Jump to content
Dogomania

3 suki husky wyrwane smierci glodowej - chore, bezdomne - potrzebne fundusze!!!!

Recommended Posts

Posted

Sayrel napisał(a):
Jutro powinnam wiedziec czy Masza bedzie szla do domu, czy jeszcze kibluje w hoteliku. Jesli zostanie wyadoptowana prosilabym, abys przeniosla bazarek na Kale.

Ok, w takim razie czekam na wieści.

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę,że jak każdy psiak nie mający stałego kontaktu z kotami będzie próbowała je ganiać, ale jeśli te osoby maja jakiekolwiek pojęcie o wychowaniu psa to powinni dać radę. Nie sądzę aby pies który boi się, nagle zaczął być pewny i w dodatku ganiać koty.
To dom czy mieszkanie? Daleko?
Masza jedzie do Radomia czy ktoś inny jest zainteresowany adopcją?

Posted

MaDi napisał(a):
Myślę,że jak każdy psiak nie mający stałego kontaktu z kotami będzie próbowała je ganiać, ale jeśli te osoby maja jakiekolwiek pojęcie o wychowaniu psa to powinni dać radę. Nie sądzę aby pies który boi się, nagle zaczął być pewny i w dodatku ganiać koty.
To dom czy mieszkanie? Daleko?
Masza jedzie do Radomia czy ktoś inny jest zainteresowany adopcją?

E, nie każdy, u nas Frodo nie miał kontaktów z kotami i próbował zalizać je na śmierć :loveu: Dobrze byłoby sprawdzić sunię na koty, tylko skad wziąć kota...

Posted

Wiem,że wiesz;)
Ona jest strachliwa nie zwraca uwagi na takie atrakcje, Sara jak widziała wronę to skakała i wyrywała się do nich, ona tego nie robi, węszy sobie trawkę w czasie spaceru i tyle. Psy powodują,że odżywa,będąc w hotelu u Funi podobno była upierdliwa dla innych psów, które olewały jej zapędy zabawowe.
Śledzę wątek tego biednego psiaka, jak zwykle zawiniła głupot ludzka...

Posted

Hala napisał(a):
i co u psiczki?

Puńcia ma się całkiem dobrze, boi się mężczyzn, w stosunku do kobiet jest już prawie normalnym psem.
Dzisiaj odwiedziła ja Lady więc może potwierdzić.

Posted

Hala napisał(a):
Śliczna jest Punia i chyba nie jest tak źle z tą lękliwością co?

Zależy jak na to patrzeć, dla mnie to nie jest problem, ale nadal boi się mężczyzn...