LILUtosi Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Szariczek dziś zaspał poranny spacer, dopiero jak ekipa z góry wracała to Szarik się ocknął i poszedł z ekipą dolną. Musiałam mu pomóc wejść po schodach. już tak nie buntuje się kiedy pomagam mu wejść i nosze go na rekach. Taki staruszek się z niego robi. Quote
Olena84 Posted August 1, 2016 Author Posted August 1, 2016 1 godzinę temu, LILUtosi napisał: Szariczek dziś zaspał poranny spacer, dopiero jak ekipa z góry wracała to Szarik się ocknął i poszedł z ekipą dolną. Musiałam mu pomóc wejść po schodach. już tak nie buntuje się kiedy pomagam mu wejść i nosze go na rekach. Taki staruszek się z niego robi. Jak Ty sobie radzisz z takim cięzarem? Jak dobrze że Szarik ma swoja przystań Quote
Olena84 Posted August 5, 2016 Author Posted August 5, 2016 Zapraszam na bazarek cegiełkowy dla Kamysia: Quote
LILUtosi Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Już regularnie Szariczka wnoszę i znoszę na rękach po schodach po tym jak z nich zleciał i zatrzymał sie na ścianie. Wchodzimy z lekami. Karsivan, Nivalin, Milgamma i seria PREVICOX. Pierwsze leki gratis ode mnie. Jestem w trakcie załatwiania akcji zebrania kasiorki na rehabilitację hydro bieżnie i ....ale o tym kiedy indziej. Quote
sharka Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 trzymaj się staruszku <serducho> dzięki Lilu! Quote
bakusiowa Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 13 godzin temu, LILUtosi napisał: Już regularnie Szariczka wnoszę i znoszę na rękach po schodach po tym jak z nich zleciał i zatrzymał sie na ścianie. Wchodzimy z lekami. Karsivan, Nivalin, Milgamma i seria PREVICOX. Pierwsze leki gratis ode mnie. Jestem w trakcie załatwiania akcji zebrania kasiorki na rehabilitację hydro bieżnie i ....ale o tym kiedy indziej. Dużo jest tych schodów? Tak duża ilość leków będzie kosztować ogromne pieniądze. Skąd na to weźmiemy? Quote
LILUtosi Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 7 godzin temu, bakusiowa napisał: Dużo jest tych schodów? Tak duża ilość leków będzie kosztować ogromne pieniądze. Skąd na to weźmiemy? Na razie leki ma, będziemy się martwić później. Previcox podam przez 10 dni i zrobimy przerwę. Zastanawiam się nad metodą irap? Co o tym myślicie? Jestem jeszcze przed konsultacją ale jeśli w tym wypadku były by rokowania to być może uda się załatwić mu ten zabieg. Quote
Olena84 Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 Kochane nie było mni ponad tydzien na dogo, juz dzis i jutro zrobie rozliczenie Szarika i Bogusia. Boje sie o koszty, ale damy rade byle chlopak nie cierpial Quote
LILUtosi Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 No to roboty kochani. Rozsyłamy: https://www.siepomaga.pl/szarik-leczenie 1 Quote
Olena84 Posted September 13, 2016 Author Posted September 13, 2016 Nowe wpłaty: - mama Oleny84 - 150zł - 10.08. - Israel - 10zł - 12.08 - Lida - 30zł - 12.08.16r. - Hania, Teresa - 20zł - 12.08.16r. - Bakusiowa - 40zł - 16.08 - Magda222 - 60zł - V, VI, VII - 18.08 - Jolantina - 30zł - 19.08. - Olena84 - 30zł - X,XI,XIII - 01.09 - Sharka - 40zł - IX, X - 05.09 - Mama Oleny84 - 150zł - 06.09. - Jolantina - 30zł - 06.09 - Israel - 10zł - 12.09 - Lida - 30zł - 12.09 Pięknię dziękuję za wpłąty!!! Quote
LILUtosi Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Jestem bardzo zmartwiona bo Szarikowi choroba postępuje. Zaczyna być cienko. Mało chodzi , dużo śpi, trochę mi utył to też mu ciężej. Będę musiała zmniejszyć porcję. Dziś o mało co nie pogryzł mnie, bo podstawiłam mu leki pod nos a on twardo spał. Wyrwałam go ze snu a on pierwsze co to atak. Lubi się wyżyć na jakimś małym piesku i go poszarpać. Na szczęście bez większych konsekwencji ale stracha napędzi. Warto chyba tego irapa spróbować , może trochę zatrzyma cały proces. Quote
Olena84 Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 11 godzin temu, LILUtosi napisał: Jestem bardzo zmartwiona bo Szarikowi choroba postępuje. Zaczyna być cienko. Mało chodzi , dużo śpi, trochę mi utył to też mu ciężej. Będę musiała zmniejszyć porcję. Dziś o mało co nie pogryzł mnie, bo podstawiłam mu leki pod nos a on twardo spał. Wyrwałam go ze snu a on pierwsze co to atak. Lubi się wyżyć na jakimś małym piesku i go poszarpać. Na szczęście bez większych konsekwencji ale stracha napędzi. Warto chyba tego irapa spróbować , może trochę zatrzyma cały proces. Fatalnie:(.Wysłać teraz cos za leki? Quote
LILUtosi Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Przy okazji popytajcie znajomych, na tabicy na fejsie czy komuś nie zalegają leki które Szarik bierze. Nivalin, Milgama czy karosivan. Czasem toś a tanio na receptę ludzką. Quote
bakusiowa Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Od jakiegoś czasu jest bardzo małe zainteresowanie Szarikiem. Śledzę zbiórkę na siepomaga lecz jeszcze dużo brakuje. Cioteczki fejsbukowe mogłyby trochę rozreklamować zbiórkę. Może ktoś zrobi bazarek? Lilu, ile potrzeba pieniędzy aby zacząć jakąś terapię? Quote
Nadziejka Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 matko jedyno dziadziu dziadziuniu cudny serce placze sciskam sciskam mocno aby sie udalo pomoc rudzienkowi 1 Quote
Olena84 Posted September 22, 2016 Author Posted September 22, 2016 Będa moje 4 bazarki - zabawki dla dzieci, ubranka dla dzieci, ubrania dla dorosłych i różności, idzie mi bardzo powoli, bo dużo tego mam. A na Szariczka mam nadzieje jakies 25-30% Quote
Nadziejka Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Dziadziu cudny dziadziu sciskam serduszkiem sciskam za Ciebie kokany Olenko dzwon ku mnie zdwon Quote
LILUtosi Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Dogo kolejny raz , ech. Idę na konsultację do dr Niedzielskiego i będziemy debatować co można zrobić i czy jest sens. Szarik wczoraj nie wstał i ciągnął już tyłek, sikał pod siebie bo nie mógł wstać. Załadowałam mu Miligramme całą ampukę i tak jakby lepiej bo trochę wstaje. Quote
Nadziejka Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 matko jedyno matko jedyno serce placze Quote
bakusiowa Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Lilu, pisz co można zrobić dla Szarika. Quote
Recommended Posts