ulvhedinn Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Moja pralka- odzyskowa też ;) na razie działa. Ale Kasi chyba by sie bardzo mocno przydała, Lilu zresztą też..... Quote
Kocurek Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Cioteczki...otoz na podworku mojej mamy,menele z bramy obok wyrzucali ostatnio szczeniaki przez okno z 4 pietra:(((Ponoc juz byly martwe...ktos zadzwonil na policje i pogotowie dla zwierzat.Zabrano suke i psiaki.Jest to owczarkowata sunia-jesli mnie pamiec nie myli wabi sie Kora....ta pijaczka co jakis czas ja dopuszczala:((((no patologia:(((((Czy jest taka sunia na kwarantannie w schronie?no bo nie sadze,ze z malymi na boksach ogolnych...?:((( Quote
Poker Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Słabo się robi. I jest druga pralka, cały czas w użytku,ale gdzieś przecieka i niszczą się panele, więc jest do oddania. Ta jest zamykana od góry.Do zabrania będzie z Kleczkowskiej, też z 4 piętra i ktoś musi ją znieść. Quote
sunia2000 Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Cioteczki...otoz na podworku mojej mamy,menele z bramy obok wyrzucali ostatnio szczeniaki przez okno z 4 pietra:(((Ponoc juz byly martwe...ktos zadzwonil na policje i pogotowie dla zwierzat.Zabrano suke i psiaki.Jest to owczarkowata sunia-jesli mnie pamiec nie myli wabi sie Kora....ta pijaczka co jakis czas ja dopuszczala:((((no patologia:(((((Czy jest taka sunia na kwarantannie w schronie?no bo nie sadze,ze z malymi na boksach ogolnych...? :((( To nie ta przypadkiem:http://pokochajzwierzaka.pl/sara/ owczarkowata i widac ze po szczeniakach Quote
Poker Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Nadal do wzięcia pralka lekko przeciekająca.Pranie wkłada się od góry.Pralka jest narażona na zaopiekowanie się przez meneli. Quote
sunia2000 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Tak Suniu to ta:((Wabi sie Kora. Dam znac w schronisku żeby przynajmniej swoje imie miała dziewuszka. A mozesz coś o niej więcej napisać?Od razu opis by się jej zrobiło i może kogoś wzruszy jej historia Quote
Margi Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Zaginęła nasza suczka Figa... Wyszła z mężem na spacer wczoraj 6 grudnia ok. godz 18.00 i w okolicy przystanku Capitol i sama wskoczyła do tramwaju linii 4!!! Mąż naciskał guzik, by motorniczy otworzył drzwi, ale nie otworzył... Biegł za tramwajem aż do pl. Legionów, ale nikt tam z ludzi będących na przystanku nie widział wysiadającego z tramwaju psa. Mąż dalej wsiadł do następnego tramwaju, który jechał w tym samym kierunku, ale nie widział Fisi.... Może ktoś ją widział albo ma wiadomość co się mogło z nią dalej stać... PROSZĘ o wiadomość !!! Dzieciaki nasze strasznie rozpaczają... Figa to suczka kundelek,sierść krótka, koloru czarnego, z białym żabotem ,na długich, chudych łapkach. Miała na szyi czerwoną parcianą obrożę. Figa jest ufna, podchodzi raczej do ludzi... Proszę pomóżcie !!! Paulina Puchalska tel. 793 031 547 Quote
NikaEla Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Zaginęła nasza suczka Figa... Wyszła z mężem na spacer wczoraj 6 grudnia ok. godz 18.00 i w okolicy przystanku Capitol i sama wskoczyła do tramwaju linii 4!!! Mąż naciskał guzik, by motorniczy otworzył drzwi, ale nie otworzył... Biegł za tramwajem aż do pl. Legionów, ale nikt tam z ludzi będących na przystanku nie widział wysiadającego z tramwaju psa. Mąż dalej wsiadł do następnego tramwaju, który jechał w tym samym kierunku, ale nie widział Fisi.... Może ktoś ją widział albo ma wiadomość co się mogło z nią dalej stać... PROSZĘ o wiadomość !!! Dzieciaki nasze strasznie rozpaczają... Figa to suczka kundelek,sierść krótka, koloru czarnego, z białym żabotem ,na długich, chudych łapkach. Miała na szyi czerwoną parcianą obrożę. Figa jest ufna, podchodzi raczej do ludzi... Proszę pomóżcie !!! Paulina Puchalska tel. 793 031 547 ojej.... wrzuć informacje na FB, tam więcej ludzi zaglada Quote
Margi Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Właśnie na FB podano,że suczka się znalazła. Quote
Poker Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Właśnie na FB podano,że suczka się znalazła. Całe szczęście. A swoją droga nóż w kieszeni mi się otwiera jak czytam,że ludzie w tak ruchliwym miejscu puszczają psa luzem. Quote
monika083 Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Tak Suniu to ta:((Wabi sie Kora. Piekna jest..:( moge napisac tekst dogloszen i wykupuc jej pakiet,tylko, czy moge opusac ta sytuacje w ogloszeniu? Quote
Zosia123 Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Zapraszam fanów Grzegorza Ciechowskiego ;) http://www.dogomania.com/forum/topic/144510-wej%C5%9Bci%C3%B3wka-na-koncert-po%C5%9Bwi%C4%99cony-grzegorzowi-ciechowskiemu-dla-ramzesa/ Quote
Zosia123 Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Czy ktoś potrzebuje lek przeciwpadaczkowy Vetira (500 mg i 1000 mg)? Koleżanka ma do oddania. Quote
Szira Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 poszukuje sprawdzonego bazarku z ogłoszeniami, kojarzy ktoś? Quote
Anula Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 poszukuje sprawdzonego bazarku z ogłoszeniami, kojarzy ktoś? Wejdź na dział bazarkowy,tam znajdziesz.Można wejść na pierwszy post i sprawdzić jak szybko są robione ogłoszenia. Quote
sunia2000 Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Potrzebny transport dla średniaka psiaka na trasie Wrocław - Bogatynia, na ten weekend, za zwrot kosztów oczywiście:) Jakby ktoś coś wiedział lub miał ochotę na wycieczkę to proszę o cynk - z góry dziękuje:) Quote
Poker Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Mam do oddania starszawą ,ale sprawną lodówkę oraz naprawdę starą kuchenkę gazową.Była używana jeszcze 2 miesiące temu, a teraz stoi sama w kącie. Quote
sunia2000 Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Dziasiaj byłysmy z szirą zawieźć psa do polecanego nam hotelu, polecanego przez jedną z fundacji, która ma tam kilka psów - pies był tam 10 minut, wszystko nie tak jak powinno być, warunki wręcz kiepskie a nawet bardzo kiepskie. I tu moje pytanie się zaczyna - jest gdzieś wątek niepolecanych hoteli?chciałabym wszystko opisać, żeby jakiś kolejny pies przypadkiem nie trafił do tego "hotelu" a opiekunowi nie płacili niemałej kasy za poniewierke swoich podopiecznych:( Quote
Poker Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 To napisz chociaż tutaj co to za oaza psiej szczęśliwości. Quote
Basia1244 Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Sunia! napisz tutaj , co to za hotel i gdzie, żeby nie jechać kiedyś czasem na próżno, bo szkoda zwyczajnie naszych nerwów. Quote
sunia2000 Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 link do strony hotelu:http://www.szkoladlapsow.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=3 Rozmawiałam tez z fundacjami które miały tam psy i odebrały psy w trybie natychmiastowym - na dowod tego że nie tylko my mamy wygórowane warunki i to nasza histeria:) Fundacje potwierdziły nasze obawy i dlatego też pies po kilku min wylądował znów w samochodzie w drodze powrotnej do wrocławia:( Z tego co słyszałam to hotel ten ma dość dobre opinie w sieci - nie wiem dlaczego? Wiele razy oddawałyśmy psy do hotelów, do domów tymczasowych i "skromnie" pisząc wiemy co i jak, a w tym przypadku juz po pierwszych min coś nam nie grało.Dla zainteresowanych szczegóły na pw - prosze pisać do mnie lub do sziry:) p.s. dodam że hotel musi miec bardzo dobrego fotografa bo zdj na stronie nie odzwierciedlają rzeczywistości Quote
Recommended Posts