Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zobaczcie ciocie jaki okruszeczek potrzebuje domuku, aktualnie w hoteliku u zuziaM

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/199448-Bezpieczne-miejsce-dla-psiakow-ze-schronisk-dolnoslaskie?p=16922046#post16922046[/URL]

Posted

[B]Czy jest ktoś kto może pomóc z przeprowadzeniem wizyty przed adopcyjnej w Środzie Śląskiej? Zwrócę ewentualny koszt dojazdu - bardzo bardzo mi zależy bo to dla naszego staruszka Birmanka[/B] :modla:

Posted

[quote name='malawaszka'][B]Czy jest ktoś kto może pomóc z przeprowadzeniem wizyty przed adopcyjnej w Środzie Śląskiej? Zwrócę ewentualny koszt dojazdu - bardzo bardzo mi zależy bo to dla naszego staruszka Birmanka[/B] :modla:[/QUOTE]

Ja mogę zrobić.

Posted

[quote name='Poker']Koperek , co z budą. Ludzie będą się przeprowadzać i chcą ją oddać .[/QUOTE]

Jakby nie było chętnych to ja chętnie się budą zaopiekuję.

Posted

Szukam pieska do bardzo dobrego domku.Może macie kandydata? Ma mieć do 2 lat, najchętniej czarny z krótką sierścią , może być niskopodwoziowy.Dom w domku z ogródkiem, bez kotów i dzieci u 65.letniej pani, która właśnie straciła pieska po 14 latach i bardzo jej smutno.Chce znaleźć przyjaciela jak najszybciej. Domek jest 30 km od Wrocławia.

Posted

[quote name='Poker']Szukam pieska do bardzo dobrego domku.Może macie kandydata? Ma mieć do 2 lat, najchętniej czarny z krótką sierścią , może być niskopodwoziowy.Dom w domku z ogródkiem, bez kotów i dzieci u 65.letniej pani, która właśnie straciła pieska po 14 latach i bardzo jej smutno.Chce znaleźć przyjaciela jak najszybciej. Domek jest 30 km od Wrocławia.[/QUOTE]

Pani jest w dość zaawansowanym wieku, weźmie sa do dwóch lat a co gdy nieopatrznie pies przeżyje panią. Czy ktoś się nim zaopiekuje? A małe pieski żyją dłużej. Wydaje mi się dla Pani byłby dobry trochę starszy piesek.
Ja polecam Parówkę z tego wątku a jeszcze bardziej Reksia. Bo on będzie dłużej szukał swojej przystani.
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/177799-ekonimiczny-DWUPAK-staruszkow-Reksio-i-Kubu%C5%9B-w-hotelu?p=16936537#post16936537"]http://www.dogomania.pl/threads/177799-ekonimiczny-DWUPAK-staruszkow-Reksio-i-Kubu%C5%9B-w-hotelu?p=16936537#post16936537[/URL]
Jeśli możesz Poker to poleć tego pieska. One tak długo siedziały w schronie, a Reksiu ze swoim łagodnym charakterem ma u mnie ciężki żywot. Wszystkie go spychają na ostatni szczebel drabiny. Jak by się udało to sama zawiozę Reksiunia do nowego domku.
Albo rudego ślepaczka Badiego. To jest dopiero przytulak. Ale on u mnie radzi sobie dużo lepiej.

Jeśli to dobry domek to nawet zawiozę Pani Reksia do pokazania, może się akurat spodoba. Jest krótkowłosy, czarny i dość mały.

Posted

Reksiu jest bardzo słodki ,ale pani chciała szczeniaka, namówiłam ją na dorosłego psa. Jeżeli 65 lat , to jest zaawansowany wiek :diabloti: , to ja jestem księżną Yorku , mam niewiele mniej :oops:

Posted

Nie ma co się obrażać. Napisał zaawansowany wiek co jest prawdą. Nieukrywajmy że jest to więcej niż połowa życia.
Jeśli mały pies żyje i do 18 lat to licząc średnio 15lat +65= 80 lat
Ile osób dożywa tego pięknego wieku? średnio oczywiście? Wg Gus:
W 2008 roku w Polsce mężczyźni żyli przeciętnie 71,3 roku, natomiast kobiety żyły średnio 80 lat.
No cóż, jest możliwe że pani przeżyje psa. Tylko czy będzie wstanie się nim opiekować?

Posted

dziwczyny, prawdopodobnie kluska bedzie miala pod koniec tygodnia miejsce w domu tymczasowym. czy ktoras z was wolontaruszek szepnełaby w biurze slówko, ,zeby nie pobierano za nia od nas opłaty adopcyjnej?
mam jeszcze jedna prosbe, ten domek bedzie na dwa miesiace. natalia w sierpniu na dwa miechy wyjezdza i nie bedzie jej we wrocławiu. czy pomzecie w intensywnym szukaniu jej domu stałego i ewentualnie od sierpnia DT na dwa miesiace?:)

Posted

Dziołszki powiedzcie mi jak wygląda sprawa wolontariatu w schronisku. Czy trzeba być pełnoletnim?

Na spanielowym mamy 16-latkę, która chciałaby pomagać w schronisku. Co ona mogłaby tam robić?

I jeszcze jedna sprawa. Pamiętacie te 2 yorki znalezione w worku pod Żmigrodem?
One trafiły do kogoś na tymczas. Czy ta osoba jest na dogo? Jeśli tak to jaki ma nick?
A jeśli nie, to może ktoś ma na nią jakieś namiary?

Posted

[B] [/B]

[INDENT] Poszukuję kogoś kto mógłby przeprowadzić wizytę przed adopcyjną we Wrocławiu dla amstaffki z naszego schroniska.
Czy ktoś mógłby się tego podjąć? [/INDENT]

Posted

Napisz na jakiej ulicy, to uprości decyzję , z za tym i pomoc.

Czy ktoś może spytać Koperka czy weźmie budę? Kobieta dopytuje sie i już mi głupio.Mało ,że chce oddać za darmo, to jeszcze prosi o to.

Posted

Przepraszam najmocniej za offa, ale mam prośbę...

[B]Czy któraś z wrocławskich ciotek miałaby możliowość zrobienia wizyty p/a w [COLOR="red"]Radwanicach?[/COLOR][/B] Dla ONka z Głowna, który koczuje na ulicy po tym, jak Pan o nim zapomniał, wyprowadzając się...
Tutaj więcej o pięknym Gildo:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184024-Przytulisko-dla-zwierz%C4%85t-w-G%C5%82ownie-prosimy-domy-tymczasowe-i-pomoc-w-og%C5%82oszeniach..?p=16960881&viewfull=1#post16960881[/url]
Proszę o pomoc, dla mnie przejazd z Oleśnicy to 30 km plus cały Wrocław

Posted

[quote name='Poker']Napisz na jakiej ulicy, to uprości decyzję , z za tym i pomoc.

Czy ktoś może spytać Koperka czy weźmie budę? Kobieta dopytuje sie i już mi głupio.Mało ,że chce oddać za darmo, to jeszcze prosi o to.[/QUOTE]
Ja mogę jedynie podać telefon do Koperka - osobiście nie mam z nią żadnego kontaktu 605095144

Posted

[quote name='_ogonek_'][B] [/B]

[INDENT] Poszukuję kogoś kto mógłby przeprowadzić wizytę przed adopcyjną we Wrocławiu dla amstaffki z naszego schroniska.
Czy ktoś mógłby się tego podjąć? [/INDENT][/QUOTE]
Zdecydowanie poproś specjalistki od astów Uru i diunę_wro , one się na tej rasie znają.