Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnieszko sunia nie moze dalej czekac, juz dawno miala by dom, po tym jak zdecydowalas ,ze ja bierzesz zdjalem sporo ogłoszen, w tej chwili najwazniejsze jest dobro psa, a kojca nie mozecie zrobic, nie szukamy jej domu na łancuchu, czas podjac meska decyzje albo ja bierzecie na warunkach jakie stawia Karusia albo nie. Karusiu , jesli ten dom drugi jest ok. to chyba trzeba zdecydowac , za dlugo trwa to oczekiwanie, w koncu dostanie cieczki i wyladuje w schronisku. Druga sprawa sasiad nie bedzie za was decydowal czy bedziecie miec psa czy nie, to co dzieci tez nie pozwoli miec bo rozrabiaja i krzycza , placza ?

• Replies 794
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karusiap napisał(a):
Agnieszko ja nie mam pojecia co moge Ci doradzic..widze, ze sa same problemy...Sonia jak to pies ..tam gdzie jest przeskakiwala przez bramke...dzis ma dzwonic tamten Pan wiec wybor juz nalezy do Ciebie..bardzo Cie prosze napisz co i jak bo jesli nie to powiem temu Panu ze psiak jest do wziecia..nie moze byc tam nie wiadomo ile...nie potrafie Ci niestet doradzic bo nie wiem jak Sonia zachowywala by sie w nowym miejscu...ale nie wiem czemu musialaby byc przy budzie nawet jak bedziecie w domu?? wiedzialam ze cos sie stanie:(

No wlasnie mnie tez jest bardzo bardzo przykro po tej wczorajszej rozmowie bo sie strasznie nastawialam na nowego lokatora(pomijajac juz kwestie sasiedzka-bo troche prawdy sie dowiedzialam). A tu taka porażka! Wiem ze chcialas zeby ona u nas byla i ja tez bardzo bardzo ale nie wiem, jak bedzie przeskakiwac? i uciekac? to co? przeciez nie moge wziac ja na probe, a pozniej... aaa nie wazne jestem od wczoraj strasznie zalamana, przepraszam cie Karusiu, moze lepiej oddac Sonie temu panu.............

Posted

mnie sie chce plakac normalnie...tez dalam sobie spokoj z szukaniem a moglo byc pare domkow...zastanawiam sie co jesli Pan znalazl juz sobie psa...ehh nic zostaje nam nadzieja , ze to dobry dom i nadal czeka..tez ma bramke 1,70 a wiec wysokosc dla boksi malo znaczaca ale ja mysle ze jak sie chce to kazdy problem da sie rozwiazac....no nic czekamy na telefon albo sama zadzwonie wieczorem

Posted

no wlasnie..sunia wychowala sie w ogrodzie i niechetnie przebywa w domu ale jest mloda i wszytskiego mozna ja nauczyc, wystarcza checi i troche cierpliwosci...to nie jest pies do budy (jak zaden inny) ale ja nie moge czekac...szukamy nowego domu dla pieknej suni!!

Posted

10 letni owczarek niemiecki, karmelek, ktory umarl w sobote niestety, pomimo tego ze nigdy nie mieszkal w domu zostal zaadoptowany do mieszkania w bloku,
bal sie wejsc, przez pare pierwszych dni bał sie ze spadnie z dywanu ale szybko sie przyzwyczail, a cale zycie meiszkal na zewnatrz...
sunia mloda, napewno sie jeszcze wszystkiego nauczy...

Posted

karusia, nie dawaj jej na zewnatrz..
przyjdzie zima i zamiast spac bedziesz myslec o tym czy malej nie zimno..
przyzwyczai sie do zycia w meiszkaniu, potzreba jej tylko wyrozumialych wlascicieli
trzeba jej zrobic plakacik pomc ci?
jakie namiary podac?
na ciebie?
podaj numery
i maila

Posted

oczywiscie nie dam jej na zewnatrz...bardzo prosze o pomoc bo wlasciciel mysli ze w tn weekend bedzie zabrana i nie wiem ile ja jeszcze przechowa...tzn mysle ze na razie moze tam byc ale chodzi o to ze tez mieszka w budzie a zima idzie...domek szybko potrzebny....
dziekuje kiwi a namiary podawaj na mnie 507058628, lub 0124156218 a mail [email protected]
kurcze ludzie sa tacy nieodpowiedzialni..psina mogla juz miec domek

Posted

a tak wogole to szczerze powiem ze troche sie podlamalam...juz tyle sie naobiecywalam ze ta wesola mordka w koncu bedzie miala domek..a tu nic..a ona tak potrzebuje czulosci...

Posted

karusia zaznacz tak jak wtekst zaznaczasz, wcisnij ctrl +c potem ctrl +v w okienku odpowiedzi i powinny sie wkleic
albo mozesz zacytowac
ja niestety nie mam czasu przegladnac calego watku

Posted

WKLEIłAM Ją DO NASZEGO WSPóLNEGO WATKU KRAKOWSKIEGO POMOCOWEGO.
nA RAZIE TYLE MOGę ZROBIć...:-(:-(

Posted

karusiap napisał(a):
kochajacy domek pilnie potrzebny...zbliza sie zima a sunia juz tyle sie wyczekala...jest pieknym radosnym i energicznym psiakiem

No to ja ponownie,
pewnie juz nikt nie chce ze mna tutaj rozmawiac, ale i tak napisze.Przepraszam ze wczoraj nic nie pisalam po poludniu ale mieszkam juz na wsi i nie mam tam ani telefonu ani internetu.
Przepraszam jeszcze raz za cale zamieszanie po prostu pewnych rzeczy sie nie spodziewalam, chodzi mi tu o reakcje ludzi. Ale niewazne. Przejde do meritum. Nie wiem czemu wszystkim sie wydaje ze Sonia miala by u nas mieszkac w budzie, ja mowilam tylko ze jak wyjde do pracy to zostawie ja na zewnatrz zeby w domu sie nie nudzila, przeciez to bylo wiadome ze bedzie w zimie mieszkac w domu! Przeciez ona na krotka siersc!

Poza tym Karusiu nie wiem czy bedziesz chciala jeszcze ze mnia rozmawiac ale ja chce wziac Sonie do siebie w weekend. Moj maz powiedzial ze ostatecznie rozprawi sie z sasiadem jak bedzie trzeba.:mad: Ja mam tylko jedna prosbe czy w razie wielkich problemow wychowawczych powtarzam "wielkich", pomozesz mi wtedy ? Chodzi mi o to czy bede mogla liczyc na Twoja pomoc? Pozdrawiam i czekam na wiesci.