apple Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='clockwork']poplosie ... lubiam Qbusie... japkowo- marfiowe :multi::multi: aaaa duet- japko+ mafefka :evil_lol::evil_lol: Nooooo jedyny ten duet:multi:.......jeszcze bananka brakuje:razz:.....kto chce być banankiem:razz::diabloti: prossszzzz na zdrowie:loveu: Quote
apple Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='evaxon']mózgojad :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aaaaaaaaa Effa:splat::evil_lol: No to trzeba było tak od razu a nie rebusami mnie tu Quote
Helga&Ares Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 dzińdybry:diabloti: co u Was Słoneczka słychać:lol: Quote
e.v.a Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='apple']Aaaaaaaaa Effa:splat::evil_lol: No to trzeba było tak od razu a nie rebusami mnie tu taaak to ja ja ja ja jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Rinuś Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Czytam i nie mogę Was ogarnąć :shake: Quote
apple Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='Helga&Ares']dzińdybry:diabloti: co u Was Słoneczka słychać:lol: Aaaaa leci powoli......raz lepiej raz gorzej ale cały czas do przodu;) [quote name='evaxon']taaak to ja ja ja ja jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:no tak teraz poznaje:icon_roc: Quote
apple Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='Rinuś']Czytam i nie mogę Was ogarnąć :shake:uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to kiepściutko z tobą:roll::diabloti: Quote
Helga&Ares Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ale mi narobiłaś ochoty na Kubusia - pędzę do sklepu:diabloti: Quote
e.v.a Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='apple'] no tak teraz poznaje:icon_roc: :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Rinuś']Czytam i nie mogę Was ogarnąć :shake: :roll::roll::roll::roll:a co tu do ogarniecia:niewiem: Quote
apple Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='Helga&Ares']ale mi narobiłaś ochoty na Kubusia - pędzę do sklepu:diabloti:Tylko nózkóff nie połam:evil_lol: Szef się zbliża:roll:......muszem zniknąć:roll:.........bede za pół godzinki:diabloti: Quote
apple Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 evaxon napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 apple napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='apple']Tylko nózkóff nie połam:evil_lol: Szef się zbliża:roll:......muszem zniknąć:roll:.........bede za pół godzinki:diabloti: hahahaha:evil_lol::megagrin::megagrin::evilbat::cooldevi::roflt::roflt::eek2::stupid: Quote
Rinuś Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='apple']Szef się zbliża:roll:......muszem zniknąć:roll:.........bede za pół godzinki:diabloti: Moja kierowniczka cały czas siedzi w pracy...a o 15 już powinno jej nie być...:angryy: Quote
e.v.a Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 a ja juz po pracy :siara: i po kaff :siara: i po obiedzie :siara: Quote
Alicja Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='clockwork']poplosie ... lubiam Qbusie... japkowo- marfiowe :multi::multi: aaaa duet- japko+ mafefka :evil_lol::evil_lol: z gruszeczką też jest dobraśny :loveu: sugeruje że ty mie zmuszasz a jo nie chca .... :shake::shake::eviltong: bo jusz mi to nie smaczy... chyba swoje w życiu wypiłam :roll::oops: :mad: sugerujesz że ja kupowałam w Bili żeby Klocuś miał co rozlewać :evil_lol: :cool1:...dobra ... dobra.... zapamiętam to sobie ... :obrazic: ................................:eviltong::eviltong::eviltong: a kto mnie w niedziele zmuszał :placz: kto :mad: Quote
zuzolandia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 siem zgoopialam po postowaniu kilku sztron........... Quote
apple Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='Helga&Ares']hahahaha:evil_lol::megagrin::megagrin::evilbat::cooldevi::roflt::roflt::eek2::stupid:ciekawe a teraz przetłumacz:evil_lol: [quote name='Rinuś']Moja kierowniczka cały czas siedzi w pracy...a o 15 już powinno jej nie być...:angryy:A to ci człekokształtna:shake::mad: [quote name='evaxon']a ja juz po pracy :siara: i po kaff :siara: i po obiedzie :siara:Kwalipienta:roll: [quote name='Alicja']:mad: sugerujesz że ja kupowałam w Bili żeby Klocuś miał co rozlewać :evil_lol: :cool1:...dobra ... dobra.... zapamiętam to sobie ... :obrazic: ................................:eviltong::eviltong::eviltong: a kto mnie w niedziele zmuszał :placz: kto :mad:Co ja słyszę.......znuszanie do piwa:crazyeye: Mnie tam nie trzeba zmuszać..........lubiem pifko:diabloti: [quote name='zuzolandia']siem zgoopialam po postowaniu kilku sztron...........To nie ja.......to ONE:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 cześć Słoneczniki :multi::loveu: przyszłam się przywitać i lecę dalej... dogo mi wariuje :angryy::angryy: Quote
apple Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć Słoneczniki :multi::loveu: przyszłam się przywitać i lecę dalej... dogo mi wariuje :angryy::angryy: hej kwiatuszku:loveu:........mnie też wywaliło przed chwilą:angryy: Quote
apple Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='clockwork']puk puk.... :roll:kto tam?:hmmmm: Quote
clockwork Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='apple']kto tam?:hmmmm: hydraulik :grins: ponoć Ci cosik kapie :razz::razz: Quote
Recommended Posts