Jump to content
Dogomania

Cacuś-ofiara sadysty (schr.Radom) pojechał do domku k.Olkusza !

Recommended Posts

Posted

Zgłosiłem się na wątek Cacusia, bo osoba znajoma z FB pisała mi, że ileś czasu temu poruszył jej serce i rozważała jego adopcję. Jednak jej warunki domowe nie pozwalają na przygarnięcie jeszcze jednego psiaka. Odnalazłem wątek Cacusia na dogo i jestem.
Czy mógłbym w czymś pomóc?

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ubocze super że chcesz pomóc:), a może mógłbyś rozreklamować go na FB bo ja się tam wogóle nie orientuję, może akurat ktoś pokocha Cacusia.

Posted

[quote name='tula']Ubocze super że chcesz pomóc:), a może mógłbyś rozreklamować go na FB bo ja się tam wogóle nie orientuję, może akurat ktoś pokocha Cacusia.

Na FB tez poruszam się, jak kret. Ale mógłbym bidzie zafundować jakies ogłoszonka na bazarku, jeśli jeszcze ich nie ma albo niedługo wygasną...

Wrzućcie może Cacusia tutaj:
http://zooportal.pl/nowosci/nakarm-z...z-zooportal-pl

To podobno sposób nie tylko na pozyskiwanie karmy, ale też na rozpowszechnianie informacji o psiaku...

Posted

Cacuniek powinien być już dawno na swojej kanapie, a on jeszcze ciągle wśród większych od siebie krąży dookoła po kawałku ziemi wspólnej niedoli.....Taka malizna, a jeszcze nie trafiła na swojego fana/kę/.....?.......To wprost niemożliwe!!!....

Posted

odpisałam na tym wątku podając wszystkie psiaki ze strony radomskiego schroniska...tam są wątki z miniaturowymi zdjęciami psiaków, ale moze niech ktoś poda konkretnie cacusia

Posted

Może poszukać jakiegoś niedrogiego dt dla psiaka bo w schronisku to on wiekszych szans nie ma, a jak przy poznaniu jego charakterku, dobrym tekście i ładnych zdjęciach taki młody fajny mały psiaczek powinien szybko domek znaleźć.

Posted

Można spytać Donkę5 jak pies bezproblemowy....o ile jej z dogo nie wyrzucili
Ale wątpię, żeby kasa się znalazła...ostatnio sporo wydatków na radomskie psiaki się szykuje :(

Posted

Dogo07 napisał(a):
A dlaczego mieliby są wyrzucić ?

Bo na dogomanii nie ma już wątków hoteli dla zwierząt...
Jakby co to mam namiary na Iwonę - Donkę5, mogę przesłać numer. Ona jest jakieś 30km od Radomia, więc blisko - transportem służę, ale niestety niczym więcej. Acha - i ze zdjeciami chyba kiepsko u niej.
Najlepszy byłby dla niego jamor...bo to bezproblemowy psiak, cena chyba 300zł za miesiąc i materiał do ogłoszeń na bieżąco i dobrej jakości.
Jakby co do jamora też mogę psiaka zawieźć.
Ale przykro mi, chyba nikt z nas nie zdecyduje się na utrzymanie kolejnego psa w płatnym dt:( Jakby ci się udało zebrać kasę i "wziać na siebie psiaka" + załatwić hotel to ja fizycznie służę pomocą.

Posted

U jamora jest drogo a taki mały piesek to może znalazłby gdzieś tani dt. Ja niestety nie jestem w stanie pomóc finansowo ze względu na swoją sytuację. Właściwie to jestem od kudłaczków, ale jakoś tak Cacuś mnie zauroczył i żal mi go po prostu. Ale widzę że tutaj jest już kilka osób, może wspólnie by sie coś udało wymyśleć dla psiaka. Na pewno FB i ogłoszenia mogą być pomocne.

Posted

Fakt, nie ma ładnych zdjęć, ale jakby ktoś dal radę zrobić mu nowe zdjęcia, tekst do ogłoszeń napiszę. Cacuś w schronisku ma imię Czester i jest w narożnym boksie, chyba w drugim szeregu od bramy.

Posted

ludziska - kasa na Cacunia będzie potrzebna!!!!!
Reklamować wątek i to baaaardzo szeroko - jest ogromna szansa dla Cacka, ale o tym już red napisze :)

Tylko błagam, pomóżcie z kasą - bazarkami, czymkolwiek. Deklaracji on nie ma, a będą potrzebne...no nic, bo nie moja działka wiecej pisać ;)