magenka1 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 yokosky napisał(a):moja rycząca pietnastka :D udało mi się ją złapać jak ziewała.. lece do schroniska dowiem się też co z waszym psiakiem (całe szczęśćie, że ja znalazłyście aż strach pomyśleć co by się działo gdyby nie wasza interwencja :() psiaki nadchodzę :* czyżby Ona chciała kawę do picia? jutro was odwiedzimy widziałyśmy z Anetką dwa psiaki małe piękne w gutkowie na łańcuchach krótkich :( Quote
anetek100 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 oczywiście aparat wezme jak to ja na wszelki wielki:) Quote
Iljova Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Powodzenia Alberciku niech znajdzie się domek dla Ciebie. Quote
magenka1 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 dzisiaj byłam na spacerze z Albertem i jego przyjaciółkę z boksu i jestem pełna podziwu dla tego psa tyle przeszedł a jest radosnym świetnym psem , mam nadzieje, ze jeszcze dzisiaj obejrzycie fotki ze spaceru :) Quote
anetek100 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Albercik to kochany bardzo wesoły misio:):):)biegał jak szalony, wesoły,beztroski szczeniaczek:):):)zdjęcia jak widac stojąc,bo reszta zamazana hehehehe taki żywotny Quote
magenka1 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 kurcze nie mogę się nadziwić Albercika jaki on jest fajny Anetko a jego koleżanki wstawisz fotkę? Quote
anetek100 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 tak będę wstawiała trochę jutro wąteczek sie bedzie podnosil:)a teraz jeszcze Albercik:)trochę sie pobawiłam fotką:) no i Tolcia:) Quote
JOHANNALIND Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Śliczne psiaki- z chęcią zabrałabym ich oboje do siebie, gdybym tylko mieszkała sama, a tak...nie ja decyduję:( No ale liczę, że są jeszcze gdzieś na świecie dobre dusze poszukujące przyjaciół na 4 łapach...:) Quote
yokosky Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Kochane sierściuchy.. najpiękniejsza para w całym Olku :* Quote
JOHANNALIND Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 HMMM, aż chciałoby się wtulić w to mięciutkie futerko Alberta...:) Czy Ci ludzie, co byli nim zainteresowani odzywali się może?? Quote
yokosky Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 JOHANNALIND napisał(a):HMMM, aż chciałoby się wtulić w to mięciutkie futerko Alberta...:) Czy Ci ludzie, co byli nim zainteresowani odzywali się może?? :shake: ale chce wierzyć, że nadal się odezwą.. ludzie byli zdecydowani na adopcję starej suczki, która niestety zeszła.. chcą napewno starszego psiaka.. może się odezwą :-( Quote
anetek100 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 "Albert,Albert pies na medal, Duszą na ogonie do czlowieka merda, Buzi daje, biega wszedzie, cud przyjaciel z niego bedzie. Urok dziecka, brylant serce, Chce od siebie dac najwiecej, Tego czego Ci brakuje, On swym wdziekiem obdaruje:):):):)" i Tolcia filmik Quote
JOHANNALIND Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Obejrzałam filmik- wspaniały:) Szkoda, że mieszkam tak daleko, bo sama bym się do Alberta przejechała...cóż pozostają mi fotografie i takie filmy :( Quote
JOHANNALIND Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 yokosky napisał(a)::shake: ale chce wierzyć, że nadal się odezwą.. ludzie byli zdecydowani na adopcję starej suczki, która niestety zeszła.. chcą napewno starszego psiaka.. może się odezwą :-( Wprawdzie nigdy nie widziałam Alberta i nie obcowałam z nim osobiście, ale skradł mi serce- może dlatego, że zawsze uwielbiałam takie duże misie? Trudno powiedzieć...W tej chwili mieszkam z mężem i dzieciakami u rodziców, którzy do zwierząt mają dosyć luźny stosunek. Cud, że zgodzili się na moją, obecnie 11-letnią, sunię i 2 koty, ale to pewnie dlatego, że koty są tylko w mojej części mieszkania, a KIKI staruszka nie sprawia żadnych problemów i w zasadzie również jest na moim utrzymaniu i opiece. Za rok, dwa planujemy się wyprowadzić do własnego domu pod Płockiem- w zależności jak szybko pójdzie budowa domu i jakie będą nasze finanse...Ja zawsze chciałam mieć więcej niż jednego psa, bo wierzę, że mojej miłości starczy dla wielu czworonogów, a ich miłość z kolei bardzo "przyda" się mnie:) Jeżeli Albert i Tola do czasu mojej przeprowadzki nie znajdą domków to ja im mogę go ofiarować, aby nie spędzili ostatnich lat w schronisku. Póki co będę obserwowała ich wątek i trzymała za nich kciuki, a nuż widelec znajdzie się szybciej ktoś o otwartym serduchu??? ALBERCIKU I TOLCIA- BUZIACZKI DLA WAS SPOD WARSZAWY:) :) Quote
Cromikowa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Przeczytałam wątek Alberta, to musi być cudowny pies! Z opisów Albert to dla mnie spełnienie marzeń o pism przyjacielu, dlatego wierzę, że znajdzie się ktoś kto go doceni i da mu kochający dom. Ja sama mieszkam z trzema psiakami (dwa podhalany i mała sunia mieszaniec ze schroniska), także nie przygarnę go, ale będę mocno trzymać kciuki! Quote
anetek100 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Albercik to taki dzieciaczek w duzym piesku:):):)misiowaty,kochany przyjaciel...biega, śmieje się, pilnuje Tolci, żeby za daleko nie oddalac się no i człowieka:)fajny ciapek Quote
magenka1 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 podpisuje sie pod tym co napisała Anetka własnie taki jest Albert ja to bym marzyła, żeby ten domek był również dla Tolci bo to fajna i kochana sunia Quote
yokosky Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 hahaha Anetko musisz więcej filmików nagrać :D śmiesznie się oglada te rozdziawy :D Quote
yokosky Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 JOHANNALIND napisał(a):Ja zawsze chciałam mieć więcej niż jednego psa, bo wierzę, że mojej miłości starczy dla wielu czworonogów, a ich miłość z kolei bardzo "przyda" się mnie:) Jeżeli Albert i Tola do czasu mojej przeprowadzki nie znajdą domków to ja im mogę go ofiarować, aby nie spędzili ostatnich lat w schronisku. to byłoby spełnienie marzeń gdyby we dwoje znaleźli jeden dom :) Quote
Recommended Posts