Akrum Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Tak miał wpisane w książeczce, ale z tego co Klaudia mówiła, to on nie reagował na to swoje imię. nie wiem, jak teraz, może już się przyzwyczaił przez te kilka dni... musi się Klaudia wypowiedzieć. choć dzisiaj jej raczej nie będzie, ponieważ transportują dwa psiaki do Warszawy, więc cały dzień im zejdzie. Quote
AgusiaP Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Aguś wysłałam wczoraj 30zł na leczenie Szariczka Quote
mikoada Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Shania mam prośbę czy mogłabyś wysłać rzeczy Szarika (książeczkę, smycz, umowy...) na adres Klaudus_, jej adres jest na umowach ?? Quote
Shania Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Jak tylko mi się uda to wyslę..może kogoś poproszę a to trzeba na już? Quote
mikoada Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Nie nie jest to mega pilne ale proszę pamiętaj o tym... Quote
Akrum Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 o kurcze mikoada, ale masz wpis w sygnaturze. CIOTKI, nadal brakuje stałych deklaracji na utrzymanie psiaka. Tyle tu się działo, jak psiak był w niebezpieczeństwie, jak uciekł... a teraz? cisza na wątku... Szarik po wyjściu z lecznicy musi mieć też za co żyć... Quote
Kociabanda2 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Akrum'] [SIZE=4]CIOTKI, nadal brakuje stałych deklaracji na utrzymanie psiaka.[/SIZE] Tyle tu się działo, jak psiak był w niebezpieczeństwie, jak uciekł... a teraz? cisza na wątku... Szarik po wyjściu z lecznicy musi mieć też za co żyć...[/QUOTE] A co ze szczeniakiem? Wiadomo coś??? Quote
Akrum Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 szczeniak jest w tej melinie... moim zdaniem, powinniśmy zaangażować jakąś fundację w wyciąganie psiaków z melin w Pszczynie, bo inaczej my bierzemy jednego, ludzie z melin kolejnego sobie przynoszą, my znów zabierzemy, a oni znów sobie skądś przyniosą i tak to może trwać w kółko. A takich melin ponoć w Pszczynie jest troszkę... :( a dzięki fundacji może udało by się w kilku przypadkach załatwić sądowny zakaz trzymania zwierząt... Quote
pietrucha204 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 a ile doba u Arktyki...? widzę, ze deklaracji 200/msc, to ile brakuje? Quote
Kociabanda2 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Akrum']szczeniak jest w tej melinie... moim zdaniem, powinniśmy zaangażować jakąś fundację w wyciąganie psiaków z melin w Pszczynie, bo inaczej my bierzemy jednego, ludzie z melin kolejnego sobie przynoszą, my znów zabierzemy, a oni znów sobie skądś przyniosą i tak to może trwać w kółko. A takich melin ponoć w Pszczynie jest troszkę... :( a dzięki fundacji może udało by się w kilku przypadkach załatwić sądowny zakaz trzymania zwierząt...[/QUOTE] słusznie. Trzeba starać się o zakaz trzymania zwierząt i wyciągnąć od nich też tego szczeniaka :( Szarik już wiedział jak żyć z tymi menelami, a ten maluch pewnie teraz bez przerwy cięgi zbiera :( Quote
pietrucha204 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 dopisz moją dychę stałych. tylko jak nie wpłacę na czas to proszę o PW ;) Quote
Akrum Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='pietrucha204']dopisz moją dychę stałych. tylko jak nie wpłacę na czas to proszę o PW ;)[/QUOTE] super, bardzo Ci dziękuję :0 To to 10 zł co wpłaciłaś, to przenieść już też jako wpłatę na hotelik? dziś wpłynęły pieniążki od: MOKOJOKOTO - 10 zł kmurdz - 45 zł ślicznie dziękujemy [IMG]http://www.picturesanimations.com/f/flowers/sha118.gif[/IMG] Quote
pietrucha204 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 nie. tamto ma iść na leczenie konkretnie. a do kiedy na hotel przelać? teraz czy może być po wypłacie męża ;p? Quote
Akrum Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='AgusiaP']Aguś wysłałam wczoraj 30zł na leczenie Szariczka[/QUOTE] pieniążki właśnie dotarły 30 zł od AgusiaP - ślicznie dziękujemy [IMG]http://www.picturesanimations.com/f/flowers/0-025.gif[/IMG] Quote
Akrum Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Klaudus_ jak będziesz miała chwilkę to napisz ile wydałaś na Szarika w lecznicy, to Ci podeślę kaskę. I jeszcze transport co wiozłaś Szarika od Oli. Quote
AgusiaP Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Akrum']pieniążki właśnie dotarły 30 zł od AgusiaP - ślicznie dziękujemy [IMG]http://www.picturesanimations.com/f/flowers/0-025.gif[/IMG][/QUOTE] Proszę bardzo :lol: Quote
Akrum Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Najnowsze wieści o Szariku: Szarik czuje się dobrze, już nie boi się tak panicznie dotyku człowieka, jest o wiele spokojniejszy. Podgryza sobie gips, ale w kołnierzu chodzić nie może, bo panikuje strasznie. Dostaje leki - nie jest źle. Ma bardzo dobrą opiekę :) Co do imienia, możemy mu jakieś wybrać - kto chce zrobić bazarek imienny? ktoś proponował. ja się nie wyrobię ze zrobieniem takiego, ponieważ mam teraz duuużo na głowie i czasu brak. On w ogóle na imie Szarik nie reaguje. no to chyba tyle na razie, jak będę wiedzieć coś więcej od razu tu napiszę. Póki co powiem, że nadal nie mamy całości deklaracji na opłacenie dt... Quote
paulinken Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='Akrum']Najnowsze wieści o Szariku: Szarik czuje się dobrze, już nie boi się tak panicznie dotyku człowieka, jest o wiele spokojniejszy. Podgryza sobie gips, ale w kołnierzu chodzić nie może, bo panikuje strasznie. Dostaje leki - nie jest źle. Ma bardzo dobrą opiekę :) Co do imienia, możemy mu jakieś wybrać - kto chce zrobić bazarek imienny? ktoś proponował. ja się nie wyrobię ze zrobieniem takiego, ponieważ mam teraz duuużo na głowie i czasu brak. On w ogóle na imie Szarik nie reaguje. no to chyba tyle na razie, jak będę wiedzieć coś więcej od razu tu napiszę. Póki co powiem, że nadal nie mamy całości deklaracji na opłacenie dt...[/QUOTE] Ja pisałam o tym bazarku. Mogę zrobić, chyba że jakaś ciotka miejscowa chce. Quote
Akrum Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='paulinken']Ja pisałam o tym bazarku. Mogę zrobić, chyba że jakaś ciotka miejscowa chce.[/QUOTE] jeśli byś mogła, to było by super :) dzięki wielkie :) Quote
magda222 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Zaglądam do Szarika. A co będzie z tym szczeniakiem? Quote
paulinken Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Bazarek imieninowy dla Szarika: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/195017-%21%21%21Nadaj-imi%C4%99...-quot-Szarikowi-quot-z-meliny-uwi%C4%85zanemu-do-wanny%21%21%21-do-29.10.2010-r.-g.10%21?p=15593611#post15593611"]http://www.dogomania.pl/threads/195017-!!!Nadaj-imi%C4%99...-quot-Szarikowi-quot-z-meliny-uwi%C4%85zanemu-do-wanny!!!-do-29.10.2010-r.-g.10!?p=15593611#post15593611[/URL] Podnoście chociaż :) Quote
Recommended Posts