Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

yokosky napisał(a):
moja rycząca pietnastka :D udało mi się ją złapać jak ziewała.. lece do schroniska dowiem się też co z waszym psiakiem (całe szczęśćie, że ja znalazłyście aż strach pomyśleć co by się działo gdyby nie wasza interwencja :()

psiaki nadchodzę :*

czyżby Ona chciała kawę do picia?
jutro was odwiedzimy
widziałyśmy z Anetką dwa psiaki małe piękne w gutkowie na łańcuchach krótkich :(

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj byłam na spacerze z Albertem i jego przyjaciółkę z boksu i jestem pełna podziwu dla tego psa tyle przeszedł a jest radosnym świetnym psem ,
mam nadzieje, ze jeszcze dzisiaj obejrzycie fotki ze spaceru :)

Posted

Śliczne psiaki- z chęcią zabrałabym ich oboje do siebie, gdybym tylko mieszkała sama, a tak...nie ja decyduję:( No ale liczę, że są jeszcze gdzieś na świecie dobre dusze poszukujące przyjaciół na 4 łapach...:)

Posted

JOHANNALIND napisał(a):
HMMM, aż chciałoby się wtulić w to mięciutkie futerko Alberta...:) Czy Ci ludzie, co byli nim zainteresowani odzywali się może??

:shake: ale chce wierzyć, że nadal się odezwą.. ludzie byli zdecydowani na adopcję starej suczki, która niestety zeszła.. chcą napewno starszego psiaka.. może się odezwą :-(

Posted

"Albert,Albert pies na medal,
Duszą na ogonie do czlowieka merda,
Buzi daje, biega wszedzie,
cud przyjaciel z niego bedzie.
Urok dziecka, brylant serce,
Chce od siebie dac najwiecej,
Tego czego Ci brakuje,
On swym wdziekiem obdaruje:):):):)"

i Tolcia

filmik

Posted

yokosky napisał(a):
:shake: ale chce wierzyć, że nadal się odezwą.. ludzie byli zdecydowani na adopcję starej suczki, która niestety zeszła.. chcą napewno starszego psiaka.. może się odezwą :-(
Wprawdzie nigdy nie widziałam Alberta i nie obcowałam z nim osobiście, ale skradł mi serce- może dlatego, że zawsze uwielbiałam takie duże misie? Trudno powiedzieć...W tej chwili mieszkam z mężem i dzieciakami u rodziców, którzy do zwierząt mają dosyć luźny stosunek. Cud, że zgodzili się na moją, obecnie 11-letnią, sunię i 2 koty, ale to pewnie dlatego, że koty są tylko w mojej części mieszkania, a KIKI staruszka nie sprawia żadnych problemów i w zasadzie również jest na moim utrzymaniu i opiece. Za rok, dwa planujemy się wyprowadzić do własnego domu pod Płockiem- w zależności jak szybko pójdzie budowa domu i jakie będą nasze finanse...Ja zawsze chciałam mieć więcej niż jednego psa, bo wierzę, że mojej miłości starczy dla wielu czworonogów, a ich miłość z kolei bardzo "przyda" się mnie:) Jeżeli Albert i Tola do czasu mojej przeprowadzki nie znajdą domków to ja im mogę go ofiarować, aby nie spędzili ostatnich lat w schronisku. Póki co będę obserwowała ich wątek i trzymała za nich kciuki, a nuż widelec znajdzie się szybciej ktoś o otwartym serduchu??? ALBERCIKU I TOLCIA- BUZIACZKI DLA WAS SPOD WARSZAWY:) :)

Posted

Przeczytałam wątek Alberta, to musi być cudowny pies! Z opisów Albert to dla mnie spełnienie marzeń o pism przyjacielu, dlatego wierzę, że znajdzie się ktoś kto go doceni i da mu kochający dom. Ja sama mieszkam z trzema psiakami (dwa podhalany i mała sunia mieszaniec ze schroniska), także nie przygarnę go, ale będę mocno trzymać kciuki!

Posted

JOHANNALIND napisał(a):
Ja zawsze chciałam mieć więcej niż jednego psa, bo wierzę, że mojej miłości starczy dla wielu czworonogów, a ich miłość z kolei bardzo "przyda" się mnie:) Jeżeli Albert i Tola do czasu mojej przeprowadzki nie znajdą domków to ja im mogę go ofiarować, aby nie spędzili ostatnich lat w schronisku.

to byłoby spełnienie marzeń gdyby we dwoje znaleźli jeden dom :)