Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']poplosie ... lubiam Qbusie... japkowo- marfiowe :multi::multi:
aaaa duet- japko+ mafefka :evil_lol::evil_lol:

Nooooo jedyny ten duet:multi:.......jeszcze bananka brakuje:razz:.....kto chce być banankiem:razz::diabloti:

prossszzzz na zdrowie:loveu:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']mózgojad :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aaaaaaaaa Effa:splat::evil_lol: No to trzeba było tak od razu a nie rebusami mnie tu

Posted

[quote name='apple']Aaaaaaaaa Effa:splat::evil_lol: No to trzeba było tak od razu a nie rebusami mnie tu
taaak to ja ja ja ja jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

[quote name='Helga&Ares']dzińdybry:diabloti:
co u Was Słoneczka słychać:lol:

Aaaaa leci powoli......raz lepiej raz gorzej ale cały czas do przodu;)

[quote name='evaxon']taaak to ja ja ja ja jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:no tak teraz poznaje:icon_roc:

Posted

[quote name='apple']

no tak teraz poznaje:icon_roc:
:loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='Rinuś']Czytam i nie mogę Was ogarnąć :shake:
:roll::roll::roll::roll:a co tu do ogarniecia:niewiem:

Posted

[quote name='Helga&Ares']ale mi narobiłaś ochoty na Kubusia - pędzę do sklepu:diabloti:Tylko nózkóff nie połam:evil_lol:

Szef się zbliża:roll:......muszem zniknąć:roll:.........bede za pół godzinki:diabloti:

Posted

apple napisał(a):
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple']Tylko nózkóff nie połam:evil_lol:

Szef się zbliża:roll:......muszem zniknąć:roll:.........bede za pół godzinki:diabloti:

hahahaha:evil_lol::megagrin::megagrin::evilbat::cooldevi::roflt::roflt::eek2::stupid:

Posted

[quote name='apple']Szef się zbliża:roll:......muszem zniknąć:roll:.........bede za pół godzinki:diabloti:
Moja kierowniczka cały czas siedzi w pracy...a o 15 już powinno jej nie być...:angryy:

Posted

[quote name='clockwork']poplosie ... lubiam Qbusie... japkowo- marfiowe :multi::multi:
aaaa duet- japko+ mafefka :evil_lol::evil_lol:

z gruszeczką też jest dobraśny :loveu:

sugeruje że ty mie zmuszasz a jo nie chca .... :shake::shake::eviltong: bo jusz mi to nie smaczy... chyba swoje w życiu wypiłam :roll::oops:

:mad: sugerujesz że ja kupowałam w Bili żeby Klocuś miał co rozlewać :evil_lol: :cool1:...dobra ... dobra.... zapamiętam to sobie ... :obrazic: ................................:eviltong::eviltong::eviltong: a kto mnie w niedziele zmuszał :placz: kto :mad:

Posted

[quote name='Helga&Ares']hahahaha:evil_lol::megagrin::megagrin::evilbat::cooldevi::roflt::roflt::eek2::stupid:ciekawe a teraz przetłumacz:evil_lol:

[quote name='Rinuś']Moja kierowniczka cały czas siedzi w pracy...a o 15 już powinno jej nie być...:angryy:A to ci człekokształtna:shake::mad:

[quote name='evaxon']a ja juz po pracy :siara: i po kaff :siara: i po obiedzie :siara:Kwalipienta:roll:

[quote name='Alicja']:mad: sugerujesz że ja kupowałam w Bili żeby Klocuś miał co rozlewać :evil_lol: :cool1:...dobra ... dobra.... zapamiętam to sobie ... :obrazic: ................................:eviltong::eviltong::eviltong: a kto mnie w niedziele zmuszał :placz: kto :mad:Co ja słyszę.......znuszanie do piwa:crazyeye: Mnie tam nie trzeba zmuszać..........lubiem pifko:diabloti:

[quote name='zuzolandia']siem zgoopialam po postowaniu kilku sztron...........To nie ja.......to ONE:evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']cześć Słoneczniki :multi::loveu:

przyszłam się przywitać i lecę dalej...
dogo mi wariuje :angryy::angryy:
hej kwiatuszku:loveu:........mnie też wywaliło przed chwilą:angryy: