Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kajusza, tak ja zawsze ją spuszczalam. ale ostatnio gl nie chciała do mnie podejść i uciekła pod bramę schroniska. :(
inaczej jak jest kilka psów, a ja wtedy byłam sama...

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aha, to może bierz ją na tej długiej zielonej taśmie parcianej, ja ją zostawiłam w schronisku (drugą mam w samochodzie, także bez obaw z niej korzystaj), może na niej pobiegać a ty masz kontrole, że nie ucieknie!!

Posted

niby tak, ale jak ktoś jest rozsądny to wie, że mieszkanie z psem czy jak ktos woli "mieć psa" to troche wysiłku kosztuje, to tak jak miałam tel. w sprawie Zeusa - niby ok, ludzi rozsądni itp. a wypalili, że niechce im się jechac 3h po psa, to żebym go "przekazała" do schronu w ich mieście i oni sobie go stamtąd wezma!!!!!!!!!! brak słów!!!!!!!!!!!!!! jak im sie "niechce" to po co im pies!!!!!!! wiedzieli, że jest w Gorzowie a nie w ich mieście!!!!!!!!!!!!

Posted

sundayrose napisał(a):
hej, tak szukam stronek, gdzie mozna jeszcze kore oglosic...
A co z Allegro??? Tam to chyba najwiecej ludzi zaglada... ktos ma konto? chyba nikt tam kory nie oglaszal?

ja nie mam allegro, może Koelka ma??

Posted

[quote name='Kajusza']Iwcia - były juz jakies tel?? mam nadzieje, że jak będą to jakies sensowne, a nie jak u Zeusa :-(

Kora jest już w internetowej Gazecie Lubuskiej :-) http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100928/PUPILE06/896482251

Super! Fajne foty, super tekst :)
Zeby juz sie domek szykowal dla niej :)
Znalazlam moze ze 3 strony, na ktorych nie ma jeszcze ogloszenia Kory, ale na razie nie wiem, w co rece wlozyc... :(

Posted

ja dzis juz niedam rady, bo zaraz ide do pracy, ale jutro mam wolne, to jeszcze popatrze gdzie mozna Korę ogłosić!!
i tez tak pomyślałam - może zrobimy jakis plakat z kilkoma psami (3-4) z krótkimi informacjami i porozklejamy w różnych miejscach?? niekażdy ma internet i nie każdy wchodzi na strony z ogłoszeniami????

Posted

wielkie dzięki koelka !
dzis Kora była ze mną na spacerze. Jak szliśmy to fajnie bawiła się frisbee, ale jak jej się znudziło, znów nie chciała podejść i uciekła :(
ciężko, oj, ciężko.Pilnie potrzebny DT albo lepiej DS !!!

Posted

biedna Kora, tak boi sie ludzi, mi sie wydaje, że najlepiej będzie dla niej, jak będzie wychodziła sama na spacer i oswajała sie z cżłowiekiem, i na lince, bo jeszcze coś jej się stanie. Przy innych psach będzie unikała kontaktu z człowiekiem, tak mi sie wydaje.

Posted

byłam dzisiaj w schronie,ale nie zdązyłam wyjśc z Korą, bo byłam na chwile (przed pracą) - postaram sie nastepnym razem wziąśc jakies smaczki i z nia pospacerować na lince!!!!!!!