Zofija Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Napiszcie mi , czy załatwicie wizytę i zajmiecie się całą resztą- wygląda na to, ze to super domek i nie można tak Pani zostawić Quote
rita60 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Zofija napisał(a):Napiszcie mi , czy załatwicie wizytę i zajmiecie się całą resztą- wygląda na to, ze to super domek i nie można tak Pani zostawić Zofija oczywiscie,ze napisze do Pani,tylko jest jeden problem,nie znam zadnej cioteczki z Opola:roll: Juz napisalam do Pani,zajme sie reszta,tylko jak napisalam prosze o pomoc w poszukiwaniu kogos z Opola:lol: Quote
Onaa Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Faktycznie mail od tej pani wygląda poważnie. Czyli potrzebny ktoś z Opola. Quote
Zofija Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 rita60 napisał(a):Zofija oczywiscie,ze napisze do Pani,tylko jest jeden problem,nie znam zadnej cioteczki z Opola:roll: Juz napisalam do Pani,zajme sie reszta,tylko jak napisalam prosze o pomoc w poszukiwaniu kogos z Opola:lol: ok, to napisz do Pani. Ja też nie znam nikogo. Będę szukać na wątkach z woj. opolskiego Quote
Onaa Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Na mapie pomocy dogomanii są takie osoby z woj. opolskiego: W. opolskie - wizytacja domow [Opole] Madziek [Prudnik] gosiaczek20 (do 50 km od Prudnika ) [okolice Kluczborka] wiosna [Opole] Shell (Kontrole przed i po adopcyjne na terenie Opola.) [Kędzierzyn-Koźle] katrinko (obecnie tylko na terenie miasta) [Opole] madziq [Kędzierzyn-Koźle / Ujazd / Strzelce Opolskie] NatiiMar (na terenie Kędzierzyna, Strzelec Opolskich) [Murów/Opole] rafcio22k. Quote
rita60 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Od Pani dostalam takie dziwnego maila:roll: czyli piesek jest w schronisku w łodzi tak? jeśli tak to wiem gdzie to jest i podskocze i zobacze:) pzdr dziękuje za odp Quote
Zofija Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 rita60 napisał(a):Od Pani dostalam takie dziwnego maila:roll: czyli piesek jest w schronisku w łodzi tak? jeśli tak to wiem gdzie to jest i podskocze i zobacze:) pzdr dziękuje za odp poproś Panią o telefon i zadzwoń albo podaj swój i dopytaj o co chodzi Quote
rita60 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Zofija napisał(a):poproś Panią o telefon i zadzwoń albo podaj swój i dopytaj o co chodzi Wyslalam jej swoj telefon..... Quote
ewatonieja Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 podskoczy i w mig adoptuje :)) trzeba dac znać Iwonie Ani i Kajber żeby miały na oku Lulka Quote
Onaa Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Z Opola do Łodzi to jednak kawałek drogi jest. A pani zgadzała się na wizytę przedadopcyjną ? Nie wiem czy mamy już kogoś ? Quote
rita60 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Dogo07 napisał(a):Z Opola do Łodzi to jednak kawałek drogi jest. A pani zgadzała się na wizytę przedadopcyjną ? Nie wiem czy mamy już kogoś ? Z tego co wywnioskowalam to tak:roll:cos mi sie wydaje,ze sama chce zalatwic sprawe adopcji:shake: Quote
Onaa Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Ale czy ktoś pytał panią czy się zgadza na wizytę i czy ona wyraziła na to zgodę ? Jak widać nawet na wątkach nie można pisać gdzie psiak przebywa. Bo potem ktoś może sobie jechać i psa zabrać bez zrobienia takiej wizyty. Czy ktoś z Opola już się zgodził zrobić tą wizytę ? A Lulu nie można jakoś zablokować w schronisku ? Bo jak jest po kastracji to psa wydadzą na miejscu. Trochę to nie tak miało wyglądać, dużo psów z Łodzi ostatnio idzie ze schroniska ale ludzie się dowiadują o nich poprzez dogomanie ale wizyt nie ma :shake:. Może to dobry dom, ale lepiej by było mieć pewność. Czy Iwonka już wie albo Hanka ? Ktoś tam w schronisku, żeby Lulu nie zniknął tak nie wiadomo gdzie ? Quote
rita60 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Zadzwonilam do Iwonki i przekazalam jej info o tej troche dziwacznej sytuacji:roll:ma powiadomic schronisko. Quote
as_ko Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 A co z wizytą u tej miłej Pani z Opola? A może jak ta druga Pani przyjedzie do schronu to ktoś z nią porozmawia i akurat okaże się fajnym domkiem, nie można od razu jej przekreślać. Ludzie często nie zdają sobie sprawy, że przed wzięciem psa czeka ich tyle procedur, tym bardziej jeśli piesek jest w schronisku. Quote
Onaa Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Ale ta pani co chce przyjechać do schroniska to nie jest ta sama pani z Opola ? Quote
rita60 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Dogo07 napisał(a):Ale ta pani co chce przyjechać do schroniska to nie jest ta sama pani z Opola ? To nie ta Pani z Opola,tylko ta z allegro,co chce psiaka dla dzieci:angryy: Quote
rita60 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Rozmawialam z Pania z Opola,to przemila ciepla osoba,jest zdecydowana na Lulu,tylko problemem jest transport. Szukam osoby z Opola na wizyte !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Energy Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 A można Lulu "zaklepać' w schronisku??? Quote
rita60 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Energy napisał(a):A można Lulu "zaklepać' w schronisku??? Juz to zrobilam cioteczko:razz: Quote
Onaa Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 rita60 napisał(a):To nie ta Pani z Opola,tylko ta z allegro,co chce psiaka dla dzieci:angryy: Dlatego w ogłoszeniach psiaków, szczególnie tych bardziej adopcyjnych, narażonych na nieodpowiednie domki, lepiej nie pisać w jakim schronisku w jakiej miejscowości jest psiak. Tylko napisać województwo. Rita60, pisałaś już do tych osób i nie ma odzewu :( ? Quote
Energy Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 rita60 napisał(a):Juz to zrobilam cioteczko:razz: Uffff... Widziałam, że Zofija napisała prośbę na wątku opolskim o wizytę, bo właśnie tam weszłam żeby pisać. Oby ktoś się zgodził... Quote
Onaa Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 rita60 napisał(a):Juz to zrobilam cioteczko:razz: Rita, to jak domek nie wypali to będziesz musiała chyba powiększyć Swoją Rodzinę o Lulu ;). A wracając do tej pani narwanej to skąd ona jest ? I dlaczego tak się śpieszy z tym psem, tak jej zależy ? To ta osoba co ma 3-letnie dziecko i to drugie ? Ja uważam, że ludzie jak mają takie bardzo małe dzieci, zwłaszcza jak mają więcej niż jedno to raczej nie powinni adoptować psów, taki pies potrzebuje sporo miłości, zainteresowania, troski, opieki, wychowania, a jak się ma małe dzieci to i czasu i sił brak nieraz, a dopiero jeszcze się psiakiem zajmować. Quote
rita60 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Odpisalam tej kobiecie,ze trudno w warunkach schroniskowych sprawdzic stosunek psa do dzieci,szczegolnie takich małych,ale widocznie to do niej nie dociera:shake: Lulu nie bedzie niczyja zabawka........ Dogo dawno bym powiekszyla psia rodzine,ale mam w domu czteronoznego despote i mały metraz:razz: Quote
Onaa Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 rita60 napisał(a):Odpisalam tej kobiecie,ze trudno w warunkach schroniskowych sprawdzic stosunek psa do dzieci,szczegolnie takich małych,ale widocznie to do niej nie dociera:shake: Lulu nie bedzie niczyja zabawka........ Dogo dawno bym powiekszyla psia rodzine,ale mam w domu czteronoznego despote i mały metraz:razz: Właśnie takich ludzi nie lubię i nie rozumiem :shake:. Czekamy w takim razie. Quote
Recommended Posts