Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czytałam mail i tak :
1. Maja ok (ale może bd juz jutro DS to się zobaczy :) )
2. Sonia - spanielka <-- jakiekolwiek info albo zdjęcia ??
3. Bruno ok
4. Jamniczek (trzeba mu imię nadać) <--info...?? zdjęcie mam (jesli chodzi o jamnika szaro-rudego)
5. Staruszka Aza <-- która? (jesli średniego wzrostu szara kudłata to w pt jedzie do Niemiec)

6. Dona - ttb ok
7. Karlos - ttb ok
8. Hugo - ttb ok <-- przydałoby się czegoś o nim dowiedzieć...
9. Koma - ttb ok <--z nią to samo
10. Gaja - mloda suczka <--- kto to ??
11. Kora ok
12. Orzeszek ok
12. Atos - duzy, zółty pies z końcowych boksów (do potwierdzenia) <-- jak na razie nie nadaje się do adopcji, powinien pracować wpierw z behawiorystą (rzuca się przy jedzeniu), dopiero potem do adopcji, dobry do pilnowania, nie do dzieci, tylko dla bardzo odpowiedzialnej osoby

+ ja mogę dorzucić jeszcze sporo psiaków :)

Posted

Weszłam przez czyjś podpis i przeczytałam cały temat.

Cóż mogę rzec? Kiedyś los uśmiechnął się do innego czarnego psiaka i dziś wygląda to tak:

http://i2.pinger.pl/pgr473/d734bad50014ad4b4ce17a03/2010-11-14-005.jpg

http://i.pinger.pl/pgr274/4c98f503002d05b44cb061e0/2010-10-09-002.jpg

Z psem ze schroniska, jeśli tylko zwierzak ma chęci i predyspozycje, można zrobić bardzo dużo. Celar nie miał aportu, dziś chętnie biega na piłeczkę.

Zachęcam do adopcji suczki!

PS Szczurołapstwo może też oznaczać charta wplątanego gdzieś tam kiedyś w geny.

Posted

iwcia93 napisał(a):
w sobotę adopcja nie wypaliła...
a już byłam nastawiona.:(

Kora niech Cię ktoś wreszcie wypatrzy!!

Iwcia - a to byli CI ludzie, co wzieli tą suczke z ostatniego wybiegu?? to może dla Kory lepiej że nie pojechała z nimi, ona powinna miec super dom - taki który wykorzysta jej potencjał!

Posted

iwcia93 napisał(a):
wiem wiem, specjalnie chciałam ich odciągnąć...
ja bym wolała własnie żeby ktoś kto mysli o psich sportach ją zaadoptował a nie na podwórko...

dokładnie, oni szukali takiego na podwórze, a Kora poprostu by się tam zmarnowała! Może w mzk ktoś ją wypatrzy!

Posted

CI ludzie wzieli Arię - powiem Wam, ze az sie poplakalam wtedy ;( Pracownik schroniska nie widział powodu, dla ktorego mialby odmowic wydania im psa :(
Niestety pozostało mi tylko poinformować tych państwa, ze Aria ma mieć cieplą budę, wodę, kojec a nie łańcuch, nie moze schudnąć i ja osobiscie przyjade to sprawdzic z pracownikiem TOZ. Na szczescie udalo mi sie wybic im z glowy szczeniaka, ktorego chcieli wziąc 'najpierw do domu jak jest maly, a pozniej do kojca'.
Wybieramy sie do nich z Koelką na koniec tego tygodnia, lub w przyszlym...

Troszeczkę uspokoiło mnie to, że Ci ludzie mają wnuczka, ktory uwielbia psy i cieszyli się, ze Aria jest taka spokojna... ciekawe tylko czy to naprawde dziecko a nie jakis maly sadysta :S

Sie to sprawdzi, ostatecznie Aria zyla sobie wolna na wybiegu, wiec jesli CI państwo nie spelnili warunków to ja zabierzemy...

Posted

weszłam tu, bo zobaczyłam psa fruwającego jak balonik ;)
Bardzo sympatyczne zdjęcie... nie mam czasu teraz zaglądać do ogłoszeń itp ale myślę, że to zdjęcie jest mocnym atutem i warto je mocno wykorzystać w ogłoszeniach czy miniaturach allegro itp :)

Posted

[quote name='sundayrose']Jak się dowiedziałam, 5 piesków będzie zapresentowanych w wyborczej od tego czwartku...[/QUOTE]

tak, juz poszło 5 psów na 5 kolejnych tygodni. Nie wiem w jakiej kolejności będą ogłaszane. Także trzeba śledzić Gazete :-D