sundayrose Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Dodałam iwcię do kopii naszych maili... ja będę musiala odkopać moje GG ;) ale codziennie 8.00 - 16.00 jestem online na skype : natalia.cybulska1 - jakby ktoś tez był... :) Quote
iwcia93 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Czytałam mail i tak : 1. Maja ok (ale może bd juz jutro DS to się zobaczy :) ) 2. Sonia - spanielka <-- jakiekolwiek info albo zdjęcia ?? 3. Bruno ok 4. Jamniczek (trzeba mu imię nadać) <--info...?? zdjęcie mam (jesli chodzi o jamnika szaro-rudego) 5. Staruszka Aza <-- która? (jesli średniego wzrostu szara kudłata to w pt jedzie do Niemiec) 6. Dona - ttb ok 7. Karlos - ttb ok 8. Hugo - ttb ok <-- przydałoby się czegoś o nim dowiedzieć... 9. Koma - ttb ok <--z nią to samo 10. Gaja - mloda suczka <--- kto to ?? 11. Kora ok 12. Orzeszek ok 12. Atos - duzy, zółty pies z końcowych boksów (do potwierdzenia) <-- jak na razie nie nadaje się do adopcji, powinien pracować wpierw z behawiorystą (rzuca się przy jedzeniu), dopiero potem do adopcji, dobry do pilnowania, nie do dzieci, tylko dla bardzo odpowiedzialnej osoby + ja mogę dorzucić jeszcze sporo psiaków :) Quote
Kajusza Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 ja zrobie ttb, dobermana i taka delikatna suczkę z dalszych boksów. Dwóm ostatnim zaraz zrobie wątki zresztą :-) Quote
Kajusza Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 dziewczyny - zapraszam do Gaji, szczeniaczka, który boi sie ludzi .... krucha Gaja Quote
maxiowa Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Ja zgłaszam Ozzygo ;) Jak są jeszcze miejsca to Ereba i Berniego ;) Quote
AngelsDream Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Weszłam przez czyjś podpis i przeczytałam cały temat. Cóż mogę rzec? Kiedyś los uśmiechnął się do innego czarnego psiaka i dziś wygląda to tak: http://i2.pinger.pl/pgr473/d734bad50014ad4b4ce17a03/2010-11-14-005.jpg http://i.pinger.pl/pgr274/4c98f503002d05b44cb061e0/2010-10-09-002.jpg Z psem ze schroniska, jeśli tylko zwierzak ma chęci i predyspozycje, można zrobić bardzo dużo. Celar nie miał aportu, dziś chętnie biega na piłeczkę. Zachęcam do adopcji suczki! PS Szczurołapstwo może też oznaczać charta wplątanego gdzieś tam kiedyś w geny. Quote
sundayrose Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Fajnie, czarnulek ma szczęście :) Korula, trzym się, domek nadchodzi, to tylko kwestia czasu! ;) P.S. Słuchajcie, przejdźmy z tematem MZK na wątek akcji :) Quote
iwcia93 Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 w sobotę adopcja nie wypaliła... a już byłam nastawiona.:( Kora niech Cię ktoś wreszcie wypatrzy!! Quote
Kajusza Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 iwcia93 napisał(a):w sobotę adopcja nie wypaliła... a już byłam nastawiona.:( Kora niech Cię ktoś wreszcie wypatrzy!! Iwcia - a to byli CI ludzie, co wzieli tą suczke z ostatniego wybiegu?? to może dla Kory lepiej że nie pojechała z nimi, ona powinna miec super dom - taki który wykorzysta jej potencjał! Quote
iwcia93 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 wiem wiem, specjalnie chciałam ich odciągnąć... ja bym wolała własnie żeby ktoś kto mysli o psich sportach ją zaadoptował a nie na podwórko... Quote
Kajusza Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 iwcia93 napisał(a):wiem wiem, specjalnie chciałam ich odciągnąć... ja bym wolała własnie żeby ktoś kto mysli o psich sportach ją zaadoptował a nie na podwórko... dokładnie, oni szukali takiego na podwórze, a Kora poprostu by się tam zmarnowała! Może w mzk ktoś ją wypatrzy! Quote
sundayrose Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 CI ludzie wzieli Arię - powiem Wam, ze az sie poplakalam wtedy ;( Pracownik schroniska nie widział powodu, dla ktorego mialby odmowic wydania im psa :( Niestety pozostało mi tylko poinformować tych państwa, ze Aria ma mieć cieplą budę, wodę, kojec a nie łańcuch, nie moze schudnąć i ja osobiscie przyjade to sprawdzic z pracownikiem TOZ. Na szczescie udalo mi sie wybic im z glowy szczeniaka, ktorego chcieli wziąc 'najpierw do domu jak jest maly, a pozniej do kojca'. Wybieramy sie do nich z Koelką na koniec tego tygodnia, lub w przyszlym... Troszeczkę uspokoiło mnie to, że Ci ludzie mają wnuczka, ktory uwielbia psy i cieszyli się, ze Aria jest taka spokojna... ciekawe tylko czy to naprawde dziecko a nie jakis maly sadysta :S Sie to sprawdzi, ostatecznie Aria zyla sobie wolna na wybiegu, wiec jesli CI państwo nie spelnili warunków to ja zabierzemy... Quote
iwcia93 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Do góry zmoro mała :) dobrej nocki :* Quote
iwcia93 Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 u Kory jak zwykle cicho ...:( dziś zmora sie troche wybiegała, poszalała na śniegu i dawała nam całuski :* a jak ślicznie aportuje na wybiegu :) Quote
Kajusza Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 miejmy nadzieje, że w MZK ja ktoś wypatrzy w końcu :-( i pójdzie do domu .... Quote
Vlk Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 weszłam tu, bo zobaczyłam psa fruwającego jak balonik ;) Bardzo sympatyczne zdjęcie... nie mam czasu teraz zaglądać do ogłoszeń itp ale myślę, że to zdjęcie jest mocnym atutem i warto je mocno wykorzystać w ogłoszeniach czy miniaturach allegro itp :) Quote
sundayrose Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Kora będzie miała krótka wzmiankę w gazecie wyborczej :) Może tam ją ktoś dojrzy :) Quote
sundayrose Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Jak się dowiedziałam, 5 piesków będzie zapresentowanych w wyborczej od tego czwartku... Quote
Kajusza Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='sundayrose']Jak się dowiedziałam, 5 piesków będzie zapresentowanych w wyborczej od tego czwartku...[/QUOTE] tak, juz poszło 5 psów na 5 kolejnych tygodni. Nie wiem w jakiej kolejności będą ogłaszane. Także trzeba śledzić Gazete :-D Quote
koelka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Super:) Mi dziś powiedzieli, że postarają się na jutro, a na piątek na pewno. W Esce też już "reklamy" psiaków puszczają:) Quote
Milka__ Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Super :) Widzę, że cały czas do przodu. A co z tym domkiem dla Kory? Quote
Milka__ Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Mogę ją wstawić na agilitowe forum, ale dobrze by było mieć więcej zdjęć psiny w ruchu (jak skacze, aportuje itp.) Quote
iwcia93 Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 http://img811.imageshack.us/gal.php?g=dsc01527h.jpg a filmiki są na poprzedniej stronie.:) Quote
Recommended Posts