Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jakie super miejsce do spania, oczywiście psi koszyczek :evil_lol:.
Oj, skąd my to znamy, u nas są dwa pieski, dwa posłania dla nich, ale oczywiście każde miejsce jest dobre, tylko nie to, które jest przeznaczone dla czworołapa :mad::mad::mad:

A pieseczki cuuuuudne, można się zakochać, one były sobie przeznaczone, Bruno Senior dobrze to wymyślił :loveu::loveu::loveu:

Posted

Myślę, że Rudiś wolałby wędzone świńskie ucho, albo lepiej dwa zamiast medalu.
To musiało być przeznaczenie, że te psiaki są razem i Senior musiał maczać w tym łapki jak nic! Staruszek sam odczuł jak wielkie serce ma Rudolf, jak potrafi być opiekuńczy i troskliwy, ogrzać chorego kumpla własnym ciałem, jak lewarek pomóc wstać na cztery łapy itd. Kto lepiej niż Rudolf zaopiekowałby się małym Brunciem?

Brunciol od dzisiejszego popołudnia stał się myśliwym!!! Zaczął polować:2gunfire:!!!
Na co????
Na ślimaki!!! Załatwił już trzy dorodne okazy. Cóż, od czegoś trzeba zacząć.

Posted

Ja się wzruszam od piątkowego poranka, kiedy okazało się, że do pracy mogę pojechać tylko w jednym bucie:mad:, bo drugi właśnie jest na etapie destrukcji w ząbkach Brunciolka. Moje ukochane letnie buciki z mięciutkiej skórki:placz:!!!
Ze wzruszeniem patrzę, jak już drugi bucik od pary znika po kawałku, za sprawą Juniora:mdleje:. Zaiste wzruszający widok:eek2:!!!

Posted

:eviltong: Dziecko ma za malo zabawek...to sie do bucikow przytulil...:lol: :lol: :lol:

Poza tym jak na siebie zwrocic najszybicej uwage....? Ukrasc SWIETA rzecz pancia:cool3:
Jeszcze dwa dni- i juz mam moje losie wtulone:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: co ja bym dala za taki obgryziony but ech:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Hi, hi, że zaśmieję się po francusku jak księżna pani. Ktoś tu pisał, że noblesse oblige... Jak może psi arystokrata gryźć jakieś paskudne plastiki, no jak? Poza tym mam dziwne podejrzenia, że Młody testuje Panciową cierpliwość.

Posted

Hau! Hau!
Witam wszystkich!
Dużo nie będę pisał, bo jestem jeszcze maluszek i mogę robić błędy.
Generalnie jest wspaniale- wujcio Rudolf opekuje się mną jak skarbem, Panciowie dogadzają we wszystkim, pogoda dopisuje, łączka jest moja w całości, tylko szkoda, że seniora z nami nie ma. Zawojowalibyśmy całą łąkę w mgnieniu oka! Ile tam zapachów!
Teraz troszkę zdjęć- lepiej opiszą wyżle życie u boku wujcia Rudolfa:

Popatrzcie, jakie mam już łapki!!!

Taki jestem grzeczny psiak, jaśli nie kopię aktualnie dziury w panciowej kwiatkach:

Portrecik nie zaszkodzi:

Dzisiaj, pierwszy raz wskoczyłem z Panciem do basenu i zdałem egzamin, na kartę pływacką!!!

Wspaniale się pływa, można ochłonąć w upalny dzień! Wuja nie mogę namówić na pływanko. Chiba się wody troszkę boi. Cóż, facet był kiedyś topiony, to ma prawo mieć uraz. Może się zdetraumatyzuje jednak.

Posted

Teraz coś, czego nie udało się sfotografować.
Rudolf codziennie rano, na powitanie dostaje łakoć.
Wczoraj rano Junior spał na Rudolfie, jak plecaczek:sleep2:, i Rudi nie pofatygował się po poranną łakoć, choć oczy miał wielkie, jak pięciozłotówka z rybakiem, i ślinę do pasa- żeby nie zrzucić z grzbietu śpiącego na nim malucha:sleep2:. Oczywiście dostał, co swoje, ale nie ruszył się nawet o milimetr. To jest wujek!!!:cunao::cunao::cunao:

Posted

Chwilami mam wrażenie, że to jakiś sen. Jednak ostre ząbki Brunciolka uświadamiają mi codziennie, że to jawa. Jak te psiaki się kochają???!!!
I nas, i my je. Rudolf promieniuje szczęściem, mogąc wujkować Brunciolowi, Brunciol wujka wykorzystuje do bólu- dosłownie- i jest pięknie w naszym stadzie!!! Chyba Senior Bruno tego by chciał.