justysiek Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='apple']W zajobie i amoku byłam:evil_lol:[/QUOTE] o to jak i ja:) Quote
dbsst Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='apple']A leci.....dziecka mi na okrągło chorują i tera jeszcze pies się rozłożył- nic tylko se w łeb palnąć:flaming:[/QUOTE] żyć nie umierać u mnie tym razem tylko młode chore TZ i pies suka się ostały hahaha (TZ był delegacji a suka od dłuższego czasu siedzi na lampie i udaje, że jej nie ma) Quote
apple Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='justysiek']o to jak i ja:)[/QUOTE] To chyba ostatnio jakaś norma:evil_lol: Quote
apple Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='dbsst']żyć nie umierać u mnie tym razem tylko młode chore TZ i pies suka się ostały hahaha (TZ był delegacji a suka od dłuższego czasu siedzi na lampie i udaje, że jej nie ma)[/QUOTE] No to i tak masz kolorowo;) Najgorzej by było jakby i TZ-ta zwinęło:evil_lol: Quote
justysiek Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='apple']To chyba ostatnio jakaś norma:evil_lol:[/QUOTE] ogólnie cieszę się , że tamten rok minął:angryy: i mam nadzieję, że ten bedzie lepszy;) Quote
credita Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 oj widze ze kolezanaka tez ma malo czasu ;) pozdrawiam Quote
natija Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 a gdzie to sie tak podziewacie ? Co tam u Was ciekawego ? Pozdrawiamy Quote
Recommended Posts