brazowa1 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 zeby nie pozdrowic slicznego Bruno od mojej suki : wyzly gora! sa najlepsze! Quote
Wiedźma Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Oczywiście! Uroda Bruna jest pierwszej klasy, ścisła czołówka psich piękności. Jeśli chodzi o miny, to nie da się ukryć, że wyżełki to mistrzowie w kategorii "miniastość". Quote
aga1215 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Witaj Bruncio:loveu: [quote name='"Pancio"'] :loveu: :loveu: :loveu: ........ marzenia o .......kolejnym remoncie.......;):evil_lol: Quote
Wiedźma Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Apetyt rośnie w miarę jedzenia. Czy można prosić o wyżełkowe zdjęcia w ilościach przekraczających normę? Quote
aga1215 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Wiedźma napisał(a):Apetyt rośnie w miarę jedzenia. Czy można prosić o wyżełkowe zdjęcia w ilościach przekraczających normę? Ja też:multi: ja też:multi: :loveu: Quote
Wiedźma Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Panciu, nie zapominaj o nas...Prosimy o jedno zdanko chociaż.... Quote
Wiedźma Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Wiecie co... Wigilia się zbliża. Nie tracę nadziei, że Bruno znów przemówi ludzkim (Pańskim) głosem... Quote
Jagoda1 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Pańcia pozdrawia Korusia, Pańcio był jej wirtualnym opiekunem... Quote
Pancio Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Hau! Hau! Witam wszystkich!!! Ja już nie wytrzymałem tej ciszy na Dogomanii:mad:. Panciowie to chyba powariowali z tymi remontami, ale już jest po wszystkim. Wreszcie można pospać:sleep2: rano bez huku młotów pneumatycznych:chainsaw:, wiertarek itd. Kurzu też już nie ma, ale za to kąpiel nas czeka jeszcze dzisiaj, z czego Rudolf jest bardzo niezadowolony:scared:. Cóż, Panciowa czyste firanki powiesiła, to okurzone czworołapy nie mogą się o nie ocierać przecież. Trzymamy się zdrowo, Panciowa nam dogadza w jadłospisie:sabber::sabber:, ja już trochę spoważniałem, ale nie do końca:eviltong:- młodość ma swoje prawa. Od 4 miesięcy mamy nowych sąsiadów za płotem, a wczoraj Pancio zakomunikował, że i my nowego kumpla będziemy mieli z tej strony- owczarka alzackiego, którego adopcję właśnie Pancio załatwił:cunao:. :tree1::x-mas: Życzymy wszyskim Dogomaniakom zdrowych, spokojnych i wesołych Świąŧ oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku i wspaniałej zabawy w Sylwestra! Quote
Jagoda1 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Witamy, życzymy spokojnych, rodzinnych Świąt. Specjalne życzenia od Korusi.:lol: Quote
Wiedźma Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Jak to dobrze, że z okazji Świąt Bruncio wrócił na dogo i zagadał jak zwykle przecudnie :) Quote
Wiedźma Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Hm, to ciągłe ponaglanie Bruna o nowe wiadomości chyba już ma cechy molestowania... A co tam, pomolestuję jeszcze: Bruuunooo.... Się odezwij się.... Quote
Wiedźma Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 I kolejne święta... Wszystkiego najlepszego życzę Brunciowi i jego Państwu. Quote
tomcug Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 I ja złożę życzenia Brunciowi i jego Pańciostwu: Życzę słońca, śpiewu ptaków i spokoju duszy, Życzę pogodnych przygód i radosnych spotkań, śpiewu przy ognisku i dumania w fotelu, i żeby wszystko spełniło się szybko ... Quote
Wiedźma Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Pewnie Panciostwo mają bardzo ważne sprawy na głowie, więc nie nalegam na wiadomości, ale baaardzo chętnie zobaczyłabym Juniora. Mocno zapadł mi w serce ten piesio (jego poprzednik też). Quote
tomcug Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Pańciostwa już bardzo dawno na dogo nie było. :shake: Quote
Pancio Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Witam wszystkich!!! W drugą rocznicę Brunciolka 16.06. wspaniała burza przeszła nad Wejherowem i popaliła mi wszystkie komputery w domu od pierwszego i niespodziewanego pioruna. Dopadłem w tej chwili w pracy do komputera i stąd ta wiadomość. U psiaków wszystko jak najlepiej, a szczegóły i fotki będą dopiero, jak domowy sprzęt powróci z Warszawy z serwisu:mad::comp26:. Przepraszam wszystkich- siła wyższa i to dosłownie. Quote
Wiedźma Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 2 rocznice - ta taka radosna! Nie do wiary, że maluszek (?) jest już nastolatkiem! Quote
tomcug Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Oj, to Pancio ma teraz niezły wydatek :roll:. Liczymy na sprawne rączki fachowców i nowe wieści. :p Quote
Wiedźma Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Fachowcy pewnie prowadzą "Dialogi na cztery nogi" (pamiętacie?) i ani im w głowie Pańciowy komputer... Quote
tomcug Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Tak dawno nie było wieści. Może Pańcio w końcu skrobnie parę słów. Quote
tomcug Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Nie zapominam o Brunciolku - Juniorze. Mam nadzieję, że Pancio da znak życia. :loveu: Quote
Pancio Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Brunciolek ma się doskonale. Dalej uważa się za malucha usiłuje wejść na kolana mimo, że mieści się tylko w 1/5. Jest bardzo zdziwiony :crazyeye: bo zawsze któraś część ciała zostaje na podłodze. Zmężniał, ale nadal jest skory do zabawy i psot. Mniej mamy w domu zniszczeń, ale zbyt długa nasza nieobecność w domu zwykle kończy się jakąś niespodzianką :evil_lol:. Trzeba się przecież zaopiekować przypadkowo zostawioną taśmą izolacyjną czy jakimś kartonikiem. Wujek Rudolf jest bardzo stateczny. Postarzał się ostatnio - gorzej widzi i potrzebuje więcej spokoju :sleep2:, ale nadal stara się sprostać swoim obowiązkom, no bo przecież "WUJ TO WUJ". PS. Niestety nie udało mi się wkleić żadnego zdjęcia "malucha", Oprogramowanie MAC OX nie pozwala. Przepraszam. W domu nie ma innego komputera. Quote
Recommended Posts