Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia i medor napisał(a):
Cześć Fidelki:p :p
Iza musimy się wybrać z naszymi Ciapkami na spcer, póki śnieg jest:p
A zdjęcia Śniekożercy są świetne:lol:

Magda,ja zapomnialam,ale w niedziele w samiusienkiego rana lub jak kto woli w srodku nocy,bo przed 5ta musimy wyjechac do Legnicy zawiezc Zuzie.Dlatego nie wiem o ktorej pojde na spacer.Myslisz,ze nasze fafalaki nie utona w sniegu? Nie wiem czy wiecie,ale w tv mowili,ze na naszym terenie spadlo najwiecej sniegu w Polsce !! Juz mam go dosyc,a jeszcze ma padac :-(

Posted

Kate I Luka napisał(a):
O, jak Fidelek ładnie śnieg wcina :)

Cześć Izuś :multi:

Czesc Kasiu !!
Zapomnialam napisac,ze na tym parapecie stal slepy balwan ulepiony w napredce rano.Fidel go zezarl :mad: :cool3:

Oooo,taki balwan :

tyle mamy sniegu:

Posted

Iza i Fidel napisał(a):
Magda,ja zapomnialam,ale w niedziele w samiusienkiego rana lub jak kto woli w srodku nocy,bo przed 5ta musimy wyjechac do Legnicy zawiezc Zuzie.Dlatego nie wiem o ktorej pojde na spacer.Myslisz,ze nasze fafalaki nie utona w sniegu? Nie wiem czy wiecie,ale w tv mowili,ze na naszym terenie spadlo najwiecej sniegu w Polsce !! Juz mam go dosyc,a jeszcze ma padac :-(

Dadzą radę:diabloti: Ja w nich wierzę:diabloti::diabloti: :cool3:
Iza i Fidel napisał(a):
Czesc Kasiu !!
Zapomnialam napisac,ze na tym parapecie stal slepy balwan ulepiony w napredce rano.Fidel go zezarl :mad: :cool3:

Oooo,taki balwan :

t

A któż to takie ładne bałwanki lepi:cool3: :cool3:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Jaki MINI BAŁWANEK :razz:

Balwanek mial byc zaczatkiem balwana,ale nie zdazyl...
Zniknal w paszczy oslinionego ,czteronoznego powtora:placz:

Do 4rech razy sztuka-zgaduj :D
I tak nie zgadniesz,wiec Ci powiem,zebys mogla nocke przespac :p

JA :oops::eviltong:

Posted

Iza i Fidel napisał(a):

Do 4rech razy sztuka-zgaduj :D
I tak nie zgadniesz,wiec Ci powiem,zebys mogla nocke przespac :p

JA :oops::eviltong:

Hmm, jakoś siakoś tak właśnie myślałam:hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cześć
Byłam przeczytałam obejrzałam:p :p :p :p :p :p :p
Faflun Fidzio jest cud miód i orzeszki tylko schrupać:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Kicia tyż jest fajna.Będe teraz wpadać częściej:p :p :p
Mam nadzieje że oczka się poprawią

Posted

Jestem ,ale na moment,bo zaraz ide spac.Dobre sie skonczylo i czas do pracy :((
No,ale od poczatku.Witam serdecznie Anke oraz stalych bywalcow naszego blogu !!:loveu:
1.Spotkania z Madzia nie bylo i nawet gdyby Madzia zadzwonila,to bym nigdzie nie poszla,bo bylam zmarznieta i przybita .Moje 7letnie dziecie pojechalo na oboz do Zakopanego.Miala wyjechac o 5.40 z Legnicy.Niestety policja nie dopuscila autobusu do drogi i czekalismy ...prawie 4 godz na nastepny !!!
Wymarzlismy sie,az w koncu po 7mej obudzilismy tesciowa.Sama zapisalam corke na ten oboz.Ona bardzo chciala jechac,ale jak pojechala to poryczalam sie na maxa.Moje malenstwo !!! Prosze mna potrzasnac jak bede chciala znow ja na jakis oboz bez mamy zapisac.No,ale zyje i ma sie calkiem dobrze ,bo dzwonimy codziennie:lol: Poza jakas Julka co ja bije (Julcia to nie Ty;) )to jest wszystko OK.
No i w kolejnosci druga ze zlych rzeczy.Nasz laptop padl,tzn zepsul sie monitor.Jutro lub pojutrze musmy go odeslac do serwisu :-(
Jest jeszcze komp dzieci,ale tam jest taki mlyn ,ze nie wiem czy uda mi sie polaczyc z netem,czy w ogole jakies strony sie beda otwieraly.Pewnie moj maz sie wezmie za niego,bo my bez kompa jak bez reki,ale moze to potrwac troche,bo moj men jest bardzo zabiegany ostatnio.
No i najprzyjemniejsze sprawy ,czyli zwierzyniec:loveu:
Fidelek chcial zjesc ostatnio bratanka mojego meza.Nie myslcie,ze to jakies dziecko,a Fidel potwor:evil_lol: Bratanek ma juz chyba 33lata i dzis stwierdzilismy,ze nasz pies naprawde zna sie na ludziach.
Ponadto Fidel dzis wygryzl Kicie z sofy !!!:crazyeye:
Balam sie bardzo o te ich przepychanki,ale pomyslalam,ze nie bede interweniowac-Kicia ma 4 zdrowe lapy i umie biegac:evil_lol: No i stalo sie-musiala zlezc z sofy.Pan Fidel nie pozwolil lezec.Zreszta miala druga sofe,nie musiala igrac z ogniem.
Wszystko OK.Zdjecia mam i wstawie NAPEWNO ! Ale nie dzis.....

Buziaczki dla Was i futrzakow Waszych:loveu:

Posted

Iza i Fidel napisał(a):

Fidelek chcial zjesc ostatnio bratanka mojego meza.Nie myslcie,ze to jakies dziecko,a Fidel potwor:evil_lol: Bratanek ma juz chyba 33lata i dzis stwierdzilismy,ze nasz pies naprawde zna sie na ludziach.

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

O córcie mamciu sie nie bojaj... Będzie wszystko OK. Wróci zadowolona, i na wakacje znów będzie chciała pojechać.

Buziaki i pozdrowienia ;)

Posted

[quote name='leemonca']cześć o poranku, nie wiem jeszcze jakim bo jest ciemno :cool3:

witaj ranny ptaszku ! My tez wstalismy,bo do pracy :(
Fidelek jeszcze dosypia,a Kota miauczy o cos do jedzenia.
Zaraz poszukam fotek,aby cos wrzucic przed odeslanianiem kompa.

czy ja Wam pisalam jak Fidziu przez mojego ojca rozcial sobie brode?
Chyba tak....Na tej fotce widac jak to wygladalo.Juz jest OK-wszystko sie zasklepilo i nawet przy naruszeniu nie krwawi.Uffff...

A tu juz panna Kota z panem (nie kotem:) )
Co oni tam ogladaja ???????

Hmmm,pan wyrzucil Kicie i sam slipi.....
Tylko na co ???
Fidzia nic nie rusza.Jest na sofie i to najwazniejsze :)

Gdzie jest Kicia ????

Aaaa,tu cie mam !!

No dobra,juz schodze....

A taka jeszcze pare dni temu byla zima u nas...

No i jak Wam sie podobaja fotki?
Zmykam sie szykowac,bo juz kawka wypita.
Milego dzionka wszystkim zycze !!!