Sayrel Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Kala oderbana, zapoznala sie z kolezanka - zachowywaly sie jakby znaly sie od lat. Do grudnia jeszcze bedzie mieszkac w hoteiku (bo przyszla wlascicielka sie dopiero przeprowadza), ale bedzie codziennie odwiedzana i razem beda spedzac weekendy. Wiec jeszcze musimy Kalusie troche poutrzymywac;) Mam nadzieje, ze troszke pomozecie. Jutro bedzie szczepiona na wsciekle. Quote
LadyS Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Miałam okazję ją poznać, rewelacyjna, przyjacielska suka :) Pomożemy trochę, wystawię w między czasie bazar na nią :) Quote
MaDi Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='ladySwallow']Miałam okazję ją poznać, rewelacyjna, przyjacielska suka :) Pomożemy trochę, wystawię w między czasie bazar na nią :)[/QUOTE] Dobra z Ciebie kobieta,może cos jeszcze przygarniesz?:diabloti: Quote
LadyS Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='MaDi']Dobra z Ciebie kobieta,może cos jeszcze przygarniesz?:diabloti:[/QUOTE] Wydaj to, co mam, to może wezmę drugie :evil_lol: Może Ci we wtorek pomóc w sprzątaniu? :lol: Quote
MaDi Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='ladySwallow']Wydaj to, co mam, to może wezmę drugie :evil_lol: Może Ci we wtorek pomóc w sprzątaniu? :lol:[/QUOTE] Pomyślimy dam Ci jeszcze znać. Quote
Pysioo Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Czy na zdjęciach jest nowa Pani Kali i sunia z którą będzie dzielić domek? Quote
Sayrel Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='Pysioo']Czy na zdjęciach jest nowa Pani Kali i sunia z którą będzie dzielić domek?[/QUOTE] Tak, Kala bedzie tez miec kolege emeryta - onka Quote
Pysioo Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Myślałam, że zamieszka z tym uroczym haszczakiem ze zdjęć :) Quote
Sayrel Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Z ta hasiorka tyz:) To starsza kolezanka Hosia:] Quote
Pysioo Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Bardzo ładnie razem wyglądają. A kolorki całkiem podobne:) No i pyszczek Kali taki zadowolony :) Quote
MaDi Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Całkiem podobne tylko Kala troszkę taka szarawa:evil_lol: Quote
Sayrel Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Sunia zostala dzisiaj zaszczepiona. I zaczela kulec na jedna lapke, weterynarz kazal poobserwowac co sie bedzie dzialo i w zaleznosci od tego dalsze decyzje. Udalo sie znegocjowac cene hoteliku (wlascicielka oplaca karme) do 200zl miesiecznie... Dziekuje osobom, ktory juz na Kale wplacily;) i prosze o podtrzymanie tych deklaracji, ktore byly oraz o wszelka dalsza pomoc;). Jeszcze tylko do grudnia. Za ten miesiac juz bedzie miec zaplacone, zbieramy na listopad:] FUNDACJA ADOPCJE MALAMUTÓW W POZNANIU ul. Krotoszyńska 13 61-315 Poznań numer konta 20 1500 1054 1210 5008 3156 0000 Kredyt Bank SA I Oddział KB SA w Poznaniu Koniecznie z dopiskiem: KALA HA Quote
MaDi Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Mam nadzieję,że to tylko chwilowy niegroźny problem. Bardzo się cieszę,że tak dobrze trafiła. U Puni bez zmian nadal się boi dzisiaj poznało mojego męża, ale jej nie dotykał tylko był z nami w bezpiecznej odległości w czasie spaceru. Quote
Sayrel Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Dzisiaj juz jej przeszlo, wet stwierdzil, ze to jakies nerwobole, ktora moga sie czasem pojawiac, ale powiny tez szybko mijac. Zaplacilam za hotelik. Pozdrow duet ze strazy;) Pan bardzo sympatyczny;) Jest do adopcji?;) Quote
MaDi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Przecież wspominałam,że jak znajdzie sie super dom to go wydam po podpisaniu umowy:evil_lol: To ona ma tak jak ja tylko,że mnie czasami kuje w klatce jak mam za duże obroty. Quote
Sayrel Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Ale dla mnie ot musi byc naprawde szemrana umowa adopcyjna;) Quote
MaDi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Sayrel']Ale dla mnie ot musi byc naprawde szemrana umowa adopcyjna;)[/QUOTE] Pomyślimy:diabloti: Quote
Pysioo Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Może przyda się dla jakiegoś biedactwa: http://www.dogomania.pl/threads/194123-Szukam-psa-husky-do-adopcji Quote
Sayrel Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 ta kolezanka kiedys dzialala u nas w serwisie, ale w yniku konfliktow i inych afer juz nie Quote
LadyS Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Dziewczyny, napiszcie, co mam robić. Wystawiłam bazar częściowo na Maszę, ale na jej wątku czytałam, ze ona ma opłaty ok. Jeśli tak, przełożyłabym bazar na te dwie suki tutaj, w Lublinie. NApiszcie, co będzie najlepszym rozwiązaniem. Quote
Sayrel Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Jutro powinnam wiedziec czy Masza bedzie szla do domu, czy jeszcze kibluje w hoteliku. Jesli zostanie wyadoptowana prosilabym, abys przeniosla bazarek na Kale. Quote
Recommended Posts