Jump to content
Dogomania

3 suki husky wyrwane smierci glodowej - chore, bezdomne - potrzebne fundusze!!!!

Recommended Posts

Posted

Kala oderbana, zapoznala sie z kolezanka - zachowywaly sie jakby znaly sie od lat. Do grudnia jeszcze bedzie mieszkac w hoteiku (bo przyszla wlascicielka sie dopiero przeprowadza), ale bedzie codziennie odwiedzana i razem beda spedzac weekendy.
Wiec jeszcze musimy Kalusie troche poutrzymywac;) Mam nadzieje, ze troszke pomozecie.

Jutro bedzie szczepiona na wsciekle.

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ladySwallow']Miałam okazję ją poznać, rewelacyjna, przyjacielska suka :) Pomożemy trochę, wystawię w między czasie bazar na nią :)[/QUOTE]
Dobra z Ciebie kobieta,może cos jeszcze przygarniesz?:diabloti:

Posted

[quote name='MaDi']Dobra z Ciebie kobieta,może cos jeszcze przygarniesz?:diabloti:[/QUOTE]

Wydaj to, co mam, to może wezmę drugie :evil_lol: Może Ci we wtorek pomóc w sprzątaniu? :lol:

Posted

[quote name='ladySwallow']Wydaj to, co mam, to może wezmę drugie :evil_lol: Może Ci we wtorek pomóc w sprzątaniu? :lol:[/QUOTE]
Pomyślimy dam Ci jeszcze znać.

Posted

[quote name='Pysioo']Czy na zdjęciach jest nowa Pani Kali i sunia z którą będzie dzielić domek?[/QUOTE]
Tak, Kala bedzie tez miec kolege emeryta - onka

Posted

Sunia zostala dzisiaj zaszczepiona. I zaczela kulec na jedna lapke, weterynarz kazal poobserwowac co sie bedzie dzialo i w zaleznosci od tego dalsze decyzje.

Udalo sie znegocjowac cene hoteliku (wlascicielka oplaca karme) do 200zl miesiecznie...
Dziekuje osobom, ktory juz na Kale wplacily;) i prosze o podtrzymanie tych deklaracji, ktore byly oraz o wszelka dalsza pomoc;).
Jeszcze tylko do grudnia.
Za ten miesiac juz bedzie miec zaplacone, zbieramy na listopad:]

FUNDACJA ADOPCJE MALAMUTÓW W POZNANIU
ul. Krotoszyńska 13
61-315 Poznań

numer konta
20 1500 1054 1210 5008 3156 0000
Kredyt Bank SA
I Oddział KB SA w Poznaniu

Koniecznie z dopiskiem: KALA HA

Posted

Mam nadzieję,że to tylko chwilowy niegroźny problem.
Bardzo się cieszę,że tak dobrze trafiła.
U Puni bez zmian nadal się boi dzisiaj poznało mojego męża, ale jej nie dotykał tylko był z nami w bezpiecznej odległości w czasie spaceru.

Posted

Dzisiaj juz jej przeszlo, wet stwierdzil, ze to jakies nerwobole, ktora moga sie czasem pojawiac, ale powiny tez szybko mijac.
Zaplacilam za hotelik.
Pozdrow duet ze strazy;) Pan bardzo sympatyczny;) Jest do adopcji?;)

Posted

Przecież wspominałam,że jak znajdzie sie super dom to go wydam po podpisaniu umowy:evil_lol: To ona ma tak jak ja tylko,że mnie czasami kuje w klatce jak mam za duże obroty.

Posted

Dziewczyny, napiszcie, co mam robić. Wystawiłam bazar częściowo na Maszę, ale na jej wątku czytałam, ze ona ma opłaty ok. Jeśli tak, przełożyłabym bazar na te dwie suki tutaj, w Lublinie. NApiszcie, co będzie najlepszym rozwiązaniem.

Posted

Jutro powinnam wiedziec czy Masza bedzie szla do domu, czy jeszcze kibluje w hoteliku. Jesli zostanie wyadoptowana prosilabym, abys przeniosla bazarek na Kale.