuilla']hmmm... zaczynam się zastanawiać czy dobrze zrobiłam przyprowadzając tutaj Manuela... troche mi chopa szkoda :evil_lol::evil_lol: chłopów sie nie żałuje:diabloti: [quote name='Fuga***']kajam się, witam i o zdrówko pytam całuję Was, moje AniołkiWitaj:loveu: I słusznie że się kajasz.......daaawno cię nie było:mad: ale ja jestem wspaniałomyślna i darowywuję:loveu: [quote name='jonQuilla']dzisiaj jestem sama na chwileczkę :eviltong::eviltong: witam :multi::loveu: Hej Kwiatuszku...ty to mnie musisz bardzo koffoać.....zawsze masz dla mnie czas:loveu: [quote name='basia2202']czeee wariatki :multi: :evil_lol: normalnie się uhahałam przez tego manuela :evil_lol: :diabloti: a herbatę to on tyż umi robić? :razz: zaparzać jakoś po japońsku czy cuś...;) jak nie umi, to jakiś małofunkcyjny :cool3: i trza na lepszy model wymienić :diabloti: buzia, Japkowa, gadzinko Ty moja :loveu: No pewno ze parzy Un wszystko robi.....boszz wspaniały on jest:loveu: Gadzinko ti ti ti:loveu: Quote
Recommended Posts