Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

minia7 napisał(a):
O Lulu w schronisku nikt nie pytał, także psiak nadal czeka...na swoje wybawienie i swojego człowieka.

To dobrze,bo domek juz czeka na niego w Opolu:lol:

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak zobaczyłam tytuł to już wiedziałam, że jest domek dla Lulu :). Bardzo bardzo się cieszę :lol:. Tyle biedak czekał w tym schronisku, przez nikogo nie zauważony.

Posted

rita60- zadzwoń do tej dziewczyny, która oferuje transport z Warszway. Zapytaj, ile by kosztował z Łodzi do Częstochowy i zapytaj tych Państwa, czy mogą pokryć te koszty. Bądź z nimi w kontakcie, zeby wiedzieli, ze działąmy

Posted

Zofija napisał(a):
rita60- zadzwoń do tej dziewczyny, która oferuje transport z Warszway. Zapytaj, ile by kosztował z Łodzi do Częstochowy i zapytaj tych Państwa, czy mogą pokryć te koszty. Bądź z nimi w kontakcie, zeby wiedzieli, ze działąmy

Juz pytałam,ok.230,- 240,-:roll:takich kosztow nie pokryja:shake:

Posted

Dogo07 napisał(a):
Rita60, pisałaś już może do papatkiole ?

No właśnie trzeba do niej szybko napisać. Zapytaj też do jakiej kwoty mogą pokryć transport. Można się zrzucić choćby po 5zł. Nie ma co czekać.

Posted

rita60 napisał(a):
Juz pytałam,ok.230,- 240,-:roll:takich kosztow nie pokryja:shake:

ZApytaj ile mogą mogą pokryć i zmień tytuł wątku, ze Lulu ma dom i transport, ale brakuje.....

Posted

rita60 napisał(a):
Dostałam odpowiedz od papatkiole,koszt transporu Łodz-Czestochowa to ok.120,-

no to super. Dzwoń do Pani Jadzi, przekaż jej info, czy się zgadza i organizuj wyjazd dla Lulu:)

Posted

Zofija napisał(a):
no to super. Dzwoń do Pani Jadzi, przekaż jej info, czy się zgadza i organizuj wyjazd dla Lulu:)

Dzwonilam, Pani Jadwida najprawdopodobniej sama z mezem przyjedzie w srode po malego:multi:juz nie moga sie doczekac:razz:

Posted

luka1 napisał(a):
to ja zapytam, a niech tam - I CO SŁYCHAĆ?

Wiem,ze Lulu w domku:multi:, Panstwo mili i ciepli,wiecej info napisze minia,bo ona była przy wyjezdzie małego,dzieki:lol: