Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

... a jak płuca?

Wiem, że czepiam się, ale wolę wrzucić wszystko co przychodzi do głowy, bo może choć niechcący trafi sie na to co rzeczywiście boli...albo przynajmniej wyeliminuje to czym nie ma po co się martwić...

LILU, a może już czas na coś silniejszego przeciwbólowego? ...jeśli serce ok, płuca także, to tylko wielki ból tłumaczyłby to dyszenie i bardzo szybką niechęć do poruszania się...

Sory za wtykanie się choć przyznam, że nie doczytałam o wynikach badań i diagnozie... przepraszam jak klepię coś co już wiadome...

Posted

Wyniki krwi prawie idealne. Osłuchowo było ok. Dałam mu dziś pół tabletki i jakby mu się poprawiło. Nawet z hasky zaczął ganiać i skakać. Nie dyszy. Będę obserwować.

Posted

Szariczkowi się poprawiło. Zaczyna już wyskakiwać do swoich kolegów czyli szuka guza. Będę musiała go znowu zamknąć w osobnym kojcu. Dziś już chodzi ładnie i zaczepia do zabawy. No i nie dyszy.

Posted

[quote name='Klaudus__']
Lilu to Twój ogródek z pięknymi kwiatami??
Skąd masz czas i jak to robisz,że Ci ich nie wykopali...? ;)
Piękne zdjęcia...

E tam ogródek, taka tam mała wysepka ogrodzona drutem. Pixel mi tam czasem przeskoczy i krety wyciąga to trochę poprzesadza kwiaty. Taka moja mała oaza. Wstaje rano i idę popatrzeć co dzisiaj zakwitnie. Plan jest powiększyć trochę to oczko kwiatowe ale właśnie brakuje wiecznie czasu.

Posted

Zaczynam podejrzewać że Szarik choruje bo czuje się samotny. Jemu trzeba domu. Nie mówiłam ale dzwoniła jedna pani o Szarika ale do pilnowania. Powiedziałam że Szarik nie jest już taki młody i potrzebuje miejsca na zimę w domu. Pani już się nie odezwała a chciała przyjechać i zobaczyć.

Posted

Z Szarikiem jest źle. Dziś nie staje na przednią łapę, podwija ją i ciągnie za sobą. Jutro pojedziemy znów do weta i trzeba będzie chyba znowu do tego neurologa. Jutro dowiem się kiedy przyjmuję. Jak ostatnim razem byłam u neurologa to Szarik wyzdrowiał. Dr powiedział żeby nagrać Szarika i mu przesłać film wtedy kiedy są objawy. Nagrałam filmik. Jutro będę działać. Bardzo proszę o wszystkich o wsparcie na leczenie bo pewnie znowu będzie trzeba płacić a teraz to już musimy z jakimś lekiem wejść.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Z Szarikiem jest źle. Dziś nie staje na przednią łapę, podwija ją i ciągnie za sobą. Jutro pojedziemy znów do weta i trzeba będzie chyba znowu do tego neurologa. Jutro dowiem się kiedy przyjmuję. Jak ostatnim razem byłam u neurologa to Szarik wyzdrowiał. Dr powiedział żeby nagrać Szarika i mu przesłać film wtedy kiedy są objawy. Nagrałam filmik. Jutro będę działać. Bardzo proszę o wszystkich o wsparcie na leczenie bo pewnie znowu będzie trzeba płacić a teraz to już musimy z jakimś lekiem wejść.

Niech lekarz zrobi wszystko, żeby Szarik nie cierpiał.
Kasę zbierzemy!

Posted

Neurolog przyjmuje dopiero w poniedziałek. Moj lekarz jeszcze raz oglądał zdjęcia i nic tam nie widzi w obrębie barkowym. To musi być na tle neurologicznym. Albo coś czego nie widzimy. Dostał steryd i antybiotyk z przeciwbólowym. Koszt 40zl

Posted

Zaproponowałam Toro, Zenka i Szarika do bardzo fajnego pro zwierzęcego domku. Jest duża szansa ze któremuś się uda. Szarika najbardziej reklamowałam bo pani ma trzy koty a Szarik śpi z kotami. Trzymajcie kciuki żeby nie był zbyt mały.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Zaproponowałam Toro, Zenka i Szarika do bardzo fajnego pro zwierzęcego domku. Jest duża szansa ze któremuś się uda. Szarika najbardziej reklamowałam bo pani ma trzy koty a Szarik śpi z kotami. Trzymajcie kciuki żeby nie był zbyt mały.

Trzymamy mocno kciuki !!!

Bidulek :(