apple Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:loveu: Cześć Jabłuszko nasze kofffffffffffffffane! :loveu:Ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ciotka mało brakło a bym cię nie zauwazyła:evil_lol: CZEŚĆ:loveu: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Witaj Jabłuszkowa :) Jakieś nowe funkcje widzę na dogo, może temu się buntuje ;) Mogę Cię zaprosić do swoich znajomych?? Zróbmy z dogo nową naszą klasę :diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 extazy :evil_lol::evil_lol: proszę bardzo :) :eviltong: Quote
agbar Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ja dzis rano malo oczoplasu nie dostalam jak wlazlam na dogo:roll: Quote
apple Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='jbk']Witaj Jabłuszkowa :) Jakieś nowe funkcje widzę na dogo, może temu się buntuje ;) Mogę Cię zaprosić do swoich znajomych?? Zróbmy z dogo nową naszą klasę :diabloti:No własnie widzę.........nie wiem co mam z tym zrobić szczerze mówiąc:roll: Akceptuję tylko nie wiem czy w dobrym miejscu......i w ogóle nie wiem o co kaman:roll: czuję się zagubiona:placz: [quote name='jonQuilla']extazy :evil_lol::evil_lol: proszę bardzo :) :eviltong: No widzisz jak chcesz to potrafisz:diabloti::evil_lol::loveu: Quote
jonQuilla Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='apple'] No widzisz jak chcesz to potrafisz:diabloti::evil_lol::loveu: pewnie że tak... wątpiłaś we mnie? :evil_lol: Quote
apple Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='jonQuilla']pewnie że tak... wątpiłaś we mnie? :evil_lol: Jaaaa:crazyeye: Nigdy:shake::evil_lol: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Cudna kawencja, takiej to i ja bym się napiła..... Jest jeszcze?? Quote
apple Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='agbar']Ja dzis rano malo oczoplasu nie dostalam jak wlazlam na dogo:roll:Czyli nie tylko ja sie czuję zagubiona w tym labiryncie nowości dogowych:roll: [quote name='jbk']Cudna kawencja, takiej to i ja bym się napiła..... Jest jeszcze??Myślę ze sie z tobą podziele;) Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='apple']Czyli nie tylko ja sie czuję zagubiona w tym labiryncie nowości dogowych:roll: Myślę ze sie z tobą podziele;) Ja tam się nie pogubiłam, tylko komunikat jakisik na mnie czekał, że mnie ktoś gdzieś coś zaprosił ;) Dziękuję Ci za pyszną kawusię :) Już mi lepiej :) Quote
apple Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='jbk']Ja tam się nie pogubiłam, tylko komunikat jakisik na mnie czekał, że mnie ktoś gdzieś coś zaprosił ;) Dziękuję Ci za pyszną kawusię :) Już mi lepiej :)ja tam nie lubię niepotrzebnych udziewnień:shake: Quote
Medorowa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Cześć jabłeczniczku ty mój kochany:):loveu: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='apple']ja tam nie lubię niepotrzebnych udziewnień:shake: Ale dzięki temu masz wszystkich pod kontrolą zebranych w jednym miejscu :) Wraz z informacjami o nich ;) Quote
apple Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='Medorowa']Cześć jabłeczniczku ty mój kochany:):loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='jbk']Ale dzięki temu masz wszystkich pod kontrolą zebranych w jednym miejscu :) Wraz z informacjami o nich ;)eeeeee tam ja mam wszystko w głowie;) Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='apple']:loveu::loveu::loveu: eeeeee tam ja mam wszystko w głowie;) A jak Ci miejsca braknie na dysku? Quote
apple Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='jbk']A jak Ci miejsca braknie na dysku?Yyyyyy tam.....mam duuuużą głowę:evil_lol: Quote
clockwork Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 chcesz być moją znajomą :modla::modla::modla: :loveu::loveu::diabloti: Quote
apple Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='clockwork']chcesz być moją znajomą :modla::modla::modla: :loveu::loveu::diabloti: KCEM:diabloti::loveu: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='apple']Yyyyyy tam.....mam duuuużą głowę:evil_lol: Ale jak będzie duuuuużo znajomych? Poza tym, jak dużą? Wymiary! 6 na 9? Quote
clockwork Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='apple']KCEM:diabloti::loveu: :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: moje najskrytsze marzenie sie spełniło :loveu::loveu::loveu: :diabloti: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='clockwork']:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: moje najskrytsze marzenie sie spełniło :loveu::loveu::loveu: :diabloti: Nie takie najskrytsze, jak na forum o nim gadasz :evil_lol: Quote
clockwork Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='jbk']Nie takie najskrytsze, jak na forum o nim gadasz :evil_lol: gadam..... ale tylko do japkowej :loveu: a ty co czytasz cudze korespondencje :mad::mad::evil_lol: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='clockwork']gadam..... ale tylko do japkowej :loveu: a ty co czytasz cudze korespondencje :mad::mad::evil_lol: Piszom, to czytam ;P Lubię czytać, a w pracy nie mam moich książek ;P Zadowalam się Waszymi sekretami ;) Quote
Iza i Avanti Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Kurna! Co to za zamiany, że cycatów nie mogę porobić! :angryy: Cze Jabłeczko-Słoneczo! Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Takie zmiany to mi się nie podobają, multi było wygodne! Quote
Recommended Posts