Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście! Uroda Bruna jest pierwszej klasy, ścisła czołówka psich piękności. Jeśli chodzi o miny, to nie da się ukryć, że wyżełki to mistrzowie w kategorii "miniastość".

Posted

Wiedźma napisał(a):
Apetyt rośnie w miarę jedzenia. Czy można prosić o wyżełkowe zdjęcia w ilościach przekraczających normę?

Ja też:multi: ja też:multi: :loveu:

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Hau! Hau!
Witam wszystkich!!!
Ja już nie wytrzymałem tej ciszy na Dogomanii:mad:.
Panciowie to chyba powariowali z tymi remontami, ale już jest po wszystkim. Wreszcie można pospać:sleep2: rano bez huku młotów pneumatycznych:chainsaw:, wiertarek itd. Kurzu też już nie ma, ale za to kąpiel nas czeka jeszcze dzisiaj, z czego Rudolf jest bardzo niezadowolony:scared:. Cóż, Panciowa czyste firanki powiesiła, to okurzone czworołapy nie mogą się o nie ocierać przecież. Trzymamy się zdrowo, Panciowa nam dogadza w jadłospisie:sabber::sabber:, ja już trochę spoważniałem, ale nie do końca:eviltong:- młodość ma swoje prawa. Od 4 miesięcy mamy nowych sąsiadów za płotem, a wczoraj Pancio zakomunikował, że i my nowego kumpla będziemy mieli z tej strony- owczarka alzackiego, którego adopcję właśnie Pancio załatwił:cunao:.
:tree1::x-mas:
Życzymy wszyskim Dogomaniakom zdrowych, spokojnych i wesołych Świąŧ oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku i wspaniałej zabawy w Sylwestra!

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

I ja złożę życzenia Brunciowi i jego Pańciostwu:

Życzę słońca, śpiewu ptaków i spokoju duszy,
Życzę pogodnych przygód i radosnych spotkań,
śpiewu przy ognisku i dumania w fotelu,
i żeby wszystko spełniło się szybko ...

• 2 months later...
Posted

Pewnie Panciostwo mają bardzo ważne sprawy na głowie, więc nie nalegam na wiadomości, ale baaardzo chętnie zobaczyłabym Juniora. Mocno zapadł mi w serce ten piesio (jego poprzednik też).

• 3 weeks later...
Posted

Witam wszystkich!!!
W drugą rocznicę Brunciolka 16.06. wspaniała burza przeszła nad Wejherowem i popaliła mi wszystkie komputery w domu od pierwszego i niespodziewanego pioruna. Dopadłem w tej chwili w pracy do komputera i stąd ta wiadomość. U psiaków wszystko jak najlepiej, a szczegóły i fotki będą dopiero, jak domowy sprzęt powróci z Warszawy z serwisu:mad::comp26:.
Przepraszam wszystkich- siła wyższa i to dosłownie.

• 2 months later...
  • 5 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Brunciolek ma się doskonale. Dalej uważa się za malucha usiłuje wejść na kolana mimo, że mieści się tylko w 1/5. Jest bardzo zdziwiony :crazyeye: bo zawsze któraś część ciała zostaje na podłodze. Zmężniał, ale nadal jest skory do zabawy i psot. Mniej mamy w domu zniszczeń, ale zbyt długa nasza nieobecność w domu zwykle kończy się jakąś niespodzianką :evil_lol:. Trzeba się przecież zaopiekować przypadkowo zostawioną taśmą izolacyjną czy jakimś kartonikiem. Wujek Rudolf jest bardzo stateczny. Postarzał się ostatnio - gorzej widzi i potrzebuje więcej spokoju :sleep2:, ale nadal stara się sprostać swoim obowiązkom, no bo przecież "WUJ TO WUJ".

PS. Niestety nie udało mi się wkleić żadnego zdjęcia "malucha", Oprogramowanie MAC OX nie pozwala. Przepraszam. W domu nie ma innego komputera.