Luna_wro Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 :( nie wiedziałam, że są czarne... ale już się dowiedziałam:) Quote
Basia1244 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='malawaszka']może udałoby się zrobić zdjęcia gdzie będzie widać sylwetkę z boku? - suka olbrzyma nie jest taka olbrzymia jak się po nazwie wydaje - 60-65 cm w kłębie, briardy podobnie zresztą niedawno od Was ze schronu poszło do adopcji też 8 letnia olbrzymka Mamba - ale ona zdaje się wyła obcięta więc to nie może być chyba zwrot z adopcji skoro ta ma takie kołtuny?[/QUOTE] Nie nie - Mamba to była inna suka - ta to inna - oczywiście jak będę w schronie, to postaram się o zdjęcie bokiem - zwłaszcza, że teraz zajęłam się promocja suk w schronie i poza nim , więc ona jest z "mojej" działki. Quote
marako Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Wygląda zupełnie na sznaucerkę olbrzymkę i to bardzo ładną. Quote
Uru Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 kurcze,super pomysl z ta gablotka. nasze asty juz wisza ale chyba bedziemy doklejac pojedyncze info a o takim pikniku Ulv,mysli tez irek z '2+4'. trzeba bedzie gadac ze schroniskiem! mamy to juz w planach. Quote
_ogonek_ Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Zapraszam na bazarek cegiełkowy, proszę o wsparcie i hopkanie: [B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/207230-Wyj%C4%85tkowe-niebanalne-cegie%C5%82ki%21%21%21Szcz%C4%99%C5%9Bliwa-si%C3%B3demka%21-NA-ROKIEGO-DO-18-MAJA%21%21%21?p=16817674#post16817674"]Cegiełki na Rokiego![/URL] :sweetCyb: [/B] Quote
olivetshka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Ciotki, potrzebna jest Wasza pomoc - czy któraś z Was mieszka może niedaleko [B]Starego Miasta[/B] i mogłaby zrobić wizytę p/a dla 7-letniej DONki Saby z mazowieckiego, która została sama po śmierci właścicieli? Wątek Saby: [url]http://www.dogomania.pl/threads/205362-Starsza-donka-od-4-mcy-bezdomna-po-smierci-opiekunów.-Potrzebne-wsparcie-na-hotel[/url] Zostałam poproszona przez bekę o pomoc w znalezieniu kogoś chętnego... Pani oczywiście zgadza się na wszystko, mieszka przy [B]ul. Jana Pawła[/B]. Pomożecie? Quote
bros Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 niedaleko mieszka Ulv, jeśli potrzebujesz ja z Uru możemy też np jutro ? Quote
olivetshka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='bros']niedaleko mieszka Ulv, jeśli potrzebujesz ja z Uru możemy też np jutro ?[/QUOTE] Karolciu, no to bym się do Was usmiechnęła... Jeśli nie macie nic przeciwko, co? ;) Quote
terierfanka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 a ja z kolei szukam kogoś do wizyty w Namysłowie - pani oferuje tymczas dla spanielki. Nie wiecie kto ma najbliżej? Quote
olivetshka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='bros']czekam na Uru, zaraz obgadamy temat :)[/QUOTE] Oki, to daj mi znać na pw lub Smsem. Quote
Uru Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 olivetshka,masz ode mnie priva. brosik szykuj sie na jutro na 19.30 :) Quote
monika083 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 dziewczyny znalazlam ptaszka, wypadl z gniazda, caly juz opierzony , otwiera pyszczusia, schronisko dopieru tu od 14stej , co robic?? Quote
bros Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 wsadż do kartonika wyścielonego siankiem, skrawkami papieru (np. papierowy ręcznik, postrzepiony) i chyba pod lampeczke żeby miał cieplutko Quote
monika083 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 wode mu tak z palca dawalam z cukreem z winogron wymieszalam, kurcze nie mam lampki, taka normalna nocna?? on otwiera pysia jest glodny i drze sie. Quote
monika083 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 dziewczy,dzwonilam do takiej organizacji ptasiej i facet powiedzial, ze musze go odniesc w to samo miejsce, ze jesli ma juz piorka i troche skacze sam to napewno wypadl z gniazda i matka go znajdzie..i tak zrobilam,w sloneczku go zostawilam , zaraz tam przejde czy jeszcze jest..cholera.. edit: bylam tam przed chwila, przy malym siedzi jego matka:) taki jasno brazowy ptak , mniejszy od golebia.. Quote
Basia1244 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='malawaszka']czy wiecie coś o charakterze tej suki? [url]http://www.dogomania.pl/threads/206927-Prosz%C4%99-nic!-nie-pisac-w-tym-w%C4%85tku!-Robi-si%C4%99!?p=16788986&viewfull=1#post16788986[/url] wg mnie to sznaucer olbrzym - nie briard, ma kopiowany ogon? bo jeśli tak to na pewno nie briard[/QUOTE] Zaraz uzupełnię o niej dane - zapraszam na watek ze zdjęciem. Quote
terierfanka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='terierfanka']a ja z kolei szukam kogoś do wizyty w Namysłowie - pani oferuje tymczas dla spanielki. Nie wiecie kto ma najbliżej?[/QUOTE] się przypomnę, może ktoś coś podpowie... Quote
terierfanka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='marmosia']Ja mam blisko, chętnie pomogę :)[/QUOTE] serio? :loveu: chodzi o Larę, ze spanielowego wątku [url]http://www.dogomania.pl/threads/206393-Spaniele-we-wroc%C5%82awskim-schronisku-prosz%C4%85-o-dom/page3[/url] Pani chce DT zaoferować, zaraz do niej napiszę Quote
marmosia Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 My z olivetshką z Oleśnicy, a to do Namysłowa rzut beretem :) A to Lara czy Luna na dt? Quote
marmosia Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Luna to ten słodziak z 22, a Lara jaśniutka? Przepraszam, ale dziś dzień na nerwie ... Quote
terierfanka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Lara to ta jaśniutka, miziałam ją przez kraty, jest kochana i mniej "nakręcona" od Luny. Luna podobno sama energia. Quote
marmosia Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Wiem, wiem, i serce pęka :) Jako trzecia zapisuję się na azyl dla spanieli:eviltong: Dorzucimy jeszcze bigle i będą jak w raju :evil_lol: Quote
marmosia Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Acha, i jeszcze jedno, a właściwie to, co męczy mnie już kilka godzin- serdecznie dziękuję Basi za niezwykle "profesjonalne" podejście do ludzi, którzy przyjechali dzisiaj (sorry, ale zepsuł mi się helikopter, żeby ich dotransportować) do schroniska z zamiarem adoptowania psa. Twoje zachowanie, Basiu, pozostawia niestety wiele do życzenia. Jestem zdegustowana i wściekła ! Odebrałam to personalnie jako karę dla Ewy i Marcina za to, że we wtorek nawalił im samochód. Wstyd mi za Ciebie. Mam tylko nadzieję, że nie wszyscy wolontariusze w schronie są tak zawistni jak Ty. Życzę tej suni, żeby jej dom- ten bez wizyty przedadopcyjnej, taki na piękne oczy- okazał się tym wyśnionym przez Ciebie. Quote
Recommended Posts